Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar foruma konu acmak icin biraz geçikmiş olabilirim ekim fotoğraflarımı bi sebebden dolayı bulamıyordum ekim fotoğrafları olmadanda konu acmak istememiştim.
2 3 senedir saç dökülmem vardı agresif olmasada büyük ölcüde acılmalar başlamıştı. son 1 senede ise ekimi düşünmeye başladım ve bir kaç yerle görüşmelerim oldu forum da
yaklaşık 1 sene boyunca ekim sonuçlarını inceledim ve asuman hanımın ekimlerini çok beğendim. whatsapp üzerinden ön görüşme için randevu almak istedim görüşmeden önce vitamin değerlerime bakdırmamı önerdiler sonraki gün bi hastaneye gidip kan tahlili yaptık sonuclar iyi değildi tam hatırlamıyorum yaklaşık 7 tane vitaminim eksik cıkmıştı asuman hanımla görüştüm 3 ay boyunca verilen ilaçları kullanmamı söyledi yaklaşık 3 ay geçtikden sonra hastaye kan tahlili için tekrar gittim, vitamin değerlerim normale dönmüştü, ve asuman hanım ekim günü için 29.12.2021 tarihini uygun gördü ve o gün gelmişti sabah 9'da merkezde oldum bekleme odasına alındım asuman hanım ordaydı ufak bi görüşme gerçekleştirdik donördeki saç durumuma bakıldı gayet iyi olduğu söylendi daha sonra ön cizgimi belirledi ve ekim odasına geçtik basınclı anestezi ile uyuşturmaya başlandı sonra normal anestezi ye geçildi hiç bir acı hissetmedim diyebilirim cok korkmuştum ağrısı çok olucak diye ama düşündüğüm gibi olmadı saç kökleri alınma esnasında asuman hanım köklerimin cok güclü ve güzel olduğunu söyledi bu beni cok mutlu etti alım işlemi bittikden sonra kanal acma işlemini asuman hanım gerçekleştirdi ekim esnasındada sürekli bulundu kontrol etti ekimin büyük kısmında bulunduğunu söyliyebilirim operasyon bittikden sonra kullanıcağım ilaçları verdi hemen ertesi günde ilk yıkama gerçekleşti.
Elimden geldiğince anlatmaya calıştım Saygılar.
FOTOĞRAFLARI YÜKLEDİM DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YORUM YAPARSA SEVİNİRİM.