Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum  (Okunma sayısı 64288 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum
« Yanıtla #166 : 30 Aralık 2019, 14:30:07 »
Benim kullandığım  ürünler  bunlar    ;D  saça  harcadigim parayla   vallah koray erdoğan  5000 greft saç  ekim  olurdum 😀  ama şu  bir gerçek  genetik  saç dökülmesine   tek çözüm  finasteride   bana çok  yaradı   önler de   fazla bir faydası  olmadı ama orta ve  arka  bölge çok işe  yaradı   

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #167 : 30 Aralık 2019, 16:32:54 »
Dostum bilgi paylaşımın için cok teşekkürler baştan sona kadar okudum konunu yıllarca üşenmeden bilgi aktarmışsın en önemlisi saçlarını toparlamayı başarmışsın senin bu başarın birçok saç sorunu yaşayan insanlara ilham olacaktır konunun takipçisiyim bu arada bende 1 aydır finasterid kullanıyorum senin konunu okudum biraz rahatladım diyebilirim çünkü cok fazla bilgi kirliliği var ilaç hakkında

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #168 : 30 Aralık 2019, 19:33:24 »
Çok canlı güzel ve sağlıklı duruyor saçların

Revita yazacağımda korkuyorum artık başkan :D.

Benim kullandığım  ürünler  bunlar    ;D  saça  harcadigim parayla   vallah koray erdoğan  5000 greft saç  ekim  olurdum 😀  ama şu  bir gerçek  genetik  saç dökülmesine   tek çözüm  finasteride   bana çok  yaradı   önler de   fazla bir faydası  olmadı ama orta ve  arka  bölge çok işe  yaradı

Kullandığınız ürünler çok güzel, mutlaka olumlu etkisi oluyordur saçlara. Finasterid gerçekten genetik dökülme yaşayanlar önemli bir takviye hep yazıyorum. İnsanlar dökülmeyi durdurmak için farklı yollar arıyor bende bir çok farklı takviye denedim ancak yok. 6 ay ara verdiğim halde saçlar gerileme de yaşamıyor. Sanırım düşündüğüm gibi dönem dönem bu genetik dökülmeler yaşanıyor önemli olan dökülme yaşanan anı farketmek.

Dostum bilgi paylaşımın için cok teşekkürler baştan sona kadar okudum konunu yıllarca üşenmeden bilgi aktarmışsın en önemlisi saçlarını toparlamayı başarmışsın senin bu başarın birçok saç sorunu yaşayan insanlara ilham olacaktır konunun takipçisiyim bu arada bende 1 aydır finasterid kullanıyorum senin konunu okudum biraz rahatladım diyebilirim çünkü cok fazla bilgi kirliliği var ilaç hakkında

Hiç kullanmayan da çok olumsuz tepki verdiği gibi, kullanıpta fazla masum bir ilaç gibi atılan mesajlar görüyorum. Riskleri mutlaka olan bir ilaç dikkatli kullanılması gerekir. Ama kısa süreli kullanımda yanetkiler sanıldığı kadar fazla olmuyor, genelde ciddi yanetkiler uzun süreli kullanımlarda ortaya çıkıyor diye düşünüyorum. Ben ilk kullandığımda yanetkileri hiç kafama takmadan kullanmıştım çok sorunda yaşamadım o dönemde. Gerçekten psikolojik kısmı da var. Kullanıcı dikkat ederek kullandığı sürece bu sorunlarda aşılır diye düşünüyorum. En önemlisi doktor kontrolünde kullanılmalı.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2019, 19:42:36 Gönderen: onizuka eikichi »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #169 : 14 Ocak 2020, 23:38:26 »

Merhaba arkadaşlar,

Önceki iletimde de söylediğim gibi yeniden finasteride kullanmaya başladım. Bu arada yorgunluk, kemik problemleri, testosteron problemleri yaşamamak için L Arginine yanında yukarıda eklemiş olduğum vitamini de kullanmaya başladım. Konuya girip son mesajımı okuyarak bu tarz problem yaşadığımı düşünen varsa baştan söyleyeyim bu tarz problem yaşamıyorum :). Benim bu tarz ürünleri araştırmam ve kullanmamın nedeni; olası yanetkileri en aza indirmek içindir. Tabi vücuda olan yararları da var.  Nisan aylarında da Pycnogenol ve Ginkgo Biloba kullanmayı düşünüyorum. Bunları kullanmak istememin sebebi de olası hafıza bulanıklığını, depresif ruh halini önlemesi ve yorgunluk, halsizlik hissi yaşamak istemediğimden kullanmayı planlıyorum. Saça bir faydası yok yani finasterid kullanamayanların araştırmasına gerek yok. Tabi odaklanma problemleri yaşayan arkadaşlar varsa araştırabilirsiniz. L arginine ile birlikte yukarıdaki eklemiş olduğum vitamin çok uyumlu. Ben vücuda faydalı olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi yanetki korkuları olan ve saçları döküldüğü için finasteride kullananlar varsa yukarı da belirttiğim takviyeleri araştırabilirler.

---------------------------------------------------

Ayrıca ilgilenenler için şuan kullandığım takviyeler;

Proscar Finasterid 4/1 - 1.25 mg - Günde 1 adet

L Arginine 500 mg - Günde 1 adet
Nature's Bounty Biotin 5 mg - Günde 1 adet
Nature Made Kalsiyum Magnezyum Çinko - Günde 1 adet
D3 vitamin 125 mgc 5000 iu - 2 hafta da 1 adet
B12 2500 mgc 3/1 - hafta da 1 adet

Nature's Bounty Balık Yağı - Günde 1 adet
Revita şampuan günlük yıkama
Revita Cor bakım kremi günlük kullanım

Not: Saça faydası olan ürünleri kırmızı olarak işaretledim.
Turuncu olarak işaretlediklerimse bana göre kısmen faydası olan ürünler.
Mor olarak işaretlediklerimse finasterid kullandığım için kulladığım ürünler.  :)
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2020, 23:48:13 Gönderen: onizuka eikichi »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 15 Ocak 2020, 00:12:19 »
Dostum kullandığın takviyelere bayıldım çok faydalı bir liste yaptığını düşünüyorum yalnız Nature Made Kalsiyum Magnezyum Çinko yerine zma kullanmanı tavsiye ederim ,bahsettiğin nature made i yakın zamanda kullandım fakat kullanımından vazgeçip sporcuların kullandığı zma ya geçtim .içinde çinko,magnezyum ve b6 var çoğu takviyede böyle içerik bulamazsın.uyku kalitesini arttırıyor melatonin salgılanmasını arttırdığı iddia ediliyor.
bunu istersen bir araştır ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın .

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #171 : 15 Ocak 2020, 00:20:57 »
Dostum kullandığın takviyelere bayıldım çok faydalı bir liste yaptığını düşünüyorum yalnız Nature Made Kalsiyum Magnezyum Çinko yerine zma kullanmanı tavsiye ederim ,bahsettiğin nature made i yakın zamanda kullandım fakat kullanımından vazgeçip sporcuların kullandığı zma ya geçtim .içinde çinko,magnezyum ve b6 var çoğu takviyede böyle içerik bulamazsın.uyku kalitesini arttırıyor melatonin salgılanmasını arttırdığı iddia ediliyor.
bunu istersen bir araştır ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın .

Öneri için teşekkür ederim ufak bir göz gezdirdim gerçekten güzel bir içeriğe sahipmiş. Şuan Nature Made kullanayım elimde var çünkü daha sonrası için listeme ekleyeyim.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #172 : 15 Ocak 2020, 07:01:49 »

Merhaba arkadaşlar,

Önceki iletimde de söylediğim gibi yeniden finasteride kullanmaya başladım. Bu arada yorgunluk, kemik problemleri, testosteron problemleri yaşamamak için L Arginine yanında yukarıda eklemiş olduğum vitamini de kullanmaya başladım. Konuya girip son mesajımı okuyarak bu tarz problem yaşadığımı düşünen varsa baştan söyleyeyim bu tarz problem yaşamıyorum :). Benim bu tarz ürünleri araştırmam ve kullanmamın nedeni; olası yanetkileri en aza indirmek içindir. Tabi vücuda olan yararları da var.  Nisan aylarında da Pycnogenol ve Ginkgo Biloba kullanmayı düşünüyorum. Bunları kullanmak istememin sebebi de olası hafıza bulanıklığını, depresif ruh halini önlemesi ve yorgunluk, halsizlik hissi yaşamak istemediğimden kullanmayı planlıyorum. Saça bir faydası yok yani finasterid kullanamayanların araştırmasına gerek yok. Tabi odaklanma problemleri yaşayan arkadaşlar varsa araştırabilirsiniz. L arginine ile birlikte yukarıdaki eklemiş olduğum vitamin çok uyumlu. Ben vücuda faydalı olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi yanetki korkuları olan ve saçları döküldüğü için finasteride kullananlar varsa yukarı da belirttiğim takviyeleri araştırabilirler.

---------------------------------------------------

Ayrıca ilgilenenler için şuan kullandığım takviyeler;

Proscar Finasterid 4/1 - 1.25 mg - Günde 1 adet

L Arginine 500 mg - Günde 1 adet
Nature's Bounty Biotin 5 mg - Günde 1 adet
Nature Made Kalsiyum Magnezyum Çinko - Günde 1 adet
D3 vitamin 125 mgc 5000 iu - 2 hafta da 1 adet
B12 2500 mgc 3/1 - hafta da 1 adet

Nature's Bounty Balık Yağı - Günde 1 adet
Revita şampuan günlük yıkama
Revita Cor bakım kremi günlük kullanım

Not: Saça faydası olan ürünleri kırmızı olarak işaretledim.
Turuncu olarak işaretlediklerimse bana göre kısmen faydası olan ürünler.
Mor olarak işaretlediklerimse finasterid kullandığım için kulladığım ürünler.  :)
Hocam bunları kullanırken ara ara tahlil vs yaptiriyomusun veya bi doktora danisiyomusun?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #173 : 15 Ocak 2020, 12:23:09 »
Hayır eskiden tahlil yaptırıyordum ama  şu sıra tahlil yaptırmadım. Finasteride kullanmayan bir doktor neden L Arginine, magnezyum, çinko, kalsiyum aldığımı anlamıyor çünkü. Bu aldığım vitaminlerin hepsi birbiriyle kullanımında zararı olmayan vitaminler. Kullandığım dozajlarda az yüksek dozaj kullanmıyorum. Organları yormuyor yani, kullanım saatlerini de ayarladım. Aldığım ürünlerin bir çoğu da vücuda yararı olan vitaminler bir problem oluşacağını düşünmüyorum :).

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 29 Şubat 2020, 13:31:05 »
Ellerine sağlık hocam çok güzel bir konu olmuş bende 5 gündür propecia kullanıyorum libido tavan yaptı saçlarım dökülmeye devam ediyor ama takmıyorum artık .

Bakalım ne olur :) konunun takipcisiyim

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 29 Şubat 2020, 15:33:20 »
Ellerine sağlık hocam çok güzel bir konu olmuş bende 5 gündür propecia kullanıyorum libido tavan yaptı saçlarım dökülmeye devam ediyor ama takmıyorum artık .

Bakalım ne olur :) konunun takipcisiyim

Minoxili tamamen bıraktınız sanırım :). Finasterid libido artışı yapabilir. Bu da farklı bir yanetkisidir. Ama dikkat edin diğer yanetkileri yaşamamanız anlamına gelmez. Kontrollü kullanmak da fayda olduğunu düşünüyorum.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #176 : 29 Şubat 2020, 16:08:03 »
Minoxili tamamen bıraktınız sanırım :). Finasterid libido artışı yapabilir. Bu da farklı bir yanetkisidir. Ama dikkat edin diğer yanetkileri yaşamamanız anlamına gelmez. Kontrollü kullanmak da fayda olduğunu düşünüyorum.

Maalesef biraktim içindeki alkol yüzünden bu sefer tahriş oldu :)

Şimdilik her şey için erken hocam yanetkide bakalım zaman ne getirir haftada 6 gün spora gidiyorum ve beslenmem oldukça iyi umarım yan etki minimum şekilde olur.

sacekimievrimi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #177 : 04 Mayıs 2020, 23:05:24 »
kesinlikle Elif yaman diyorum memmun kalırsınız.Aesthetic Hairtrans saç ekim merkexi diye geçiyor.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #178 : 04 Mayıs 2020, 23:34:45 »
kesinlikle Elif yaman diyorum memmun kalırsınız.Aesthetic Hairtrans saç ekim merkexi diye geçiyor.

Öyle mi! Hemen not almalıyım! ???

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 04 Mayıs 2020, 23:37:28 »

tavsiyelerin bizim için çok önemli :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram