Herkese merhabalar. Üniversite döneminden sonra saçlarım yanlardan oldukça açılmaya başladı. Bu forumdan araştırarak hem alınan sonuçların tatmin etmesi, hem de saç çizgisini güzel belirlediğini düşündüğüm Serkan Aygın'da ekim yaptırma kararı aldım. Bu karar verme süreci aslında en uzun süreç oldu, bilindiği gibi sayısız ekim yapan merkez mevcut. O yüzden kendi tecrübelerini paylaşanlara teşekkür ediyorum. Ben de kendi tecrübemi paylaşarak benzer süreçlerden geçenlere yardımcı olmak ve değerli yorumlarınızı almak için buradayım.
İlk önce Whatsapp üzerinden fotoğraf atarak iletişime geçtim ve ortalama 2800 greft ekilebileceği söylendi. 3 ay sonraya anca randevu alabildim, oldukça yoğun bir programları var. Muayeneye gittiğimde ise Serkan Bey vertex bölgesinde de biraz seyrelme başladığını, operasyona girmişken buraya da 400 greft ekeceğini söyledi. Ön bölge 3300 greft, sağ ve şol şakaklara da 100'er greft olarak planladı ve toplam 3900 greft olarak bütün ekim işlemi bugün gerçekleşti.
Operasyon Ersin Bey'in ekibiyle gerçekleşti. Buradan ekipteki Ersin Bey'e, İrem Hanım'a, Mehmet Bey'e ve adlarını hatırlayamadığım diğer asistanlara teşekkür ediyorum.
Elimden geldiğince süreçleri paylaşmaya devam edeceğim. Hintell'e de böyle bir platform oluşturduğu için ayrıca teşekkür ederim.
Ekim öncesi fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum: