Öncelikle merhabalar.
2019'da foruma üye olmuş biri olarak, o günden bugüne dek seyirci kalmayı ve okuyup öğrenmeyi tercih ettim. İlk mesaj bugüne kısmetmiş.
Söylemek istediğim şey ise, kararsız kalan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum. Çünkü estetik bir işlem yapılıyor ve insan bütçesi doğrultusunda en iyi hizmeti almak istiyor. Foruma üye olduğum günden bu yana yüzlerce sonuç incelemiş ve değerlendirmeleri okumuş biri olarak, dönüp baktığımda ben de hala aynı noktadayım. Asuman Hanım mı, Serkan Bey mi?
Mayıs ayında ekim için tarih belirlememe rağmen, hala iki seçeneğe de aynı yakınlıkta olmak gerçekten can sıkıcı. Karşılaştırmak gerekirse, iki merkezin de fiyat skalası birbirine yakın (kararsız kalma noktasında en önemli etkenin bu olduğunu düşünüyorum). İkisinin de planlamaları başarılı. Asuman Hanım şakaklarda daha cesur. Serkan Bey ise sakaldan destek alabiliyor ve gerektiğinde revize işlemini ücretsiz şekilde kendisi teklif ediyor. Bazı ekimlerde Serkan Bey'i bazılarında Asuman Hanım'ı daha başarılı buluyorum. Ekim yapacak arkadaşların, bu iki merkezden hangisini seçecek olursa olsun memnun olacağına inanmakla beraber; insanoğlu olarak, acaba diğer merkezi seçsem daha mı iyi olurdu düşüncesine kapılmamak da güç
Velhasıl kelam ben de birçok arkadaş gibi aynı sürüncemede kalmış biri olarak, seçimimi galiba lokasyona göre yapacağım.