Gönderen Konu: Neden hairforte diğer markalardan daha ön de?  (Okunma sayısı 2702 defa)

Thescript

• Hero Member
Neden hairforte diğer markalardan daha ön de?
« : 17 Şubat 2022, 12:28:33 »
Procapil etken maddeli bu eczanede satılan sprey nedendir bilmiyorum reklamdanmidir merak ediyorum doktor ilk hairforte yazıyor eczanede procapil diyince ilk hairforte karşımıza çıkıyor evocapil alopecia veya diğer markalar 5 lik içeriyor ve vitamin complex var aydınlatın beni bu konuda lütfen hairforte mi almaliyim o kesinlikmi içeriyor içeriğinden yana yoksa evocapil gibi dıştan bakınca tamam bu daha iyiymiş diyip guvenecegimiz diğer markalarimi alalım yada kullanipta hangisinden fayda aldınız? (Bu arada lütfen ise yaramıyor boşa para harcama gibi şeyler diyecek kişiler yazmasin minoxidil kalbimde çarpıntı yaptığı için bıraktım)

titanic5

• Hero Member
Ynt: Neden hairforte diğer markalardan daha ön de?
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2022, 13:08:35 »
Reklamı internette çok iyi yapıldığı için bence

Ayrıca ben Xpecia ile beraber kullanmıştım ve fayda görmemiştim. Minoxil ise bendede yan etki yapmıştı

Bu yüzden şansımı ekimden önce ve sonrasında Prozinc Plus Losyondan yana deneyeceğim. Fin kullanıyorum zaten yani losyonu kullanmasam da olur belki ama yine de kullanmak istiyorum

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2022, 13:24:12 »
Bu arada ama Xpecia'da şöyle bir fayda görmüştüm

Folik Asit değerimi en üst sınıra çıkarmıştı. Tabi baya bir süre kullanmıştım

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2022, 00:42:09 »
Bazı kişiler var bu forumda hairforte ile muazzam sonuçlar alanları gördüm yani ihtimal var gibime geliyor finasterid kullanıyorum 2 haftadır akşamları 0.70 mg kadar hairforte ile güzel sonuç alacağımı düşünüyorum ama emin değilim başka bir losyon mu yoksa procapilmi kafam karışık

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2022, 11:21:29 »
Bir şans dene istersen artık sen vereceksin kararını. Benim saçım baya fazla aslında ama yine de incelen saçlara faydası olmamıştı

Senin seyreklik durumu nasıl?

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2022, 18:24:41 »
Bir şans dene istersen artık sen vereceksin kararını. Benim saçım baya fazla aslında ama yine de incelen saçlara faydası olmamıştı

Senin seyreklik durumu nasıl?
nw3 hocam sizin kullandığınız marka hangisiydi

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2022, 18:42:22 »
nw3 hocam sizin kullandığınız marka hangisiydi

Hairforte ve Avesin

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2022, 22:25:17 »
Hairforte ve Avesin
hairforte ile evocapil arasında kafam çok karışık

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 18 Şubat 2022, 22:39:49 »
hairforte ile evocapil arasında kafam çok karışık

Benim de bugün aklıma alopecia baya yattı kardeşim. sen neden ikisinden birini düşünüyorsun acaba
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2022, 23:47:20 »
Benim de bugün aklıma alopecia baya yattı kardeşim. sen neden ikisinden birini düşünüyorsun acaba
evocapil 5 lik ve vitamin kompleks içeriyor ondan dolayı aklımda o var birde hair Forte kullanan kişileri gördüm genelde onu kullananlar fayda alıyor gibi evocapil kullanipta güzel fayda alan veya alopecia da görmedim kafam karışık

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 19 Şubat 2022, 12:32:04 »
evocapil 5 lik ve vitamin kompleks içeriyor ondan dolayı aklımda o var birde hair Forte kullanan kişileri gördüm genelde onu kullananlar fayda alıyor gibi evocapil kullanipta güzel fayda alan veya alopecia da görmedim kafam karışık

Netten mi alacaksın ürünleri yoksa eczaneden mi?

Eczanedense dikkat et alacağın zaman rahat bulabileceğin ürün olsun. Belki de Ecza Depolarında hepsi vardır bilmiyorum

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 19 Şubat 2022, 12:43:46 »
Netten mi alacaksın ürünleri yoksa eczaneden mi?

Eczanedense dikkat et alacağın zaman rahat bulabileceğin ürün olsun. Belki de Ecza Depolarında hepsi vardır bilmiyorum
eczanede hair Forte çok bulunuyor ama 3 lük olmasa 5 lik olsa daha iyi olurdu bulunması en kolay hairforte hocam ama evocapil fiyatı eczanede 170 nette 100 hair Forte de eczanede 125 nette 110 napayım bilmiyorum

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 19 Şubat 2022, 12:59:06 »
diğerlerini bilmiyorum ama alopecia sadece online satış yapıyor depolara sordurdum hiçbirinde yok. online satıcısı da sadece üretici firma. ben ilerleyen süreçte denemiş olmak için alopecia tercih edeceğim.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 19 Şubat 2022, 16:25:23 »
diğerlerini bilmiyorum ama alopecia sadece online satış yapıyor depolara sordurdum hiçbirinde yok. online satıcısı da sadece üretici firma. ben ilerleyen süreçte denemiş olmak için alopecia tercih edeceğim.
abi senin konunu biliyorum çok güzel geri dönüşüm olmuştu saçlarında minoxilin nasıl bir şey olduğunu anlamissiniz benim gibi. Alopecia nin vitamin kompleksi varmı bilmiyorum ama igf diye yeni bir ürünü çıkmış kullanan oldumu onuda bilmiyorum her kafadan bir ses gelse bir yere varacağız ama millet görüp yazmıyor

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 19 Şubat 2022, 17:20:19 »
abi senin konunu biliyorum çok güzel geri dönüşüm olmuştu saçlarında minoxilin nasıl bir şey olduğunu anlamissiniz benim gibi. Alopecia nin vitamin kompleksi varmı bilmiyorum ama igf diye yeni bir ürünü çıkmış kullanan oldumu onuda bilmiyorum her kafadan bir ses gelse bir yere varacağız ama millet görüp yazmıyor

kardeşim ben minox kullanıyorum hala çılgınlar gibi :) yaşadıklarınız sinir bozucu inşallah yaşamam ben de. yan etki görmedikçe devam edeceğim. tedarik edebilirsem kirkland ya da rogaine ile...

bunu da sadece merak ediyorum kullanıp yorum yapabilme açısından kullanacağım. dediğin gibi pek yorum yapılmıyor bir kaç kullanacı deneyimi de işe yaramadığı yönünde görüş bildiriyor ama merkezler sürekli procapil önermeye başladı. pazarlama stratejisi değilse bir denemek lazım :)

bu alopecia procapilin içinde yok yok içeriğine göre procapili igfsi saw palmettosu her şeyi koymuşlar içerik olarak bakalım nasıl bir ürün olacak alırsam bilgi veririm mutlaka
avodart&minox&xpecia

tedavim

Facebook Twitter Instagram