Bir ara bu tedaviyle ilgili videoları izlemiştim ancak tatmin edici bir öncesi sonrası sonuç görmedim. Bir estetik merkezi çok reklam yapmıştı, doktor katıldığı bir programda şöyle demişti "hele bir de dht bloklayıcı kullananlara yapıldığında çok daha etkili oluyor" yani finasterid in yerini tutma ihtimali bana biraz düşük gibi geliyor, saçları 2-3 yıl koruyacağına ihtimal vermiyorum. Prp de bu tedavi de her yerde yaptırılmaz, kullanılan kit ve solüsyonlar farklı olabiliyor. En mantıklısı saç ekimi yapan bir merkezde yaptırmak çünkü 3-5 greft çıkarma aşaması da var, ekim deneyimi olmayan biri bu işlemi doğru yapamayabilir, ilgili bölgeye ve greftlere zarar verebilir. Her sene yaptırılması gerekir diye düşünüyorum. Bu tedavinin göbek yağı ile yapılanı var, liposuction ile göbekten alınan yağ ile karıştırılıp uyguluyorlar. Bir diğer uygulama ise çok pahalı olanı; göbekten alınan yağda bulunan hücreler laboratuvarda 1 ay çoğaltıldıktan sonra uygulama yapılıyor ama epey pahalı bu yöntem. Görüşmeye gitmiştim 3 sene önce 14 bin lira istemişlerdi. Özetle yaptıran kişileri takip ederek fikir edinmek en doğru olanı.