Gönderen Konu: Sibel Ulusan (medicalhair) / 10-02-2022/ 3515 kanal-4115 graft yaş 24  (Okunma sayısı 12996 defa)

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba, 24 yaşındayım ön saçlarımın seyrelmesinden dolayı yaklaşık 4 aydır saç ekimi yapmayı düşünüyordum, her nekadar çevremdeki insanlar bana yaşın daha küçük biraz daha bekle ilerde ekim yaparsın desede saçlarımın seyrelmesi beni pisikolojik olarak kötü etkilediği için  sonunda burada Sibel hocanın kliniğinde  ekim yapmaya karar verdim çünkü hem yaşadığım şehirdeydi hem de orada ekim yaptıran bi abide oradan memnun olduğunu söyledi ve bu forumda  konulara bakıp araştırdım ve büyük çoğunluğu buranın iyi biyer olduğunu söylüyor du. Ayrıca tam kararı vermeden önce Sibel hocayla da  yüzyüze konuştum fikirlerini aldım aramızda şöyle bi diyalog geçti hocam dedim arka saçlarım sık, önler seyreldiği için ekim yapmak istiyorum ama ekilen saçların da tıpkı arka saçlarım gibi sık olsun istiyorum sıklık açısından  beklentim yüksek  sence ne yapmalıyım diye sordum oda bana aynı şöyle dedi şimdi sen Allah'ın yarattığı gibi olsun istiyosan öyle olmaz beklentin çok yüksek se ekim yaptırmanı çok önermem sonuç istediğin gibi olmazsa o riski almak istemem, senin nasıl bi beklentin var tam bilemem ama elimden geldiğince en sık şekilde seni mutlu edebilecek şekilde ektirmeye çalışırım dedi açıkçası cevabı bana samimi geldi çünkü daha önce başka kliniklerle konuştuğumda bana istediğim yoğunlukta tıpkı eski görünümüme kavuşacağımı, hemen gidip ekmem için güzel vaatlerde bulundu ama Sibel hoca tam tersini yapmıştı, herneyse sonunda burada ekim yapmaya karar verdim ve fiyat biraz yüksek olduğundan paramın yettiği paketi yani Sibel hocanın 1000 euroluk (ekibine ekim yaptırdığı) paketi satın aldım ve ektirdim şuan ekimden sonraki 1. Günüm ekilen yerlerin bazı kısımlarında kan birikintisi gibi bişeyler var nekroz olma ihtimali beni korkutuyor fotoğraflarımı ve tüm sureci sizlerle paylaşmaya çalışacağım değerli görüşlerinizi bekliyorum

1- ekimden önce

2 -ekimden hemen sonra

3- ekimden sonraki ilk gün  şeklinde fotoğraflarımı paylaşıyorum

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Son attıklarım şimdiki yani ekimden sonra ki 1. gün ki hali kan pıhtılaşması gibi bişeyler var ve kafam ödemden dolayı şişti baya önerileriniz varsa yazın lütfen
  • Ekim Tarihi: 10-02_2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Sibel Ulusan
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Biotin günde 5000mg proscar günde 4/1

Canimo

• Sr. Member
hayırlı olsun .sibel hanımın ekibi ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Hayırlı olsun hocam. Açıklık çok değilmiş gibi görünüyor. Biraz fazla greft kullanımı olmuş gibime geldi. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.

Mutlu olman dileğiyle.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Genel olarak İyiler, sonucun güzel olması için uğraşıyorlar baya,Sibel hocanın talimatlarıyla yapılıyor herşey
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Teşekkürler bu arada
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam. Açıklık çok değilmiş gibi görünüyor. Biraz fazla greft kullanımı olmuş gibime geldi. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.

Mutlu olman dileğiyle.

Teşekkür ederim, ben sibel hocayla konuştugumda özellikle sıklığa önem verdiğimi söyledim oyüzden fazla greft kullanılmış olabilir
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar bugün 2. Gün bazı kısımlarda koyu renkli kan birikintisi gibi koyulaşmalar var bu nekroz mu bilenler varsa yorum yapmanızı rica ederim ayrıca yüzüm baya şişti normalmidir sizce.
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekimin açık alana göre güzel sık duruyor kendi saçlarında iyi durumda umarım güzel sonuç alırsın temiz duruyor
Global Moderator

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekimin açık alana göre güzel sık duruyor kendi saçlarında iyi durumda umarım güzel sonuç alırsın temiz duruyor

Değerli görüşün için teşekkürler hintel hocam. Bu bazı bölgelerdeki koyulaşmalar nekroz mu değil mi bu konu hakkında da görüş belirtirsen çok sevinirim   Saygılar..
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Değerli görüşün için teşekkürler hintel hocam. Bu bazı bölgelerdeki koyulaşmalar nekroz mu değil mi bu konu hakkında da görüş belirtirsen çok sevinirim   Saygılar..

Kurumuş kan gibi duruyor simdilik bir sorun yok görünüyor
Global Moderator

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kurumuş kan gibi duruyor simdilik bir sorun yok görünüyor

İnşaallah öyledir hocam teşekkürler..
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İyi akşamlar bugün ekimin 4. günü ekilen bölgelerde sararmalar farkettim ve epey rahatsız etti beni , bu sıkıntılı bi durum mu bilen varsa yazabilir mi
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Canimo

• Sr. Member
ekim merkeziniz ile görüşün muhtemelen antibiyotik içeren bir krem önereceklerdir,ekimden sonra bu şekilde sarımsı enfekte alanlar olabiliyor ama uygun önlemlerle kısa sürede geçiyor diye biliyorum.

Mehmet kaya

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ekim merkeziniz ile görüşün muhtemelen antibiyotik içeren bir krem önereceklerdir,ekimden sonra bu şekilde sarımsı enfekte alanlar olabiliyor ama uygun önlemlerle kısa sürede geçiyor diye biliyorum.

İnşallah geçer abi ya Sibel Hocayla görüştüm ilaç yazcam dedi, yarın sabah ilk işim gidip ilacı almak olacak. Ekim süreci baştan başa psikolojik olarak insanı yoruyor bide böyle sorunlar olunca insan hepten tükeniyo
  • Greft Miktarı 4115
  • Yaşınız 24

Facebook Twitter Instagram