Merhaba arkadaşlar.
Bugün 3. günüm.
Dün akşam itibariyle İzmir'e geri döndüm.
Merkezde 1. ve 2. yıkamalarım yapıldı, dün akşam evde yıkama yapmaya çalıştım ama beceremedim sanırım. Losyonu sürüp 20 dakika bekletiyorum ancak 10.dakikada losyon kafadan kayboluyor. Biraz bastırmak mi gerek? Belki nazik davranıyorumdur.
Yatarken boyun yastığı ve rulo havlu kullanma olayı bende tutmadı, ufak ve sert bir kırlenti diklemesine boynumun altına koyuyorum. Boyun ve enseye destek yapıyorum, ekim yerine temas etmeden uyuyabiliyorum.
Ekimden 5 gün önce Proscar, Biotin ve Minoxidil'i bırakmıştım. Bugün itibariyle Proscar ve Biotin'e tekrar başlıyorum. Minoxidil'i ise artık kullanmayacağım. 1 ay sonra bu ikisinin yanına serum eklemeyi düşünüyorum. Bunun için forumun ilgili bölümlerini araştıracağım.
Şu an süreç çok erken, umarım çok güzel saçlarım olur ve bu sorunu bitirmiş olurum ancak sürecin %100 garantili olmadığının da farkındayım. 6000 greft tatmin edici bir sayı olmasına rağmen hepsi beslenebilecek mi bilmiyoruz. Çok greft = iyi sonuç şeklinde bir denklem yok ama bu sayılara çıkılması benim de tercihimdi. Kan akış hızımın iyi olmasının avantaj sağlayacağını düşünüyorum.
Sürecin negatif sonuçlanma ihtimali de var, bu durumda ekim merkezinin gereğini yapacağını düşünüyorum. 3 gün boyunca tüm ekiple gayet iyi bir iletişimimiz oldu, şu ana kadar kendilerini seçtiğim için herhangi bir soru işaretim olmadı. Saç ekimi düşünen arkadaşlara; Eğer şehrinizde iyi bir saç ekmci yoksa, şehir değiştirmekten çekinmeyin. Sorusu olan arkadaşlara bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.
3.gün fotoğraflarını ekliyorum.