Saç Ekimi Sonuçları
. Hocam donör bölgesinide attım sanki belirtilen sayıdan fazla alınmış gibi hissediyorum.fikriniz bedir
Evet sayıya göre donör çok daha fazla alınmış gibi bir görüntü var haklısın Hiç araştırma yapmadın mı bu merkezi seçerken?
Çok araştırsan çok daha iyi bir merkez seçerdin yanlış araştırmışsın
Arkadaşlar merhabalar dün ekim yaptırdım.08.02.2022 32 yaşındayım uzun süredir ekim yaptırmayı düşünüyordum.bu zamana nasipmiş cok araştırdım ,cok okudum, cok yerle gittim görüştüm.hiç aklımda olmayan bir yere gittim ve aynı gün akşamına ekim yaptırdım.Serdar görkem 18 bin tl istedi ve soru bile soramıyorsun adama,üst perdeden konusmalar hava civalar,şahin çelik hoca on numara bi insan gittim görüştüm dürüst güzel yüzlü ve yapacagı işleri adım adım anlatan biri fiyat olarakta 15 bin gibi bir fiyat istedi ama indirim yaptı biraz.daha sonra fehmi hocayla görüştüm gayet mütevazi ve o da adım adım işlemleri anlattı sık bir ekim yapacagını acıklıgımın az oldugunu söyledi.aynı güne randevu istedim başka işde yaşıyorum zamanın yok dedim öğleden sonra 4 te işleme aldı beni gece 12 de bitti tüm işlemlerim.siz degerli arkadaşlarımızın objektif yorumlarını bekliyorum saygılar.
normal bir ekim.armani merkezi eskiden fena değildi son yıllar işlerini pek bilmiyorum tek tük gördüklerimde sorun yoktu
Nekroz değil kabuklanma dostum