Tekrardan selam arkadaşlar,
Aylık güncellemeleri biraz geciktirdim çünkü finasteridi bir süre kesip, daha sonra Xpecia kullanırken etki alanını daha iyi gözlemlemek istedim. Açıkcası Xpecia şu aşamada hiç bir takviye kullanmamaktan daha iyi bir seçenek geldi bana ve bu nedenle ilk ay 2 tablet kullanımı tamamladıktan sonra ikinci kutusunu bugün aldım. Finasterid kullanmadığım zaman diliminde Xpecia kullanmaya başladığım için ara ara da olsa biotin takviyeleriyle desteklemeye devam ettim (bazen 2 tablet almıyordum Xpecia'yı genelde tek tablet aldığımda akşamları biotin kullandım). Hafta da b 12 takviyesi, d3 ve omega 3 almaya da özen gösterdim. Tabi bunları günlük kullanmadım kendi gözlemlerime göre kullandım. Bu zaman zarfında 1 aydır ilk kez oral yoldan 500 mcg arginine kullanmaya başladım. Açıkcası bu takviyeyi kullanmayı uzun süredir düşünüyordum hatta kullandığım saç kremi Revita Cor'da arginine olduğu için kullanıyordum forumda insanlar kullanmaya başlayınca bende kullanmak istedim. Günlük tek tablet kullanmaya özen gösteriyorum. Normalde 2 hafta da bir kuaföre gidip saçlarımı kestiririm bu sene ikinci kez saçlarımı bir süre kestirmedim. Bunun nedeni ise saçlarımındaki minyatürleşmeyi daha iyi görmek istedim. Çok kısa iken bunu kestirmek zor oluyor. Benim birde orta hattımda hafif bir seyrelme olduğu için kısayken saçlar o kısmı çok anlaşılmıyor bu haliyle bir kez daha görmek istedim. Saçlarımın bazı bölümleri gür bazı kısımları böyle değil bu nedenle uzun saçı çok tutmuyorum. Üstte güncel fotoğrafları görebilirsiniz saçlarımı bilinçli olarak dağınık bıraktım. Ayrıca çektiğim fotoğrafları ilk kez flaşlı çekmedim gün ışında çektiğimden flaşla beraber iyi bir görüntü yakalamak zor olurdu. Yeterli kadar gün ışığını yakaladığımı düşünüyorum. Bu arada günlük Revita şampuan ve Revita Cor kullanmaya da devam ediyorum. Son durum bundan ibarettir arkadaşlar. Xpecia tek tablet kullanarak 2 ay devam edeceğim. Eğer istediğim randımanı tek tablette bulamazsam 6 ay yeniden finasterid kullanmayı düşünüyorum. Tabi bu süre de ekimde yaptırabilirim. Halen bu takviyeleri sürekli kullanabilecek motivasyonu kendimde bulurmuyum gerçekten bilmiyorum. Bu nedenle ekim yaptırmanın soru işaretleri kafamda oluşmaya devam ediyor. Günü birlik kaygı ile değil ileriyi düşünerek doğru karar vermek istiyorum...