Haha şaka gibisiniz ya forumda video paylaşımı yasakta haberim mi yok. İyimi olmuş kötü mü olmuş diye paylaştım Burası saç ekim sonuçlarının paylaşıldığı forum değil mi? Sonuçlarımı insanlar geri bildirimde bulunur diye açmıştım. Sizden izin almam flan mı gerekiyordu. Yasaksa edersin report kapatılır konu.
Yemin ediyorum gülüyorum ya. Nie atmiyim olaya bak şaka gibi. Öyle olsa ilk videoyu atmazdım. Senin eleştirin içerikle alakalı yani saç ekimimle alakalı değilse kaldıramam tabi senin yaptığın konu baltalamaya girer, boş yapmaya girer. Bunu anlamayacak kapasitede değilsen bu senin sorunun. Sen forum sözcüsü müsün de bu arada insanlar adına konuşuyorsun?
Tövbe estağfirullah..
Foruma her ay 1 tane mutlaka geliyor bunlardan..
Kapasitesinin yüksek olduğunu iddia eden arkadaş, bak şimdi;
1) Adam video atmana değil süreci periyot periyot paylaşmamana laf etti,zaten benim ve milletin başından beri sana anlatmaya çalıştığı,bi türlü anlatamadığı şey bu.
2) Farkındaysan, Burda atıştığın bütün insanlar senden daha aktiftir forumda..forumu da,kurallarını da,nereye ne yazılıp yazılmayacağını da senden daha iyi bilir,millete ne yapması,ne yazması,ne yazmaması gerektiğini söyleyemezsin,beğenmiyorsan da saygı duyarsın
3) Her türlü konuya her türlü eleştiri yapılır burda,herkes bunu kabul ederek paylaşım yapar,boşu dolusu seni alakadar etmez o okuyucunun kararıdır
4)Paylaşım yapılırken konunun insanlara faydası olması gerekir,yani kural olarak üye faydası gözetilir,fayda yoksa silinir zaten konu..yani burası senin canın sıkıldığında video,resim atabileceğin blog sayfan falan değil.
Yani insanlar seni bu konuda uyarıyor,bilgilendirmeye çalışıyor ya da kendince eleştiri getiriyor,saygı duyup geçecek iken sen hala insanlara laf atma derdindesin.
Bak bakalım binlerce ekim konusunda senin kadar eleştiri alan 1 kişi daha var mı?
Ayrıca Evet ben buranın sözcüsüyüm,bi problem mi var?