Gönderen Konu: batman dünya hast.ömer oğur / 4200 greft / 38 yaş / hair 360 tablet  (Okunma sayısı 3475 defa)

kehkesan

• Jr. Member
  • **
HİNTELL : 115 . gün oldu bugün itibariyle başkan beklemedeyim hala kararmalar olmadı istediğim sonuç değil . aynı kliniğin yaptığı ekimlere bakıyor 140.gününde bildiğin saçlar uzamış vaziyette . benimki durumda kararmalar bile yok maalesef . 2 hafta sonra tekrar fotoğraf palaşırım .

kehkesan

• Jr. Member
  • **
HİNTELL :  bahsettiğin ekim bölgesindeki  kızarıklık uzun süre derken 7-8 ay gibi bir uzun süre mi ?

kehkesan

• Jr. Member
  • **
125. gün maalesef gözle görülür bir gelişme yok, kararmalar mevcut değil.  çok ufak düzensiz ayva tüyü 10-20 adet çıkış var sadece  . dönör ve ense bölgesi bildiğin facia ne zaman toparlanır toparlanmazmı orası da muamma ?  yüzyüze görüştüm kliniktelilerle sabredin çıkacak diyor merak etmeyin.  dönor bölgeside hakeza toparlayacak diyor . artık nasıl olur bilmiyorum . umarım kinik haklı çıkar . saç ekimi yapmış bu süreçi atlatmış arkadaşlarımızın değerli yorumlarını bekliyorum . prp ve vitamin tablet aksatmadım . ayrıca her gün günde 3 defa masaj yapıyorum .

Seneca

• Full Member
siz de forumdaki kullanıcıların %90'ı gibi karanlık odada ters ışıkta çekseniz farklı görülürdü sonuç :) açık alanda güneş ışığında çekmişsiniz ondan seyrek duruyor. iyi ya da kötü sonuçlanır bilmiyorum ama 7. 8. aya kadar sakin kalmayı deneyin derim.
"Ignorance is the cause of fear.” ― Lucius Annaeus Seneca

Robert

• Hero Member
Bu merkezin önceki ekimlerine bakarsak şuan bekleneni vermemiş tahminimce güvenerek gittiniz sürec devam ediyor bu merkez acaba ekip mi değiştirdi forumda bir üye daha vardı süreçten yakınan..umarım merkez ekip değiştirmemistir eski ekip çok iyiydi size de bol şans diliyorum

Yasir Harun

• Full Member
Süreç sanki biraz yavaş gidiyor

kehkesan

• Jr. Member
  • **
SENECA : nasıl çekelim sence görünmesi için Seneca , beklemedeyiz . Klinikte görüştüm durumun vehmetini anlattım.  Metabolizmanızı bağlı olarak dolasimdan dolayı saçlar çıkmamıştır diyor 6. Aydan başlayarak sonuç alırsınız dedi 8. Ayda belirginlesir. Ekilen saçların yüzde 90 i çıkar merak etmeyin dedi . Bekliyorum sabırsızlıkla. 

kehkesan

• Jr. Member
  • **
ROBERT : TSKLER ROBERT. SENECA : Klinikte görüştüm durumun vehmetini anlattım.  Kendilerinden ve isciliklerinden cok eminler . Umarkm klinik hakli cikar ifaderinde . Metabolizmanızı bağlı olarak dolasimdan dolayı saçlar çıkmamıştır diyor 6. Aydan başlayarak sonuç alırsınız dedi 8. Ayda belirginlesir. Ekilen saçların yüzde 90 i çıkar merak etmeyin dedi . Bekliyorum sabırsızlıkla. 

kehkesan

• Jr. Member
  • **
YASIR HARUN : yasir Harun süreç yavaş gitmesi neye bağlıdır acaba bilginiz var mı.  Klinik metabolizma ve dolasimla alakalı olduğunu söyledi sabredin 7. 8 . Ay arası belirgin sonuç alınacağını ifade etti . Beklemedeyiz inşallahbenjm ve diğer tüm ekim yapan arkadaşlarımın  emekleri boşa gitmez

kehkesan

• Jr. Member
  • **
HINTEL : SN HINTEL HOCAM YORUMLARINIZI BEKLERIM . DURumla alakalı. 

Yasir Harun

• Full Member
Hocam bu kişinin bünyesi ile ilgili donor de alınan saçlarin kalitesi de dahil çok fazla şeyle ilgili. Süreç 1 yılda tamamlanir moral bozma vitaminlere devam et.

kehkesan

• Jr. Member
  • **
YASIR HARUN : vitamin olarak ilk 3 ay xpecia günde iki adet kullandım.  Bu aydan sonra günde 1 adet kullanmaya başladım.  İnşallah hocam umut ederek bekleyeceğiz sabırla.  Saç ekimi yaptınız mı ?

emekli kel

• Hero Member
 saçlar ayda 1 cm uzar.derinin 2 cm altına konuluyor diye biliyorum .2. ay sonu ufaktan boy gosterir.ama ben saçlarımı bir kazıttığımda 1 2 ayda uzadı bir kazıttığımda 4 5 ayda uzadı.donem donemini tutmaz.seninde oyle olabilir.kışında saçı besleyen damarlar soğuktan buzusur saç biraz zor beslenir gerci prp falan yaptırıon.geniş alan ileriki yas sonraki ekimler gec çıkar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kehkesan

• Jr. Member
  • **
EMEKLI KEL : güzel bir bilgiyi tskler . Umarım güzel bir sonuç olur . Gel olsun güç olmasın derler .saçlarıma masaj yapınca yeni ekilen saçlarda dökülüyor normal bir durum mu acaba emekli Kel? Dolaşım ve kanlanma sağlanarak beslenmesi için masaj yap diyorlardı fakat yeni edilenlerde dökülüyor eski kalan saçlarımda. 

Facebook Twitter Instagram