Merhaba Arkadaşlar,
Yıllardır saçları ile problem yaşayan biri olarak son 2 yıldır ciddi olarak saç ekimini düşünüyorum. Saçlarımın şakak bölgesi 16 yaşında açılmaya başladı ve şuan 30 yaşındayım. Yıllarca saçlarım daha fazla seyrelmeye başladığı zaman saç ektiririm diye düşündüm ve yeni yeni saçlarım agresif olarak dökülmeye başladı. Aslında bir çok kişiye göre saçlarım erken olarak dökülmeye başladığı halde ilaç tedavisini hiç düşünmedim, doktora bile saçım için gitmedim. Çünkü bana gerçekçi gelmiyordu (bundan 10 sene öncesine kadar saç için yalan söyleyen insanlar şimdiki zamana göre daha fazlaydı ve insanlar şimdiki kadar bilinçli değildi) ancak forumdaki araştırmalar sonucu ilaç tedavisinin faydalarını gören kullanıcıları mesajları gördüm. Üye olmadan önce saç ekimini İlhan Serdaroğlu'na yaptıracaktım, hatta kendisine resim de göndermiştim ancak bu forumda nekroz vakalarını görünce kendisine ekim yaptırmaktan vazgeçtim. En doğru ismin Koray Erdoğan olduğunu düşündüm ve firmasına mail attım. Altta göndermiş olduğum fotoğraflara iki gün ekim yapılacak şekilde 4500 - 5000 greft arası ile saç ekimi yapılacağını söyledi. İlhan Bey ise 1900- 2300 civarında yaklaşık 4 saat sürecek bir operasyonla saç ekimi yapılacağını belirtti. Zaten beni tatmin etmeyip araştırmaya iten durum da saçlarımın aileden dolayı genetik dökülmeye müsait olup, bu kadar ufak bir saç ekimi ile tatmin olabilir miyim sorusuydu? Yoksa bunca yıl beklememin anlamı da olmazdı. Şimdi sevgili arkadaşlar ben saç ekimini Koray Erdoğan'da yaptırmaya kesin olarak karar verdim, sizce ekli göndemiş olduğum fotoğraflar ile 2 seanslı 5000 greft saç ekiminden memnun kalır mıyım? Ekim yaptırmadan önce kullandığınız tavsiye edeceğiniz ilaçlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
Bu arada ekim yaptırdıktan sonra da süreci burada paylaşmayı mutlaka düşünüyorum.
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.