Sağolun arkadaslar, sanki durum son paylaştığım fotoğraf gibi çok fark yok arada. Seyreklik var, nekroz olmasa nasıl görünürdü bilmiyorum, Bu günlerde ekim merkezine gidip prp yaptircam ve seyrek kalan yere revize yapcakmi diye sorcam vereceği cevabi sizle paylaşırım. Merak eden varsa saç ektirmis birine göre düşüncem bu şekilde dönörünüz sağlam sa ekim yapmayı düşünebilirsiniz ama beklentiyi yüksek tutmamaniz lazım asla eski at yelesi saçlarima kavuşcam diye hayal kurmayın çünkü hayal kırıklığı yaşarsınız, Yaptırdıktan sonra arada baya fark oluyor ama bi zahmet olsun okadar dimi okadar emek veriyorsunuz
. Açıkçası ekim beni çok mutlu etmedi ama genede eskisinden iyi görünüyor. Bu işe kalkışmayı düşünen arkadaşlar vardır elbet arkadaşlar bu öyle pazardan karpuz almak gibi bişey değil yanlış anlamayin
yapmadan önce çok düşünün çok araştırın ve yapmaya karar verdiğiniz takdirde iyi biyerde ektirin saçınızı beklentiyide çok yüksek tutmayın, fark baya olcak ama tatmin olurmusunuz orası sizin bileceğiniz iş. Tecrübelerimi iyi kötü anlatmaya çalıştım umarım ihtiyacı olana fikir verebilmişimdir herkese sağlıklı günler.