Arkadaşlar bu arada forum eklemediğimi fark ettiğim eski bir fotoğrafımla karşılaştım. Ağustos 2017 finasterid öncesi ıslak çekim. Finasterid bende ön bölümde oldukça işe yaramış görünüyor. Ayrıca uzun süre kullanmamıştım daha önceden de orta bölümde güçlendiremediğim bir alan vardı ki zaten bu bölgeye sıklaştırma düşünüyorum. Takviyeleri bıraktığım süre zarfında en zayıf olan bölgenin daha çok inceldiğini fark ettim. 5 gündür yeniden finasterid kullanmaya başladım, elime ulaştığında Kerozan'da kullanacağım. Bakalım Temmuz'a kadar nasıl bir gelişme olacak.
Bu da şimdiki saçlarımın ıslak hali. Gerçi ilk fotoğraf da saçlarım çok kısa şuan kendi kestiğim saçlar kadar ne kadar sağlıklı olur karşılaştırmak bilemem ama en azından net olmasa da bir kıyaslama yapılabilir saçlarım arasında.
Güncel tedavim
--------------------------------Kerozan (1 kutu kullanmayı düşünüyorum olumlu da etki etse muhtemelen devam etmem diye tahmin ediyorum)
Proscar 4/1
L arginine Temmuz'da keseceğim alımını
D3 5000 iu hafta da 1 yada 2
Balık Yağı 3 günde 1
Biotin 5 mg (Kerozan kullanmaya başlayınca keseceğim bitince devam ederim diye düşünüyorum)
Şampuan ve bakım kremi olarak da Revita - Revita Cor kullanmaya devam ediyorum.