Gönderen Konu: Saç ekim destek  (Okunma sayısı 734 defa)

murattarum

• Hero Member
Ynt: Saç ekim destek
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2022, 10:40:14 »
Furkan kardes kafan corbada olucak  daha erken ama dogru karar vermen icin kafan corba olmasi lazim ben 2 hatta 3 seneye ekimci buldum sendr arastir sorustur bu formu yala yut ondan sonra dogru yer bulursun yolun basindasin daha.gec olsun guc olmasin yoksa bu sektor kurtlar sofrasi hemen yerler adami .ektirip sonrasinda engel yiyen bile oluyor ekimcilerden o yuzden ekiminin arkasinda duran olumsuz sonuc oldumu revize eden yerlere bak.7

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 17 Şubat 2022, 12:38:26 »
Dostum İnan bana kafanın çorba gibi olması başarısız bir ekim geçirme ihtimalinden daha iyidir. Açıkcası bende çok şanslısın forumu ekimden önce keşfettiğin icin.
Endişelenme , hepimiz aynı süreçlerden geçtik. Burada ki her üye yüzlerce konuyu incelemiştir saç ektirmeden önce.
Sende acele etme , konuları incele ve kafana hangi saç ekim kliniği yatarsa orada ektir.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 17 Şubat 2022, 13:31:37 »
Sadece İnstagram sayfasındaki sonuçlar olmaz

Bizzat forumdan da takip etmen lazım

furkan turan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 17 Şubat 2022, 14:44:28 »
Kayseri'de olduğu ve forumlarda referans olmadığından dolayı forumda ki tecrübe sahibi dostlardan bilgi almak istedim. Bugun bir yıl önce ekim yaptıran bir arkadaş ile konuştum oda çok acayip memnun bu iş nasıl ben anladım 😄 şimdiye kadar ekim yaptıran 10 kişiyi buldu konuştuğum biride yok gitme sakın felan demedi ama Ekim randevumu yinede iptal ettim. Ben görüştüğüm kişileri referans olarak aldım. Sayfanın Ekimleri başarılı mı diye sizlere danışmak istedim. Dönor nereden alınıp nereye ekilir bilgilerim var ama Ekim görselliği gibi bir bilgiye vakıf değilim. Aslında ilk engin sönmez düşünüyordum 1 yıldır araştırıyorum baya zam yapmış hemde son 1 yıldır çok kötü yorumlar var o yüzden rota değiştirmek zorunda kaldım 3 aydırda burayı araştırıyorum herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım. sanırım daha fazla araştırmak en iyisi olacaktır.
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2022, 15:02:47 Gönderen: furkan turan »

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 17 Şubat 2022, 15:25:22 »
Ne ovdun  ekim yerini ya git ektir kardo git ektir sonuclarida burda paylas.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

furkan turan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 17 Şubat 2022, 16:03:01 »
Kral ben övmüyorum, ekim yaptıran kişilerle konuşmam sonucu denilenleri söylüyorum. Sert yapmana gerek yok 😉

Facebook Twitter Instagram