verdiğin marka adına tşkler herkes solgarın rakibi olucak biotin arıyor revita onceleri acayip costuruo saçı sonra durumgene aynı diolar saç urunleri basta çoşturur saçı sonra faydası sabit kalır saç alışır saçının şu tedavi onecsi ışkta şıksız 3 5 resmini daha koyarsan daha bilgi verici olur bence birde kullandığın biotinin fiyatını yazarsa ii olur kullanıcakların bilgilenmesi açısından
Çektiğim fotoğrafları dik açıdan gelecek şekilde flaşlı olarak çekiyorum ve lambadan gelen ışık seviyesi oldukça yüksek. Aslında bu resimleri genellikle evdeyken çekiyorum ama dışarı da farklı açılarda aklıma gelirse fotoğraf çekmeyi neden olmasın siteye ekler seve seve paylaşırım. Biotin için fiyat veremeyeceğim, çünkü ben artık bu ürünleri yurt dışından getirmeyi düşünüyorum. Önceki aldığım biotini ise Amerika'dan getirmiştim. Şunu söylememde de yarar var bu ürünler zaten mucizevi ürünler değil, hani mucize yaratmıyorlar. Benim bu sene saç dökülmem agresifleşmişti bu ilaçlar sayesinde minyatürleşen saçlarım ve mevcut saçlarım kalınlaşıp dökülmeyi durdurdu. Benimde zaten bu ilaçlardan beklentim tam olarak buydu. Siyah saçlı saçlara sahip olduğum için mevcut saçlarım gürleştiğinde saç problemim %50 olarak çözümlenmiş oldu. Yoksa şunu net olarak söyleyeyim bu ilaçlar ve destekleyici ürünler kafada saç falan çıkartmıyorlar. Ama benim mevcut saçlarıma çok iyi geldiler. Önceki dökülme evrelerinde kullansaydım daha fazla saçım olabilirdi. Şimdi doktora gidip ilaçların vücuduma zarar verip vermediğini araştıracağım. Ben elimden geldiğince yeni gelişmeler olursa buraya paylaşacağım ancak bundan daha fazla bir sonuç vereceğini sanmıyorum. Bu paylaşımları da saç ekiminden önceki bu evreleri yaşayan insanlara destek olması için paylaşıyorum.
Bu forum sitesi çok değerli bana göre, saç ekimi hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilken insanlar paylaşımlardan feyz alıyor ve kendi yolunu bir şekilde çiziyorlar. Ben bu foruma üye olmadan önce (saç sorununu uzun yıllardır yaşadığım halde) İlhan Serdaroğlu'na gider saç ekimi yaptırırım bir süre daha saç sorunumu ertelerim diye düşünüyordum. Koray Erdoğan'dan da 3-4 yıldır Youtube sayesinde haberim vardı ama biliyorsunuz Youtube içerikleri paylaşanlar açısından çokta güvenilir değil. Ayrıca Türk hastalara da saç ekimi yapılmadığını bir dönem yine Youtube üzerinden okumuştum. Şimdi bu konuyu açtığım zamandan beri bile fikirlerim değişmeye başladı. Artık saç ekimi yaptıracağım zamanın bile çok rahat bir dönemde yapılmasını hesaplamaya çalışıyorum. Daha çok sonuç görmek, daha iyi döneme denk getirmek istiyorum ve en önemlisi bu işi artık stres yapmıyorum. Hepsi de bu forum sayesinde. Bende elimden geldiğince insanlara destek olmaya çalışıyorum. Bu iş birazda bayrak yarışı gibi. Sonuçta siteye üye olmadan da bu konuları takip eden bir çok insan var.
Nature's Biotin - Solgar Biotin ile aynı firma tarafından üretiliyor ve Solgar'ın yan sanayisi olarak gösteriliyor.