Arkadaşlar bu sefer sizlere foruma üye olmadan önceki çekmiş olduğum eski bir kaç fotoğraflarımı da paylaşacağım. Bu fotoğrafları önceden atmamamın nedeni de insanların finasterid ile saçlarımın tamamen güçlendiği algısına kapılmaması, yani forum üyelerini yalnış yönlendirebileceğimi düşünmüş olmamdı. Her ne kadar bana bir etkisi olmadı desek de sonuçta riskleri olan bir ilaç, bu nedenle yaptığım her paylaşıma dikkat ederek paylaşıyorum. İlk attığım fotoğrafları İlhan Serdaroğlu'na attığım fotoğraflardı. Böyle bir forumu arayışına çekense açıklığımın fazla olduğunu düşünüp bana 1800 - 2000 graft önermesini biraz yetersiz bulmuştum. Açıkcası bana göre İlhan Hoca bir bakıma da haklıymış şuan bunu daha iyi anlıyorum. O dönem mevsimsel bir dökülme ile birlikte stresli bir dönem yaşıyordum. Bu fotoğraflardan da gördüğümüz gibi stresin saçlara ne kadar zarar verdiğini daha iyi anlatamazdı herhalde
. Ayrıca bazı üyeler saç olayını fazla kafama taktığımı belirtiyorlar. Eğer finasterid kullanmazsam saçlarımın nasıl bir yönde ilerleyeceğini az çok anlayabilirsiniz. Hatta Hintell başkanın üstüne basa basa finasterid kullanmadan erkek tipi dökülmesinin durdurulamayacağını ve kendisininde bu kadar sık saçları olduğu halde neden finasterid kullandığını biraz daha anlamış olacaksınız. Maalesef hiç birimiz saçlarımızın dökülmesini istemeyiz ancak bir gerçek var ki erkek tipi dökülme yaşayanlar süre ve zaman belirsizliği ile beraber bu durumu büyük bir ihtimalle yaşayacaklar. Özellikle saç ekimi yaptıranların mevcut saçlarını daha iyi koruması gerektiğini düşünüyorum...
Haziran 2017'de çektiğim fotoğraflar
Bunlar ise finasteridi bıraktığım 6 ay sonunda Ağustos 2018'de çektiğim fotoğraf
Bunlar ise bugün çektiğim fotoğraflar
Bu arada bütün fotoğraflar aynı yerde çekildi!