Merhaba arkadaşlar,
Önceki iletimde de söylediğim gibi yeniden finasteride kullanmaya başladım. Bu arada yorgunluk, kemik problemleri, testosteron problemleri yaşamamak için L Arginine yanında yukarıda eklemiş olduğum vitamini de kullanmaya başladım. Konuya girip son mesajımı okuyarak bu tarz problem yaşadığımı düşünen varsa baştan söyleyeyim bu tarz problem yaşamıyorum
. Benim bu tarz ürünleri araştırmam ve kullanmamın nedeni; olası yanetkileri en aza indirmek içindir. Tabi vücuda olan yararları da var. Nisan aylarında da Pycnogenol ve Ginkgo Biloba kullanmayı düşünüyorum. Bunları kullanmak istememin sebebi de olası hafıza bulanıklığını, depresif ruh halini önlemesi ve yorgunluk, halsizlik hissi yaşamak istemediğimden kullanmayı planlıyorum. Saça bir faydası yok yani finasterid kullanamayanların araştırmasına gerek yok. Tabi odaklanma problemleri yaşayan arkadaşlar varsa araştırabilirsiniz. L arginine ile birlikte yukarıdaki eklemiş olduğum vitamin çok uyumlu. Ben vücuda faydalı olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi yanetki korkuları olan ve saçları döküldüğü için finasteride kullananlar varsa yukarı da belirttiğim takviyeleri araştırabilirler.
---------------------------------------------------
Ayrıca ilgilenenler için şuan kullandığım takviyeler;
Proscar Finasterid 4/1 - 1.25 mg - Günde 1 adet L Arginine 500 mg - Günde 1 adetNature's Bounty Biotin 5 mg - Günde 1 adetNature Made Kalsiyum Magnezyum Çinko - Günde 1 adetD3 vitamin 125 mgc 5000 iu - 2 hafta da 1 adet
B12 2500 mgc 3/1 - hafta da 1 adetNature's Bounty Balık Yağı - Günde 1 adet
Revita şampuan günlük yıkama
Revita Cor bakım kremi günlük kullanımNot: Saça faydası olan ürünleri kırmızı olarak işaretledim.
Turuncu olarak işaretlediklerimse bana göre kısmen faydası olan ürünler.
Mor olarak işaretlediklerimse finasterid kullandığım için kulladığım ürünler.