Ekiminiz gayet güzel sonuçlanmış bence. Hayatınızda büyük değişim olsa gerek
Süreci kısaca anlatabilir misiniz? Mesela ekimden sonra hangi takviyeleri kullandınız, bu kullandığınız takviyelere devam ediyor musunuz, etmiyorsanız ne zaman bıraktınız, gözle görülür kapatıcılığı kaçıncı ay itibari ile yakaladınız vs.
2021 eylül ayında araştırmam sonucu asuman hanımda karar kıldım. fotolarımı ilettim. donörün zayıf açıklık fazla, 1 ay boyunca xpecia, poscar, prozinc plus şampuan kullan, saçım yağlı olduğu için vichy dercos ds 3 günde bir kullan, tekrar foto at dedi. 1 ay sonra tekrar foto attım. bana kalırsa çok farketmemişti ilaçlar. ocak ayı için sıra verdiler 14bin tl. 1 sene boyunca ilaçlara devam ettim. operasyon günü çizgiyi asuman hanım çizerken 1 tık aşağı almasını istedim ama aşağı alırsa donör yetmez ve alın kasları yüzünden orada saç tutmaz dedi. saçımı tıraş ettiler. asuman hanım kanalları açtı bıraktı, 2 asistan ekime başladı. öğle arası yemek verdiler yedim sonra devam. bitime yakın asuman hanım geldi 1 saat rotüşleri attı ilgilendi. sonra taksiyle eve gittim. talimatlara göre zorlu 10 günlük süreci atlattıktan sonra yine talimatlara göre normal işime devam ettim. 2 ay top oynamadım spor yapmadım. 10.gün kabuklar dökülmeye başladı 15.gün bitti. 1. ayda saçlar tamamen döküldü. 4. ayda 3 numara traş olmuşum gibiydi. 8. ayda son halini almaya yakındı baya kapanmıştı. 1 sene dolduğunda son halini almıştı. ilaçları bıraktım. yalnız prozinc plus şampuan gerçekten dökülmeyi baya azaltıyor. şuan sadece b12 kullanıyorum