Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum  (Okunma sayısı 64340 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum
« Yanıtla #75 : 29 Eylül 2018, 20:55:35 »
Bırak kalsın böyle şuanlık zaten takviyeleride kullanıyorsun biraz daha ileride ektir bence

Saçlarım zaten kötü durmuyor ben sadece estetik açıdan ekim düşünüyorum. Şakak saç için en önemli kısım resmen insanın görünüşünü değiştiriyor. Ancak bunun için de 100.000 TL hele ki şu ekonomi de verilecek rakamlar olduğunu düşünmüyorum. Ekimi Koray Hoca da yaptıracağım için biraz daha bekleyeceğim. 15 yıldır böyle geziyorum zaten pek bir şey kaybetmem :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 30 Eylül 2018, 16:49:37 »
Aynen dostum koray hoca bu işin piri

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 08 Ekim 2018, 12:08:38 »
Evet arkadaşlar bugün yeniden yaklaşık 2 ay oldu finasterid ve biotin kullanalı güncel halini altta görebilirsiniz. Arada hafta da 2 kez takviye olarak b12 ve d3 vitaminleri alıyorum. Şuan için beni rahatsız eden bir yanetki yaşamadım. Hatta hafıza bulanıklığını bu sefer yaşamıyorum diyebilirim. İlk sefer kullandığımda revita cor ürününü de kullanıyordum bence o ürün saçların canlanmasında hafifde olsa yer alıyor. Eğer konuyu baştan beri takip etmişseniz finasteridi bırakmadan önce son resimlerde saçların canlanmasını ben o ürünün yaptığını düşünüyorum. Tabi bu benim kendi fikrim. Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var finasteridi bıraktıktan sonra mevcut dökülecek saçlar 6 ay içinde zayıflıyor bunu bizzat kendim yaşadım o yüzden kullanacaksanız bu durumu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Siz değişimi fotoğraflarda görmüyor olabilirsiniz ben sürekli detaylı olarak saçlarımı kontrol ediyorum ve bunu ciddi anlamda fark ediyorum.

Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 23 Ekim 2018, 00:01:41 »
 Ence saçların çok güzel suan dostum gayet canlı sağlıklı duruyor
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 23 Ekim 2018, 01:22:23 »
Ence saçların çok güzel suan dostum gayet canlı sağlıklı duruyor

Teşekkür ederim başkan zaten saç ekimi benim için olmazsa olmaz bir durum değil ama yine de ben dış görünüşe çok önem veren birisiyim. Ailemde herkes kel olduğu için saç dökülmesi benim için kaçınılmaz ve bende kaçınılmaz olanı ertelemeye çalışıyorum  :). Koray Hoca bu saçlara 5000 greft önermişti, planlamayı da gelecekte dökülecek saçları öngörerek yaptığına eminim. Bu sene hiç  beklemediğim sıkıntılar yaşadım yoksa planlarım arasında kesinlikle saç ekimi vardı. Artık sene sonunda kurun durumuna göre bende haraket edeceğim artık. Finasterid gerçekten saçlarımı iyi koruyor bu nedenle biraz rahatım diyebilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 23 Ekim 2018, 14:20:54 »
Teşekkür ederim başkan zaten saç ekimi benim için olmazsa olmaz bir durum değil ama yine de ben dış görünüşe çok önem veren birisiyim. Ailemde herkes kel olduğu için saç dökülmesi benim için kaçınılmaz ve bende kaçınılmaz olanı ertelemeye çalışıyorum  :). Koray Hoca bu saçlara 5000 greft önermişti, planlamayı da gelecekte dökülecek saçları öngörerek yaptığına eminim. Bu sene hiç  beklemediğim sıkıntılar yaşadım yoksa planlarım arasında kesinlikle saç ekimi vardı. Artık sene sonunda kurun durumuna göre bende haraket edeceğim artık. Finasterid gerçekten saçlarımı iyi koruyor bu nedenle biraz rahatım diyebilirim.

Önden arkaya doğru çok ciddi bir sıklaştırma yapılıcak ozamam ama bence sen önceki gönderdiğin foto ile şu halinş tekrar gönderip tekrar bir planlama iste greft sayısı değişir diye düşünüyorum çünkü finasterid baya toparlamış
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 23 Ekim 2018, 18:29:29 »
Önden arkaya doğru çok ciddi bir sıklaştırma yapılıcak ozamam ama bence sen önceki gönderdiğin foto ile şu halinş tekrar gönderip tekrar bir planlama iste greft sayısı değişir diye düşünüyorum çünkü finasterid baya toparlamış

O dönemlerde stresten kaynaklı saçlarım baya cansızlaşmıştı ve yapılan ankette ben sık bir saçlara sahip olmak istediğimi, ailemde herkesin saçlarının döküldüğünü belirtmiştim. Özellikle son 1 senedir çok özen gösteriyorum rakamın değişebileceğini bende düşünüyorum. 1 senedir bilgi birikimim inanılmaz derecede arttı forumda artık dediğim gibi bundan sonraki aşama saç ekimi olacak bende. Artık mail yolu ile değilde görüşmeye giderim diye düşünüyorum başkan. Direkt konuşmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 25 Ekim 2018, 13:47:12 »
Hayırlısı olsun kardeşim ama suanki görüntüye çok ekim gerekiyor gibi durmuyor:)
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 26 Ekim 2018, 23:23:22 »
Hayırlısı olsun kardeşim ama suanki görüntüye çok ekim gerekiyor gibi durmuyor:)

Finasterid sayesinde başkan dökülmemi ciddi anlamda frenliyor. Saç olayı zaten bende takıltı halinde değil kompleks yapmıyorumda ama dış görünüşte tamamlayıcı bir unsur. Senin saçlar bomba olduğu için (;D) unutmuş olabilirsin ama şakaklar açık olduğu zaman gerçekten can sıkıyor yıllardır hep aynı model saçları kestirmek zorunda kalıyorum :). Bir süre ekim işini beklemeye aldım aslında Koray Hocadan başka bir yere gidip şakak ekimi yaptırsam muhtemelen sorunumu tamamen çözebileceğimi biliyorum ama iyi olduğunu düşündüğüm donörü yıpratmak ve pişmanlık yaşamak istemiyorum. Beklemedeyim başkan bakalım finasterid ile ne kadar gidebileceğim. Aylık fotoğraf atmaya devam edeceğim zaten.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 27 Ekim 2018, 12:39:47 »
Anladım dostum hayırlısı diyelim
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 16 Kasım 2018, 22:48:28 »
Arkadaşlar bu sefer sizlere foruma üye olmadan önceki çekmiş olduğum eski bir kaç fotoğraflarımı da paylaşacağım. Bu fotoğrafları önceden atmamamın nedeni de insanların finasterid ile saçlarımın tamamen güçlendiği algısına kapılmaması, yani forum üyelerini yalnış yönlendirebileceğimi düşünmüş olmamdı. Her ne kadar bana bir etkisi olmadı desek de sonuçta riskleri olan bir ilaç, bu nedenle yaptığım her paylaşıma dikkat ederek paylaşıyorum. İlk attığım fotoğrafları İlhan Serdaroğlu'na attığım fotoğraflardı. Böyle bir forumu arayışına çekense açıklığımın fazla olduğunu düşünüp bana 1800 - 2000 graft önermesini biraz yetersiz bulmuştum. Açıkcası bana göre İlhan Hoca bir bakıma da haklıymış şuan bunu daha iyi anlıyorum. O dönem mevsimsel bir dökülme ile birlikte stresli bir dönem yaşıyordum. Bu fotoğraflardan da gördüğümüz gibi stresin saçlara ne kadar zarar verdiğini daha iyi anlatamazdı herhalde :). Ayrıca bazı üyeler saç olayını fazla kafama taktığımı belirtiyorlar. Eğer finasterid kullanmazsam saçlarımın nasıl bir yönde ilerleyeceğini az çok anlayabilirsiniz. Hatta Hintell başkanın üstüne basa basa finasterid kullanmadan erkek tipi dökülmesinin durdurulamayacağını ve kendisininde bu kadar sık saçları olduğu halde neden finasterid kullandığını biraz daha anlamış olacaksınız. Maalesef hiç birimiz saçlarımızın dökülmesini istemeyiz ancak bir gerçek var ki erkek tipi dökülme yaşayanlar süre ve zaman belirsizliği ile beraber bu durumu büyük bir ihtimalle yaşayacaklar. Özellikle saç ekimi yaptıranların mevcut saçlarını daha iyi koruması gerektiğini düşünüyorum...

Haziran 2017'de çektiğim fotoğraflar

Bunlar ise finasteridi bıraktığım 6 ay sonunda Ağustos 2018'de çektiğim fotoğraf

Bunlar ise bugün çektiğim fotoğraflar

Bu arada bütün fotoğraflar aynı yerde çekildi!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 17 Kasım 2018, 19:47:15 »
Stres ekilen saçı bile çıkarmaz kardeşim burda bazı arkadaşlar önüne arkasına bakmadan ileti atıyor ama saçı cıkacaksa bile stresten çıkmayacak duruma getiriyorlar bazılarıda var 2 ci ayında başlıyor :)))
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 17 Kasım 2018, 20:08:55 »
Stres ekilen saçı bile çıkarmaz kardeşim burda bazı arkadaşlar önüne arkasına bakmadan ileti atıyor ama saçı cıkacaksa bile stresten çıkmayacak duruma getiriyorlar bazılarıda var 2 ci ayında başlıyor :)))

Öyle uzun soluklu stresli bir dönem yaşamadım iş hayatı hepimizin başına geliyor ama mevsimsel dökülme ile birlikte saç dökülmesi agresif anına denk gelince bir anda saçlar inanılmaz zarar görüyorlar. Şimdi 1 yıl içerisinde 6 ay bıraktıktan sonra dahi saçlarım toparlandığı için en ufak bir açılma söz konusu değil hele ki vertexte dahi o zamanlarda ufak bir açılma söz konusuymuş o dönemde saçlarım da baya yıpranmış zaten o zamanlar fotoğraflardanda belli oluyorlar şuan inanılmaz sağlıklı kuaföre gidiyorum saçlarmı keserken baya uğraşıyorlar ;D. Bu ay Koray Hocaya yeniden fotoğraflarımı göndereceğim merak ediyorum şuanki durum için ne düşünüyor kafama yatarsa randevu talep edeceğim. Önümde bir askerlik sıkıntı var bu ay sanırım durumum belli olacak ona göre bende rotamı çizeceğim. Ya da yeni yetiştirdiği hoca da şakak ve ön çizgi ekimi de düşünebilirim. Mevcut saçlarımı finasterid gerçekten ciddi anlamda koruyor çünkü.

Edit: Bugün kuaföre gidip saçlarımı kestirdim yine flaşlı kısa halini atayım saçlarımın...

« Son Düzenleme: 17 Kasım 2018, 20:19:35 Gönderen: onizuka eikichi »

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 12 Şubat 2019, 00:21:38 »
Evet arkadaşlar yaklaşık 3 ay aradan sonra yeniden merhaba :)

Kasım ayında askerlik vazifemi yerine getirmek için gittiğimde bir süre finasterid ve biotini bırakmak zorunda kaldım, tabi bedelli askerlik yaptığım için dönüşümle beraber kaldığım yerden takviyeleri almaya devam ettim. Sanırım 2 ay süre boyunca takviyeleri alıp 1 aylık bir ara verdikten sonra yeniden 2.5 aylık aralıksız finasterid kullanmış olmalıyım. Askere giderken ki kısa hali saçlarımı ve bugün Asmed'e göndermek için çektiğim fotoğrafların 2 tanesini saçlarımdaki gelişmeyi görmeniz açısından altta iletiyorum. Asmed'in önereceği rakama göre saç ekim konusunda nihai kararımı da vermiş olacağım ancak son zamanlarda ne yalan söyleyeyim saç ekimini ileriki yıllarda yaptırsam mı diye de düşünmüyor değilim. Tabi Asmed'in bana göndereceği bilgiler kararımı büyük ölçüde etkileyecek.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 05 Nisan 2019, 05:02:24 »
Evet arkadaşlar yaklaşık 3 ay aradan sonra yeniden merhaba :)

Kasım ayında askerlik vazifemi yerine getirmek için gittiğimde bir süre finasterid ve biotini bırakmak zorunda kaldım, tabi bedelli askerlik yaptığım için dönüşümle beraber kaldığım yerden takviyeleri almaya devam ettim. Sanırım 2 ay süre boyunca takviyeleri alıp 1 aylık bir ara verdikten sonra yeniden 2.5 aylık aralıksız finasterid kullanmış olmalıyım. Askere giderken ki kısa hali saçlarımı ve bugün Asmed'e göndermek için çektiğim fotoğrafların 2 tanesini saçlarımdaki gelişmeyi görmeniz açısından altta iletiyorum. Asmed'in önereceği rakama göre saç ekim konusunda nihai kararımı da vermiş olacağım ancak son zamanlarda ne yalan söyleyeyim saç ekimini ileriki yıllarda yaptırsam mı diye de düşünmüyor değilim. Tabi Asmed'in bana göndereceği bilgiler kararımı büyük ölçüde etkileyecek.

abi saçların gayet güzel ve sık duruyor aslında biraz erteyebilirsin tabi sana kalmış psikolojik durumun vs ama gayet güzel bence suanda

Facebook Twitter Instagram