Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum  (Okunma sayısı 64265 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum
« Yanıtla #151 : 18 Eylül 2019, 15:20:27 »
Doğru karar vermişin  koray erdoğan   

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #152 : 18 Eylül 2019, 17:33:57 »
iyice revitacı oldun çıktın başıma :)

Kolumuzu kesseler revita akar ;D.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 19 Eylül 2019, 09:44:04 »
Kolumuzu kesseler revita akar ;D.
Bu revita bu kadar iyi mi gerçekten? Ne yapıp edip bulup almaya değerse uğraşalım :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 19 Eylül 2019, 13:58:39 »
Bu revita bu kadar iyi mi gerçekten? Ne yapıp edip bulup almaya değerse uğraşalım :)

Yani beklentiye göre iyi ama benim yukarıda yazdığım mesajım yalnızca latifeden ibaret :).  Fotoğrafları konuya eklememin sebebi arkadaşlar hangi takviyeleri kullandığımı soruyorlar görsünler diye buraya ekliyorum. Daha önceden de kullandım bu ürünleri öyle çok büyük beklentiye girmeyin derim. Saçlarımı koruyan yegane ürün benim finasterid. Son zamanlarda bıraksamda bu gerçeği değiştirmiyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #155 : 19 Eylül 2019, 14:07:47 »
Yani beklentiye göre iyi ama benim yukarıda yazdığım mesajım yalnızca latifeden ibaret :).  Fotoğrafları konuya eklememin sebebi arkadaşlar hangi takviyeleri kullandığımı soruyorlar görsünler diye buraya ekliyorum. Daha önceden de kullandım bu ürünleri öyle çok büyük beklentiye girmeyin derim. Saçlarımı koruyan yegane ürün benim finasterid. Son zamanlarda bıraksamda bu gerçeği değiştirmiyor.
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum finasteridi sac ekimi öncesi ama şu sac diplerindeki yağlanmaya iyi gelmedi hala. Bu dht yağını temizliyorum sawpoo şampuan iyi aslında ama 4-5 saat sonra başlıyo hemen yaglanmaya. Bi de sebodermle donusumlu kullanıyorum. İçten geliyo meret. Şampuanlarin bi etkisi yok buna heralde. Finasterid tek umut gibi. Ekimden sonra da böyle yaglanirsa saç çıkmasını engeller diye korkuyorum.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 19 Eylül 2019, 14:22:38 »
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum finasteridi sac ekimi öncesi ama şu sac diplerindeki yağlanmaya iyi gelmedi hala. Bu dht yağını temizliyorum sawpoo şampuan iyi aslında ama 4-5 saat sonra başlıyo hemen yaglanmaya. Bi de sebodermle donusumlu kullanıyorum. İçten geliyo meret. Şampuanlarin bi etkisi yok buna heralde. Finasterid tek umut gibi. Ekimden sonra da böyle yaglanirsa saç çıkmasını engeller diye korkuyorum.

Revita yağlanmayı azaltıyor, eğer problem saçlardaki yağlanmaysa Revita doğru tercih olur sizin için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 19 Eylül 2019, 16:17:02 »

Valla kardeşim biz hastasıyız gördüğün gibi :)
Global Moderator

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #158 : 19 Eylül 2019, 16:29:17 »
Valla kardeşim biz hastasıyız gördüğün gibi :)
Hocam nerden aliyosaniz bulalım şunu toplu bir şekilde alalım bari, bu firmayla irtibatta olan vardır ustadlarimizdan forumda :) ben alırım bu işe baş koyduk artık  :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 19 Eylül 2019, 17:33:46 »
Bulamıyorum ben bu ara:)
Global Moderator

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 19 Eylül 2019, 17:38:33 »
Amerikada tanıdığı vs olan yok mu forumda ondan destek alalım :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #161 : 19 Eylül 2019, 20:52:25 »
Türkiye yetkilileri var mail atabilirsiniz. Problem Türkiye yetkilisinde değil anladığım kadarıyla bana attıkları maile cevapta "İthalat emirlerimizi Amerika DS firmasına sunmamıza karşılık henüz net bir gönderim tarihi bizlerle paylaşılmamıştır" şeklinde cevap atmışlardı. Açıkcası böyle ürünleri de ben yerli firmalardan almayı daha etik buluyorum. Ama maalesef böyle stok problemi yaşanıyor bazen. Geçen sene de aynı problem yaşandığı için ben fazladan ürün satın alarak soruna bu şekilde çözüm bulmuştum. O yüzden son aldığım ürünü Amerika'dan aldım normalde Türkiye'de satış yapan firmasından satın almaya özen gösteriyorum. Son Revita Cor'u satın alırken oldukça yardımcı oldular. Biliyorum can sıkıcı bir durum ama umarım kısa sürede bu soruna çözüm bulabilirler.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #162 : 08 Kasım 2019, 17:36:57 »

Tekrardan selam arkadaşlar,

Aylık güncellemeleri biraz geciktirdim çünkü finasteridi bir süre kesip, daha sonra Xpecia kullanırken etki alanını daha iyi gözlemlemek istedim. Açıkcası Xpecia şu aşamada hiç bir takviye kullanmamaktan daha iyi bir seçenek geldi bana ve bu nedenle ilk ay 2 tablet kullanımı tamamladıktan sonra ikinci kutusunu bugün aldım. Finasterid kullanmadığım zaman diliminde Xpecia kullanmaya başladığım için ara ara da olsa biotin takviyeleriyle desteklemeye devam ettim (bazen 2 tablet almıyordum Xpecia'yı genelde tek tablet aldığımda akşamları biotin kullandım). Hafta da b 12 takviyesi, d3 ve omega 3 almaya da özen gösterdim. Tabi bunları günlük kullanmadım kendi gözlemlerime göre kullandım. Bu zaman zarfında 1 aydır ilk kez oral yoldan 500 mcg arginine kullanmaya başladım. Açıkcası bu takviyeyi kullanmayı uzun süredir düşünüyordum hatta kullandığım saç kremi Revita Cor'da arginine olduğu için kullanıyordum forumda insanlar kullanmaya başlayınca bende kullanmak istedim. Günlük tek tablet kullanmaya özen gösteriyorum. Normalde 2 hafta da bir kuaföre gidip saçlarımı kestiririm bu sene ikinci kez saçlarımı bir süre kestirmedim. Bunun nedeni ise saçlarımındaki minyatürleşmeyi daha iyi görmek istedim. Çok kısa iken bunu kestirmek zor oluyor. Benim birde orta hattımda hafif bir seyrelme olduğu için kısayken saçlar o kısmı çok anlaşılmıyor bu haliyle bir kez daha görmek istedim. Saçlarımın bazı bölümleri gür bazı kısımları böyle değil bu nedenle uzun saçı çok tutmuyorum. Üstte güncel fotoğrafları görebilirsiniz saçlarımı bilinçli olarak dağınık bıraktım. Ayrıca çektiğim fotoğrafları ilk kez flaşlı çekmedim gün ışında çektiğimden flaşla beraber iyi bir görüntü yakalamak zor olurdu. Yeterli kadar gün ışığını yakaladığımı düşünüyorum. Bu arada günlük Revita şampuan ve Revita Cor kullanmaya da devam ediyorum. Son durum bundan ibarettir arkadaşlar. Xpecia tek tablet kullanarak 2 ay devam edeceğim. Eğer istediğim randımanı tek tablette bulamazsam 6 ay yeniden finasterid kullanmayı düşünüyorum. Tabi bu süre de ekimde yaptırabilirim. Halen bu takviyeleri sürekli kullanabilecek motivasyonu kendimde bulurmuyum gerçekten bilmiyorum. Bu nedenle ekim yaptırmanın soru işaretleri kafamda oluşmaya devam ediyor. Günü birlik kaygı ile değil ileriyi düşünerek doğru karar vermek istiyorum...

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #163 : 08 Kasım 2019, 17:58:30 »
Hocam taş gibi saçların var maşallah. Ekime gerek yok bence böyle devam. Çok iyi sonuç almışsın tedaviyle.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 30 Aralık 2019, 09:44:36 »

Herkese yeniden merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1.5 ay sonra saçlarımın son hali yukarı da gözükmektedir. Önceki ay dediğim gibi Xpecia ikinci kutusu aldım ancak pek ısınamadığım için bu takviyeye kullanmayı bıraktım. Finasterid kullanmamın üstünden 6 ay geçtiği için ve yeniden dökülme başladığını hissettiğimden bir 4 - 6 ay arası finasterid kullanmayı düşünüyorum. Son durum bundan ibarettir pek bir değişiklik görüldüğü üzere yok :).

Herkese iyi forumlar...

Facebook Twitter Instagram