Gönderen Konu: Serkan aygın mı asuman hair mi?(objektif görüşleriniz)  (Okunma sayısı 33653 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan aygın mı asuman hair mi?(objektif görüşleriniz)
« Yanıtla #16 : 13 Ekim 2022, 20:18:15 »
Bu ekiple ne kadar birlikte bilemeyiz ama ekimler ortada
İki ekim merkezide çok başarılı

Merkezlerin ekipleri sabit önemli olan sabit ekiple çalışmak ve başarılı sonuçlar

İki saç ekim merkezide bu kaliteyi sağlamış durumda artık siz kendinize göre karar vermelisiniz
Global Moderator

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Ekim 2022, 20:28:29 »
sevgili dostum forumun altına üstüne getirmen güzel. ama en iyisi bu aşamadan sonra gidip yüz yüze görüşmen kliniklerle. sadece forumdan seçmek de iyi değil bence. içine sinmesi önemli.

bana sorarsan f/p açısından hala asuman hair önde bütçene de bağlı.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 14 Ekim 2022, 14:29:48 »
sevgili dostum forumun altına üstüne getirmen güzel. ama en iyisi bu aşamadan sonra gidip yüz yüze görüşmen kliniklerle. sadece forumdan seçmek de iyi değil bence. içine sinmesi önemli.

Aynen salı günü randevum var asuman hairla serkan aygın cliniğe de foto attım ama 2 haftaya yakın oluyor hala dönmediler. Bakalım görüşünce biraz daha netleşir kafamda

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Ekim 2022, 02:44:51 »

Sonuç bakımından önde bencede ama bugün konuları tararken donör kısımlarında çalışmaları biraz kötü gibi geldi bana özellikle ilk iki ay donör çok hırpalanmış duruyor. Mikro motoru biraz devirli kullanıyorlar gibi.  Alırken diğer saçlara Zarar geliyor mudur? Yoksa şok dökülmede bir kısmı dökülüp tekrar çıkıyor mudur?

Facebook Twitter Instagram