Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum  (Okunma sayısı 64236 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum
« Yanıtla #241 : 05 Mayıs 2022, 14:08:48 »
Burdan Ekim konunuza kadar tekrar baktım maşallah saç adam olmuşsunuz nazar değmesin fine devam ediyor musunuz birde doktor kontrolünde nasıl kullanılıyor yani ürolojici mi takip ediyor yoksa dermatolok mu

2 bölüme de göründüm. Finasterid için üroloji bölümüne gitmeniz gerekir. Vitamin eksikliği veya farklı bir problem varsa dermatolog yardımcı olacaktır. Açıkcası son zamanlarda hiç doktora da gitmedim, daha doğrusu coronadan hastaneye gitmedim ama finasterid halen kullanıyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #242 : 16 Mayıs 2022, 00:00:36 »
Arkadaşlar selamlar,

Bugün itibariyle koenzim kullanmaya başladım. Saç ve finasterid yan etkileri için bir artısı var mı gözlemlemek istiyorum. Bir süre sonra deneyimlerimi bu konuda paylaşacağım.

Not: Herhangi bir doktordan tavsiye üzerine değil tamamen kendi araştırmalarımdan yaptığım çıkarım ile kullanıyorum. İmzada da belirtildiği gibi tavsiye ve öneri değildir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #243 : 19 Temmuz 2022, 04:44:27 »
Arkadaşlar selamlar,

Bugün itibariyle koenzim kullanmaya başladım. Saç ve finasterid yan etkileri için bir artısı var mı gözlemlemek istiyorum. Bir süre sonra deneyimlerimi bu konuda paylaşacağım.

Not: Herhangi bir doktordan tavsiye üzerine değil tamamen kendi araştırmalarımdan yaptığım çıkarım ile kullanıyorum. İmzada da belirtildiği gibi tavsiye ve öneri değildir.

Selamlar arkadaşlar. Takip edenler açısından koenzim için düzenli kullanımda bu takviye için bir artısı veya zararını kendimde gözlemlemedim. En azından l arginine etkisi alırım diye düşünüyordum ama l arginine bu konu da bence daha iyi bir takiye olduğunu kendi kullandığım, saç ve spor dönemlerinde kullandığım süre zarfında daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Her ne kadar vitamin takviyesi de olsa tekrar ediyorum bu şekilde random karar vererek vitamin kullanımı doğru değil. Ben içeriğini araştırdığım için ve zararsız olduğunu inandığım için bu takviyeyi denedim. Siz bu şekilde vitamin ve ilaç kullanmayın.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #244 : 22 Eylül 2023, 23:06:08 »
Aklımdayken buraya not yazayım bugün yeni şişe revita kullanımına başladım. Ne kadar süre kullandığımı görmek adına bu mesajı atıyorum. Konuyu görenler takip etmelerine gerek yok artık eski bir konu zaten :).

Fatih.M

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #245 : 08 Şubat 2024, 23:56:05 »
Aklımdayken buraya not yazayım bugün yeni şişe revita kullanımına başladım. Ne kadar süre kullandığımı görmek adına bu mesajı atıyorum. Konuyu görenler takip etmelerine gerek yok artık eski bir konu zaten :).

Sonuç nasıl hocam, belirgin bir etkisi oldumu? Birde revita’yı nerden aldın, hiç biryerde bulamadım.
  • Yaşınız 48

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #246 : 09 Şubat 2024, 17:32:43 »
Sonuç nasıl hocam, belirgin bir etkisi oldumu? Birde revita’yı nerden aldın, hiç biryerde bulamadım.

Dostum çok eski bir konu bu. Aslında kendi deneyimimi bu konu da bu konu da belirttim. Daha sonrasın da saç ekimi de yaptırdım. Revita'yı son yıllarda Amerika'dan alıyorum. Güzel şampuan ama saç dökülmesinde olmazsa olmaz bir ürün bence değil. Benim getirme imkanım olduğu için halen devam ediyorum şampuana. Ben şuan ki saçlarımdan oldukça memnunum.

Facebook Twitter Instagram