Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum  (Okunma sayısı 64245 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum
« Yanıtla #225 : 04 Ekim 2021, 22:06:08 »
Kendim için hatırlatma: Saçlarımın sağlıklı uzaması için yarından itibaren l arginine ve biotine başlıyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #226 : 16 Kasım 2021, 20:53:24 »
Selam Arkadaşlar,

Finasterid yan etki yaptıktan sonra bir dönem ara vermiştim. Bir dönem saç diplerimde yanmalar olduğu halde kullanmadım vücudum tam toparlansın diye. Son yan etki nedense biraz fazla olmuştu diğer dönemleri bıraktığımda keyfi kullanmıyordum yan etki yapmasın diye ama 1 sene aralıksız kullanınca bende de yan etki yaptı maalesef. Neyse gözlemlediğim şu eğer saçlarınızda agresif bir dökülme yoksa ve saçlarınızın dökülmesinden endişe ettiğiniz için finasterid kullanıyorsanız mg düşürdüğünüzde de benzer sonuçları almanız muhtemel. Bende elimde 3 kutu proscar vardı 4'e bölerek içiyordum artık 8'e bölmeye başladım. Hem yaşadığım yan etkiyi yaşamıyorum hemde saç diplerimde olan yanmalarda kesildi. Burada sanıyorum 1 mg kullanımdaki saçlarda oluşan o kararma ve siyahlık olmuyor ama dht kaynaklı dökülmeninde önüne bu şekilde geçilebiliyor. Yine söylemekte yarar var agresif dökülmesi olmayan ama genetik saç dökülmesi yaşayan insanlar için geçerli olabilir bu durum. Zaten finasteridi düşük mg kullanan arkadaşlar var forum da ama yan etki korkusuyla kullandıklarını bu şekilde gördüm. Bana faydası oldu.

Yazdıklarım kesinlikle tedavi tavsiyesi değil kendi yaşadığım deneyimdir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #227 : 16 Ocak 2022, 22:58:11 »
Selam Arkadaşlar,

Vichy Dercos Energisant Dökülme Karşıtı Saç Kremi bu ürünü deneyimleyen oldu mu acaba? Kullanan varsa ne gibi artıları, eksileri var bilgilendirerseniz sevinirim. Ben saç kremi araştırıyorum özellikle aminexil içerikli arıyorum. Saç kremi ile ilgili tavsiyeleri olan varsa da önerilere açığım.

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #228 : 11 Nisan 2022, 17:20:27 »
0,25 mg denesek bilginz var mi belki calişir ?
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #229 : 11 Nisan 2022, 18:56:35 »
Ben Proscar'ı 8/1 olarak kullandığımda bir süre etki etti ancak yeniden dökülme olduğunu düşündüğümde tekrardan 4/1'e geçerek kullanmaya devam ettim. Sizin söylediğiniz metodu denemedim ama kullananlar varmış. Teori aynı mantık olduğunu söylüyorlar ve etki etmesi yine teorik olarak bence mümkün. Çünkü dökülmenin ne kadar agresif olacağını bilemeyiz. Daha hafif bir dht baskılamak da yeterili olabilir belki de. Tabi bunları en iyi uzman doktorlar bilir.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #230 : 11 Nisan 2022, 19:12:05 »
Selam Arkadaşlar,

Finasterid yan etki yaptıktan sonra bir dönem ara vermiştim. Bir dönem saç diplerimde yanmalar olduğu halde kullanmadım vücudum tam toparlansın diye. Son yan etki nedense biraz fazla olmuştu diğer dönemleri bıraktığımda keyfi kullanmıyordum yan etki yapmasın diye ama 1 sene aralıksız kullanınca bende de yan etki yaptı maalesef. Neyse gözlemlediğim şu eğer saçlarınızda agresif bir dökülme yoksa ve saçlarınızın dökülmesinden endişe ettiğiniz için finasterid kullanıyorsanız mg düşürdüğünüzde de benzer sonuçları almanız muhtemel. Bende elimde 3 kutu proscar vardı 4'e bölerek içiyordum artık 8'e bölmeye başladım. Hem yaşadığım yan etkiyi yaşamıyorum hemde saç diplerimde olan yanmalarda kesildi. Burada sanıyorum 1 mg kullanımdaki saçlarda oluşan o kararma ve siyahlık olmuyor ama dht kaynaklı dökülmeninde önüne bu şekilde geçilebiliyor. Yine söylemekte yarar var agresif dökülmesi olmayan ama genetik saç dökülmesi yaşayan insanlar için geçerli olabilir bu durum. Zaten finasteridi düşük mg kullanan arkadaşlar var forum da ama yan etki korkusuyla kullandıklarını bu şekilde gördüm. Bana faydası oldu.

Yazdıklarım kesinlikle tedavi tavsiyesi değil kendi yaşadığım deneyimdir.
8e nasıl boldunuz küçücük hapı aşırı merak ettim bende başlangıçta 8e bölüp duruma göre 4e cikabilirim
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #231 : 11 Nisan 2022, 20:02:23 »
4 bölmek bile zor  8 nasıl  biliyorsun  ?

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #232 : 11 Nisan 2022, 20:05:08 »
Ben Proscar'ı 8/1 olarak kullandığımda bir süre etki etti ancak yeniden dökülme olduğunu düşündüğümde tekrardan 4/1'e geçerek kullanmaya devam ettim. Sizin söylediğiniz metodu denemedim ama kullananlar varmış. Teori aynı mantık olduğunu söylüyorlar ve etki etmesi yine teorik olarak bence mümkün. Çünkü dökülmenin ne kadar agresif olacağını bilemeyiz. Daha hafif bir dht baskılamak da yeterili olabilir belki de. Tabi bunları en iyi uzman doktorlar bilir.

Ben de Proscar'a 1/4 şeklinde başladım ve sonra 1/5'e döndüm

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #233 : 11 Nisan 2022, 20:48:30 »
Bana Asmed hap kesici aparat vermişti. O aparat ile önce ortantılı olarak 2'ye ve sonra 4'e bölüyorum. En son aynı metod ile 4'e böldüğümü tekrar yarıya bölüyorum. Açıkcası alıştım ben artık dozaj ayarlamakta sorun yaşamıyorum :).

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #234 : 15 Nisan 2022, 01:32:27 »
Bana Asmed hap kesici aparat vermişti. O aparat ile önce ortantılı olarak 2'ye ve sonra 4'e bölüyorum. En son aynı metod ile 4'e böldüğümü tekrar yarıya bölüyorum. Açıkcası alıştım ben artık dozaj ayarlamakta sorun yaşamıyorum :).
Peki uc gunde bir almak hormon dalgalanmasina neden olur mu ya da hergün 0,20 mg ayni saatte mj almak gerekir yada yarilanma.omru biter bitmez mi . Cok karisik konular. Haftada 3 kere. 0,20 mg denesem mi diye de düşünüyorum 🤣🤣 ama depresof yonlerim , jinekomasti zeminim vs her b..k var. Oyuzden tedirginim. Ama saclar da gidici
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #235 : 15 Nisan 2022, 02:23:19 »
Peki uc gunde bir almak hormon dalgalanmasina neden olur mu ya da hergün 0,20 mg ayni saatte mj almak gerekir yada yarilanma.omru biter bitmez mi . Cok karisik konular. Haftada 3 kere. 0,20 mg denesem mi diye de düşünüyorum 🤣🤣 ama depresof yonlerim , jinekomasti zeminim vs her b..k var. Oyuzden tedirginim. Ama saclar da gidici

Bilemem. Herkesin metabolizması aynı değil ve herkeste farklı sonuçlar doğurabildiği için prospektüslerde yüzde verilerek olası yan etkileri yazılıyor. Benim hayat kalitemi düşüren yan etkiler yaşamadığım için şuan için kendim kullanıyorum ama aynısı sizde de olacağının garantisi yok. Eskiden hafif bir jinekomasti vardı bende ilaç biraz daha şişkinlik yaptı. Spor yapınca bu gidiyor geçen sene spor ile bu sorunu aştım ama yine de kilo kontrolünü kaybettiriyor finasterid. O yüzden korkularınız var ise bunu kafanızda oluşabilecek sorunları kurgulamak yerine doktorunuza danışarak bu tarz ilaçları kullanmanız. O zaman psikolojik olarak gördüğünüz yan etkileri de yaşamamış olursunuz. Ben mesela müsait olduğumda karaciğer enzimlerime baktırmayı düşünüyorum. Her zaman yan etki görme olasılığı var. Bir şey olmaz kafasında olmaktan çok üşenmeyip doktora giderek sorununuza çözüm aramalısınız.

Mesajımı görüp neden diye soracak arkadaşlar boşuna yazmasın sürekli vücut ilaç kullanımına mağruz kaldığı için tedbir amaçlı bunu yaptırmak istiyorum. Tabi vitamin değerlerime de baktırmak istiyorum. Saç önemli ama sağlık hepsinden önemli :)

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #236 : 03 Mayıs 2022, 01:37:26 »
Selam Arkadaşlar,

Vichy Dercos Energisant Dökülme Karşıtı Saç Kremi bu ürünü deneyimleyen oldu mu acaba? Kullanan varsa ne gibi artıları, eksileri var bilgilendirerseniz sevinirim. Ben saç kremi araştırıyorum özellikle aminexil içerikli arıyorum. Saç kremi ile ilgili tavsiyeleri olan varsa da önerilere açığım.
Abi Şans eseri  forumda gezerken senin konuya geldim.. Bence saçların gayet iyimiş işteki arkadaşlarınızın dedigi gibi Ekim felan hiç gerek yokmuş gercekten. Ama tabi siizi rahatsız etmiştiki karar vermişsiniz yaptırmış iniz.. Keşke benim dökülmeden eliyle olsaydı. Tepem açılmasaydı  :-\ size hayırlınolsun

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #237 : 05 Mayıs 2022, 07:42:51 »
Abi Şans eseri  forumda gezerken senin konuya geldim.. Bence saçların gayet iyimiş işteki arkadaşlarınızın dedigi gibi Ekim felan hiç gerek yokmuş gercekten. Ama tabi siizi rahatsız etmiştiki karar vermişsiniz yaptırmış iniz.. Keşke benim dökülmeden eliyle olsaydı. Tepem açılmasaydı  :-\ size hayırlınolsun

|-onayisareti-| Teşekkürler.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #238 : 05 Mayıs 2022, 07:44:22 »
|-onayisareti-| Teşekkürler.
Reis eski fotoların hiç biri gözükmüyor tekrar bir kolaj yapma sansin varmı
  • Yaşınız 25

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #239 : 05 Mayıs 2022, 07:49:56 »
10. sayfa da olması gerek.

Facebook Twitter Instagram