.
Teşekkürler kardeşim sana tavsiyem acele etmemen bu forumdaki süreçleri dikkatle takip etmen çünkü bazı ekim merkezlerini pohpohlayan bir grup var onların gazına gelme iyice araştır ve senin saçına uygun ekim merkezi hangisi ise üşenmeden tüm süreçlere bak ben neredeyse 3 sene araştırdım sonuç ortada kısacası işin kolayına kaçıp kötü bir merkeze gitme vu işin şakası yok
Cevabınınız için teşekkür ederim.
Araştırmaya devam ediyorum. Birden fazla seçenek olduğu için kafa karışıklığı oluyor.
Tabi sizin söyledinginizi de kulak arkası etmiyorum.
Serkan beyle telefon görüşmesi yaptık, detaylı bir şekilde bütün süreci anlattı açıkçası görüşmeden memnun kaldım. Antalya da bana yakın olduğu için seçeneklerim arasında
Ekimlerini takip etmeye çalışıyorum.
Takip ettiğim merkezler bunlar
Hakan doğanay
Esma Serkan tetik
Şahin çelik
Asuman hair .
Saç yapıma ve kafama göre doğru yeri bulup ,nasipse şubat sonuna kadar yaptırmayı planlıyorum .
Aynı zamanda cesaretimide toplamam gerekiyor. İki gün sürecek olan işlem ve sonraki süreç beni ürkütüyor.
Sizde uzun bir süre araştırma yaptınız . Tecrübeniz fazla , takipleri mi ne yönde yapmalıyım ?
Ekimiciye neler sormalıyım?
Resmileri mi gördünüz mü bilmiyorum ama yine sormak istiyorum. Beklentim nasıl olmalı ?
Hangi teknikle yaptırmalıyım?
Yorumlarınızı bekliyorum lütfen
Teşekkürler