Gönderen Konu: Neden hairforte diğer markalardan daha ön de?  (Okunma sayısı 2703 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: Neden hairforte diğer markalardan daha ön de?
« Yanıtla #16 : 19 Şubat 2022, 20:55:07 »
Kullanıyorum  şuan sürüldüğünde kafada güzel bir his bırakıyor minoxil gibi yapış yapış değil kafaya hafif bir uyuşma ve rahatlama veriyor sürdükten sonra. Dermaroller ile kullanıyorum günde bir bazen 2 günde bir. 1.kutu bitmek üzere bakalım görecegiz.

Hangi markayı kullanıyorsun kardeşim bir de kayda değer gelişme sağlarsan yorumlarını bekliyorum
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Snmo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 19 Şubat 2022, 21:18:01 »
Alopecia ıgf+procapil kullanıyorum gelişim olursa mutlaka eklerim

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Şubat 2022, 21:50:49 »
Alopecia ıgf+procapil kullanıyorum gelişim olursa mutlaka eklerim
nerden temin ettin kardeşim fayda nasıl saglandimi hiç ? Ne kadara aldın

Snmo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 19 Şubat 2022, 22:12:03 »
Gözle görülür bir fayda sagladı diyemem zaten daha bir kutu bitmiş değil henüz erken alopecia procapil diye aratırsanız bulabilirsiniz ben kendi sitesinden almıştım. 100 tl idi

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 19 Şubat 2022, 23:06:33 »
Gözle görülür bir fayda sagladı diyemem zaten daha bir kutu bitmiş değil henüz erken alopecia procapil diye aratırsanız bulabilirsiniz ben kendi sitesinden almıştım. 100 tl idi
kendi sitesi hangisi nerden bulurum acaba

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 19 Şubat 2022, 23:45:14 »
kendi sitesi hangisi nerden bulurum acaba

Kardeşim yazdım ya bir kaç ileti önce online alışveriş platformlarında satış yapıyor üretici firma başka bir satış kanalı yok eczanelere depolara vermiyor kendi satıyor sadece trendyolda 2. Si yüzde 15 indirimli kampanya yapmış firma mesela
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 20 Şubat 2022, 06:00:08 »
kardeşim ben minox kullanıyorum hala çılgınlar gibi :) yaşadıklarınız sinir bozucu inşallah yaşamam ben de. yan etki görmedikçe devam edeceğim. tedarik edebilirsem kirkland ya da rogaine ile...

bunu da sadece merak ediyorum kullanıp yorum yapabilme açısından kullanacağım. dediğin gibi pek yorum yapılmıyor bir kaç kullanacı deneyimi de işe yaramadığı yönünde görüş bildiriyor ama merkezler sürekli procapil önermeye başladı. pazarlama stratejisi değilse bir denemek lazım :)

bu alopecia procapilin içinde yok yok içeriğine göre procapili igfsi saw palmettosu her şeyi koymuşlar içerik olarak bakalım nasıl bir ürün olacak alırsam bilgi veririm mutlaka

Minoksidil vücut veya kol kıllarıda artış veya kalınlaşma yaptı mı?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 20 Şubat 2022, 11:19:03 »
Minoksidil vücut veya kol kıllarıda artış veya kalınlaşma yaptı mı?

Vücuttan ziyade el ve kollarım artış (tüy şeklinde) ve mevcutlarda kalınlaşma yapmıştı ama kalınlıştırdığı mevcut kıllar normale döndü yeni çıkardığı tüy olanlar da tüy olarak kaldı.
avodart&minox&xpecia

tedavim

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 20 Şubat 2022, 13:22:14 »
Kardeşim yazdım ya bir kaç ileti önce online alışveriş platformlarında satış yapıyor üretici firma başka bir satış kanalı yok eczanelere depolara vermiyor kendi satıyor sadece trendyolda 2. Si yüzde 15 indirimli kampanya yapmış firma mesela

Neden eczanelerde yok acaba. Her seferinde internetten getirmek biraz uğraştırır. Tabi toplu alırsan kolaylık olur

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 20 Şubat 2022, 13:54:58 »
Neden eczanelerde yok acaba. Her seferinde internetten getirmek biraz uğraştırır. Tabi toplu alırsan kolaylık olur

Öyle bir satış politikası var anladığım kadarıyla şirketin güzel de bir politika bence aracıyı, pazarlamacıyı, nakliyeyi ortadan kaldırıp tüm Türkiye’de kabul görmüş iki platform üzerinden uygun fiyatla sürüm yapma stratejisi. Açıkçası bana güven de veriyor bu durum çünkü bu şekilde yalnızca referansla satabilir reklam yok eczanede mağazada görsel olarak görüp etkileyerek satış ihtimali yok. 3 al 1 öde serum al şampuan bedava tarzı pazarlama stratejileri yok falan filan uzattım :))
avodart&minox&xpecia

tedavim

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #26 : 21 Şubat 2022, 23:10:43 »
Procabil ile uçmuştum ben bi ara aynı anabolik streoid kullanan vücutcular gibi o kadar hızlı iyileşme almıştım ki ben de çevrem de şaşırmıştı, ekim yapılmış gibi kapanmıştı sonra tedaviyi bırakmama rağmen geri çakıldım. Hep öyle  tutacağını bilsem damardan bile alırdım 🥲
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 22 Şubat 2022, 14:43:56 »
Procabil ile uçmuştum ben bi ara aynı anabolik streoid kullanan vücutcular gibi o kadar hızlı iyileşme almıştım ki ben de çevrem de şaşırmıştı, ekim yapılmış gibi kapanmıştı sonra tedaviyi bırakmama rağmen geri çakıldım. Hep öyle  tutacağını bilsem damardan bile alırdım 🥲
hangi markaydı hocam bu arada bazı kullananlar var hala kullaniyorlar çıkan saçları hala devam ediyor

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #28 : 27 Şubat 2022, 11:30:03 »
hangi markaydı hocam bu arada bazı kullananlar var hala kullaniyorlar çıkan saçları hala devam ediyor
Hair forte kullandım saç derisinde sıkıntı yaşadım 4 ay sonra evocapile geçtim uzun bir süre de onu kullandım şu aralar yine hairforte a geçtim. Ben de artık etki sağlamıyor fayda gören arkadaşlara ne mutlu.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 27 Şubat 2022, 12:37:06 »
Hairforte'yi denemeseydim ben de ekim sürecinde tercihimi Procapil'den yana kullanırdım belki

Ama şimdi tercihimi Prozinc Plus Losyondan yana kullanacağım bakalım nasıl olacak. Ama daha var ekime

Şimdi bu losyonu donöre sıkıp donörü güçlendirmeye çalışacağım. Ekimden sonra ise en fazla 8-12 ay kullanırım sanırım

Facebook Twitter Instagram