Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum  (Okunma sayısı 64320 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum
« Yanıtla #181 : 16 Mayıs 2020, 20:18:01 »
Forumda yapılan en alakasız yorum oldu. Tebrik ederim. Ben de listeye ekledim  :D
+1

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #182 : 16 Mayıs 2020, 23:24:02 »
kesinlikle Elif yaman diyorum memmun kalırsınız.Aesthetic Hairtrans saç ekim merkexi diye geçiyor.
Saç ekiminde evrimmi yaptınız?.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #183 : 05 Haziran 2020, 01:57:42 »
selam arkadaşlar,

Hatrı sayılır bir süredir herhangi bir takviye kullanmıyorum. Benim ön ve orta hatlarda çok güçlenmeyen saçlarım o kısımlarda zayıflamalar oldu. Bir dönem dökülme de yaşadım ama çok önemsemedim açıkcası. Şimdi yeniden finasterid kullanmaya başlayacağım, yanında Saw Palmetto oranı Xpecia'a oranla çok daha az olan Kerozan tableti denemek istiyorum. Tek başına kullanıldığında Xpecia daha iyi çözüm üretebilir çünkü sabah akşam kullanımda hatrı sayılır bir dozaj da Saw Palmetto kullanmış olunuyor. Ancak Kerozan'ı inceledim 2 tablet şeklinde ve 200 mg Saw Palmetto var içeriğinde o da sanırım akşam kullanım tabletinde var. Ben finasterid kullanacağım için Kerozan tabletin içeriğini kullanmayı kendim için daha makul olacağına inanıyorum. Kerozan siparişini yarın vereceğim tahminimce 1.5 ay sonra tekrardan sonuç paylaşmış olurum. Daha sonra zaten ekim yaptıracağım sanırım.

Bu arada fotoğrafları özellikle saçları açtım seyrek alanlar belli olsun diye flaşlı ev ışığına yakın bir noktada.

Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #184 : 05 Haziran 2020, 23:49:27 »
abi bana kalırsa cok bir şey yok gibi geliyor ama  ufak bi ekim yaptırmayı düşünüyorsun zaten ne zamandir

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #185 : 06 Haziran 2020, 00:18:38 »
abi bana kalırsa cok bir şey yok gibi geliyor ama  ufak bi ekim yaptırmayı düşünüyorsun zaten ne zamandir

Kardeşim benim istediğim ön çizgi düzenlemesi zaten senin yaptırdığın ekim gibi düşün. Orta bölümde incelme olan yerlere de sıklaştırma şeklinde yani ön bölge ve orta bölüme sıklaştırma ekimi olacak. İlaçları kestim zayıflamalar görünüyor zaten. O zayıflayan bölgeler özellikle uzun zamandır canımı sıkıyor. İlaç kullansam da mevcut saçlar kalınlaştığı için belli olmuyor. Ama uzatmaya, şekil vermeye kalksan can sıkıyor. Ben işin estetik kısmındayım zaten şuanda.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #186 : 06 Haziran 2020, 00:24:56 »
Kardeşim benim istediğim ön çizgi düzenlemesi zaten senin yaptırdığın ekim gibi düşün. Orta bölümde incelme olan yerlere de sıklaştırma şeklinde yani ön bölge ve orta bölüme sıklaştırma ekimi olacak. İlaçları kestim zayıflamalar görünüyor zaten. O zayıflayan bölgeler özellikle uzun zamandır canımı sıkıyor. İlaç kullansam da mevcut saçlar kalınlaştığı için belli olmuyor. Ama uzatmaya, şekil vermeye kalksan can sıkıyor. Ben işin estetik kısmındayım zaten şuanda.
Usta senin saçların maşallahı var ektir %90ı tutar diye düşünüyorum çok canlılar.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #187 : 06 Haziran 2020, 00:38:06 »
Usta senin saçların maşallahı var ektir %90ı tutar diye düşünüyorum çok canlılar.

Bakalım Kerozan aldım nasıl etki edecek. Proscar ve Kerozan kullanacağım. Xpecia içerisinde 340 mg Saw Palmetto var Kerozan'da 200 mg var. Proscar ile birlikte çok aşırı olmayacağını düşünüyorum. Olursa yandık ;D.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #188 : 06 Haziran 2020, 00:40:59 »
Bakalım Kerozan aldım nasıl etki edecek. Proscar ve Kerozan kullanacağım. Xpecia içerisinde 340 mg Saw Palmetto var Kerozan'da 200 mg var. Proscar ile birlikte çok aşırı olmayacağını düşünüyorum. Olursa yandık ;D.
Ikisi birden ağır gelmesin hocam. 1 tanesini 1 ay falan kullanıp diğerini eklesen daha mi iyi olur acaba. Tesisata bir anda yüklenince sıkıntı çıkabilir. :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #189 : 06 Haziran 2020, 00:48:00 »
Ikisi birden ağır gelmesin hocam. 1 tanesini 1 ay falan kullanıp diğerini eklesen daha mi iyi olur acaba. Tesisata bir anda yüklenince sıkıntı çıkabilir. :)

Bilmiyorum olabilir, olursa da bırakırım yazarım buraya :). Ama saç için ideal kullanım saw palmettonun dozajı 540 mg'dı sanırım. Priorin alacaktım baktım Kerozan içeriğini daha güzel buldum. Tek başına ama yeterli olacağını da düşünmüyorum. Tek başına kullansam ne yalan söyleyeyim Xpecia'ı tercih ederdim. 1 kutu kullanacağım zaten büyük beklentilerim yok. Umarım bir sorun yaşamadan en iyi sonuca ulaşırım. Temmuz'da ekim yaptırmayı düşünüyorum ve bu nedenle saçları eskisi gibi en iyi formuna sokmaya çalışıyorum.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #190 : 06 Haziran 2020, 00:51:14 »
Bilmiyorum olabilir, olursa da bırakırım yazarım buraya :). Ama saç için ideal kullanım saw palmettonun dozajı 540 mg'dı sanırım. Priorin alacaktım baktım Kerozan içeriğini daha güzel buldum. Tek başına ama yeterli olacağını da düşünmüyorum. Tek başına kullansam ne yalan söyleyeyim Xpecia'ı tercih ederdim. 1 kutu kullanacağım zaten büyük beklentilerim yok. Umarım bir sorun yaşamadan en iyi sonuca ulaşırım. Temmuz'da ekim yaptırmayı düşünüyorum ve bu nedenle saçları eskisi gibi en iyi formuna sokmaya çalışıyorum.
Ekim nerede olacak merak ettim :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #191 : 06 Haziran 2020, 01:16:40 »
Ekim nerede olacak merak ettim :)

Asmed

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #192 : 11 Haziran 2020, 02:20:54 »

Arkadaşlar bu arada forum eklemediğimi fark ettiğim eski bir fotoğrafımla karşılaştım. Ağustos 2017 finasterid öncesi ıslak çekim. Finasterid bende ön bölümde oldukça işe yaramış görünüyor. Ayrıca uzun süre kullanmamıştım daha önceden de orta bölümde güçlendiremediğim bir alan vardı ki zaten bu bölgeye sıklaştırma düşünüyorum. Takviyeleri bıraktığım süre zarfında en zayıf olan bölgenin daha çok inceldiğini fark ettim. 5 gündür yeniden finasterid kullanmaya başladım, elime ulaştığında Kerozan'da kullanacağım. Bakalım Temmuz'a kadar nasıl bir gelişme olacak.

Bu da şimdiki saçlarımın ıslak hali. Gerçi ilk fotoğraf da saçlarım çok kısa şuan kendi kestiğim saçlar kadar ne kadar sağlıklı olur karşılaştırmak bilemem ama en azından net olmasa da bir kıyaslama yapılabilir saçlarım arasında.

Güncel tedavim
--------------------------------

Kerozan (1 kutu kullanmayı düşünüyorum olumlu da etki etse muhtemelen devam etmem diye tahmin ediyorum)
Proscar 4/1
L arginine Temmuz'da keseceğim alımını
D3 5000 iu hafta da 1 yada 2
Balık Yağı 3 günde 1
Biotin 5 mg (Kerozan kullanmaya başlayınca keseceğim bitince devam ederim diye düşünüyorum)
Şampuan ve bakım kremi olarak da Revita - Revita Cor kullanmaya devam ediyorum.

Neptün

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #193 : 11 Haziran 2020, 14:19:34 »
Baştan sona okudum ve ben de başlayacağım artık. Xpecialarla, Hairfortelerle bu iş olmayacak gibi duruyor
0.5mg propecia başlamayı düşünüyorum

Lakin sprey olarak da bir destek kullansam mı(minoxil hariç) emin değilim

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #194 : 11 Haziran 2020, 14:21:46 »

Arkadaşlar bu arada forum eklemediğimi fark ettiğim eski bir fotoğrafımla karşılaştım. Ağustos 2017 finasterid öncesi ıslak çekim. Finasterid bende ön bölümde oldukça işe yaramış görünüyor. Ayrıca uzun süre kullanmamıştım daha önceden de orta bölümde güçlendiremediğim bir alan vardı ki zaten bu bölgeye sıklaştırma düşünüyorum. Takviyeleri bıraktığım süre zarfında en zayıf olan bölgenin daha çok inceldiğini fark ettim. 5 gündür yeniden finasterid kullanmaya başladım, elime ulaştığında Kerozan'da kullanacağım. Bakalım Temmuz'a kadar nasıl bir gelişme olacak.

Bu da şimdiki saçlarımın ıslak hali. Gerçi ilk fotoğraf da saçlarım çok kısa şuan kendi kestiğim saçlar kadar ne kadar sağlıklı olur karşılaştırmak bilemem ama en azından net olmasa da bir kıyaslama yapılabilir saçlarım arasında.

Güncel tedavim
--------------------------------

Kerozan (1 kutu kullanmayı düşünüyorum olumlu da etki etse muhtemelen devam etmem diye tahmin ediyorum)
Proscar 4/1
L arginine Temmuz'da keseceğim alımını
D3 5000 iu hafta da 1 yada 2
Balık Yağı 3 günde 1
Biotin 5 mg (Kerozan kullanmaya başlayınca keseceğim bitince devam ederim diye düşünüyorum)
Şampuan ve bakım kremi olarak da Revita - Revita Cor kullanmaya devam ediyorum.
Hocam saçlar super ekime de gerek yok aslında.

Facebook Twitter Instagram