Gönderen Konu: Korona saç dökülmesi  (Okunma sayısı 699 defa)

Nuri Gümüşcü

• Jr. Member
  • **
Korona saç dökülmesi
« : 12 Şubat 2022, 23:16:52 »
Arkadaşlar şu an koronayım saç dökülmem inanılmaz arttı sizce psikolojik mi yoksa koronanım böyle bir etkisi var mı geceleri yüksek ateş olduğundan sırılsıklam oluyorum iştahsız olduğumdan sağlıklı beslenemiyorum

tuna_85

• Jr. Member
  • **
Ynt: Korona saç dökülmesi
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2022, 23:50:56 »
Normalde bir iki ay sonra dökülme oluyor.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2022, 11:16:08 »
Bende döktüğüne inanıyorum hatta aşılar bile döküyor olabilir
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Königstiger

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2022, 18:51:39 »
Normalde bir iki ay sonra dökülme oluyor.

peki 1-2 ay sonra başlayan dökülme ne zaman durur, eski haline gelir ?
  • Yaşınız 21

tuna_85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2022, 20:10:20 »
[/quote
İki üç ay sonra duran da var, bir sene devam eden de var, hiç durmayan da. YouTube'da korona saç dökülmesi ile ilgili videolara insanlar yorumlarda yazmış. Şahsen benim koronadan sonra saçlarım eski halini almadı. Açıklığım olmadı ama genel saç seyrelmesi yaşadım. Hayatında saç dökülmesi problemi yaşamayan ve saçları gür sayilabilecek biri olarak çok felaket yedi sekiz ay yaşadım. Her gün 200-300 saç gidiyordu. Yavaş yavaş duruldu. Kullanmadığım şampuan, vitamin kalmadı. Sadece koronaya da bağlamıyorum. Evde kalmak da strese soktu beni.

Königstiger

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2022, 13:24:48 »
[/quote
İki üç ay sonra duran da var, bir sene devam eden de var, hiç durmayan da. YouTube'da korona saç dökülmesi ile ilgili videolara insanlar yorumlarda yazmış. Şahsen benim koronadan sonra saçlarım eski halini almadı. Açıklığım olmadı ama genel saç seyrelmesi yaşadım. Hayatında saç dökülmesi problemi yaşamayan ve saçları gür sayilabilecek biri olarak çok felaket yedi sekiz ay yaşadım. Her gün 200-300 saç gidiyordu. Yavaş yavaş duruldu. Kullanmadığım şampuan, vitamin kalmadı. Sadece koronaya da bağlamıyorum. Evde kalmak da strese soktu beni.
Anladım hocam, benim normalde dökülüyordu zaten, ilaçlar kullanıyordum. Korona olunca ve onun öncesi-sonrası ilaçları aksatmıştım, karantina da neredeyse hiç kullanmadım. Sonrasında açılmalar ve dökülmeler oldu bende, ama tamamen koronaya da bağlayamıyorum, ilaç düzensizliği de yaptığım için ondan sebepli de olabilir. Her neyse, bilgilendirme için teşekkürler hocam.
  • Yaşınız 21

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2022, 16:36:18 »
Arkadaşlar şu an koronayım saç dökülmem inanılmaz arttı sizce psikolojik mi yoksa koronanım böyle bir etkisi var mı geceleri yüksek ateş olduğundan sırılsıklam oluyorum iştahsız olduğumdan sağlıklı beslenemiyorum
Dostum 20 yaşındayım hayatım boyunca kafamdan 1 tel kaybetmemiştim hiç saçlarım dökülmemişti. Taa ki korona olana kadar. Korona geçirdikten 3-4 ay sonra deli gibi dökülmeye başladı 4-5 tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. Virüs yüzünden dökülüyor 6 ay sonra düzelir dedi. Bekle babam bekle hala aynı, her gün dökülüyor aynı şekilde. En sonunda bitane profesöre muayene oldum. Bana dedi ki zaten senin saçların genetikten dolayı dökülecekmiş korona da bunun tuzu biberi olmuş. 2-3 sene sonra yaşayacağın dökülmeyi şu an yaşıyorsun dedi. Benim sana tavsiyem alanında uzman bir doktora git, korona diyip kestirip atmasınlar. Eğer genetik dökülme başladıysa erkenden müdahale et.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2022, 17:33:11 »
Bende döktüğüne inanıyorum hatta aşılar bile döküyor olabilir
Bununla ilgili başlıkta açmıştım, korona aşısı saç döküyor diye. 3 doz aşı oldum, günlük dökülme miktarım 10-20 iken aşı olduktan sonra bu sayı 150-200 e yükseliyor. Zaten aşıda canlı korona virüsü var bunu vücuduna enjekte ediyor, ortalama 1 hafta kadar vücut direncin düşüyor. Bu da saçlarının dökülmesine sebep oluyor.

Facebook Twitter Instagram