Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba iyi gidiyorsun. Hintell in fikrini be doktorunun fikrini almanı öneririm.
İlk ekimi bir buçuk yıl önce yaptirdim aşağı yukarı, greft sayısı son kursunumuz olduğu için bide Sibel hoca yüksek Greft çalıştığı için yüksek oldu açıkçası ve ben de öyle istiyordum
Bu arada görmedim proscar sormussunuz sadece attıklarimi kullaniyorum bir de biotin var 5000mcg. İlerleyen durumlarda dokulemem hala çok hızlı olursa mecbur proscar i uzun süre kullanmayi düşüneceğim sizin düşünceniz nedir kullandığım takviyeler ve proscar hakkında
İnşallah bu son Ekim seni mutlu eder diyelim bol şanslar diliyorum
olanı korumak adına proscar faydalı olabilir ama garantisi yok.hem yan etkiler hemde fayda durumunu gözlemleyip kullan-gözlemle ve devam edip etmemeye karar verme prensibi doğrultusunda hareket etmek en güzeli.
Şok dökülme bitmiş sayılır ekimin güzel zaten süreçte sağlıklı hoca ya danışıp proscar kullanmanı öneririm saç çıkışlarına iyi destek olacaktır telojen oranını düşürür saçların hızlı beslenmesini sağlar
Hocam tam olarak nasıl kullanmamı onerirsiniz haftada 3 mu hergun mu veya 5 e bölüp mu 4 e bölüp mu bunun hakkında herkes bişey söylüyor