Saç Ekimi Sonuçları
Normalde bir iki ay sonra dökülme oluyor.
peki 1-2 ay sonra başlayan dökülme ne zaman durur, eski haline gelir ?[/quoteİki üç ay sonra duran da var, bir sene devam eden de var, hiç durmayan da. YouTube'da korona saç dökülmesi ile ilgili videolara insanlar yorumlarda yazmış. Şahsen benim koronadan sonra saçlarım eski halini almadı. Açıklığım olmadı ama genel saç seyrelmesi yaşadım. Hayatında saç dökülmesi problemi yaşamayan ve saçları gür sayilabilecek biri olarak çok felaket yedi sekiz ay yaşadım. Her gün 200-300 saç gidiyordu. Yavaş yavaş duruldu. Kullanmadığım şampuan, vitamin kalmadı. Sadece koronaya da bağlamıyorum. Evde kalmak da strese soktu beni.
Alıntı yapılan: Königstiger - 17 Şubat 2022, 18:51:39peki 1-2 ay sonra başlayan dökülme ne zaman durur, eski haline gelir ?[/quoteİki üç ay sonra duran da var, bir sene devam eden de var, hiç durmayan da. YouTube'da korona saç dökülmesi ile ilgili videolara insanlar yorumlarda yazmış. Şahsen benim koronadan sonra saçlarım eski halini almadı. Açıklığım olmadı ama genel saç seyrelmesi yaşadım. Hayatında saç dökülmesi problemi yaşamayan ve saçları gür sayilabilecek biri olarak çok felaket yedi sekiz ay yaşadım. Her gün 200-300 saç gidiyordu. Yavaş yavaş duruldu. Kullanmadığım şampuan, vitamin kalmadı. Sadece koronaya da bağlamıyorum. Evde kalmak da strese soktu beni.Anladım hocam, benim normalde dökülüyordu zaten, ilaçlar kullanıyordum. Korona olunca ve onun öncesi-sonrası ilaçları aksatmıştım, karantina da neredeyse hiç kullanmadım. Sonrasında açılmalar ve dökülmeler oldu bende, ama tamamen koronaya da bağlayamıyorum, ilaç düzensizliği de yaptığım için ondan sebepli de olabilir. Her neyse, bilgilendirme için teşekkürler hocam.
Arkadaşlar şu an koronayım saç dökülmem inanılmaz arttı sizce psikolojik mi yoksa koronanım böyle bir etkisi var mı geceleri yüksek ateş olduğundan sırılsıklam oluyorum iştahsız olduğumdan sağlıklı beslenemiyorum
Bende döktüğüne inanıyorum hatta aşılar bile döküyor olabilir