Dostum selam
Fin gerçekten işe yaramış ancak hafıza bulanıklığı kasıklarda ağrı bazılarında cinsel isteği azaltıcı etkiler bunun dışında görünmeyen vücut zararları böbrek zararlarını göz önüne alırsak, değer mi? Diyorum.
Bu yan etkilerden daha yazmadıklarım var. Neticede kimyasal ve sürekli alıyorsun. Ne için saç için. Bana garip geliyor. Bu etkilerden biri bile kullanmamak için sebep bence.
Koray hoca da benim açıklığıma bile 5000 dedi sana da öyle diyorsa yuh artık. Sana 5000 ekebilmek bile imkansız bence. Sen bilirsin tabii biraz fazla kafaya takmışsın bu saç olayını.
Hayırlısı hakkında
Ben yazdığım mesajlarda insanları yanıltmamak için en ufak sıkıntıları dahi dile getirmeye çalıştım. Kasık ağrısı dediğimiz ilk hafta çok kısa bir süreliğine oluyor sonra kendi adıma gerek cinsel yönden olsun, gerekse kasık ağrıları olsun yaşamadım. Sonuçta bir ilaç kullanıyorsunuz bütün ilaçların yanetkileri mevcut bunu bilerek bu ilacı kullanmak gerekiyor. Hafıza bulanıklığı da o kadar problem edilecek seviye de değildi, zaten ben yoğun tempoda olduğum dönemde kullandım finasteridi bu da bir sebep olabilir. Vucüda zarar vermesi tabiki olası bir durum ben doktor kontrolünde kullandım ilacı evet faydası olmuyor tabiki vucüda doktor kontrolünde kullanmayı tavsiye ediyorum. Bana göre mevcut saçları korumanın tek yolu bu ilacı kullanmaktan geçiyor, başka bir imkan olsa kimsenin böyle bir ilacı kullanacağını düşünmüyorum. İlacı azaltalı 5 ay kadar zaman oluyor tamamiyle bırakalı 3.5 ay geçmiştir sanırım saçlar tekrardan dökülme evresine giriyorlar. Yani benim gibi 5 ay ara verip bu şekilde de kullanabilirsiniz. Bıraktıktan sonra hemen
bende ufak tefek yanetkilerde geçtiler. Ben şimdi yeniden bu ilacı almaya başlayacağım çünkü artık saç ekimini önümüzdeki kış yaptırmayı düşünüyorum. Koray Hoca alanında uzman birisi, saç analizi yaparken ıslak saçlara bakarak tahmini dökülmeyi de hesaba kattığını düşünüyorum. Bana tahmini 4500 - 5000 greft dendi ama rakam tahmini bir rakamdı. Mutlaka görüşmeye gidildiğinde karşılıklı bir fikir alışverişinin yapılacağını düşünüyorum. Benim saçlarıma yapılacak ekim sıklaştırma ekimi en zor ekimlerden birisi. Bu nedenle forumdan edindiğim birikim ile olumsuz bir ekim tecrübesi yaşamak istemiyorum. Bir de beklenti bu işte çok önemli benim beklentim sık bir saçlara sahip olmak, başka birisinin beklentisi saçlı görüntüye kavuşmak olabilir. Bu nedenle zaten tek bir cerraha fotoğraf atmadım tüm ekim merkezleri de farklı miktarlar belirttiler. Saçlarım da yaklaşık 15 yıldır şakak kısmı özellikle açık yani bu işe takıltıdan ziyade taranabilir bir saç istediğim için bulaştım. Önceden şekil dahi almayan saça tahammül edemeyen benim için ne tür bir sıkıntı olduğunu anlamışsınızdır umarım
.