Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum  (Okunma sayısı 64261 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum
« Yanıtla #196 : 11 Haziran 2020, 21:09:19 »
Hocam saçlar super ekime de gerek yok aslında.

Hocam ben normalde bu yaşlarda kel kalırım diyordum, ailem de bütün erkekler nw6 - nw 7 çünkü. Babamın saçlarına baktım 40'lara kadar ön saçları gitmiş orta saçları kısmen var diğer saçları 40 - 45 yaşlarına kadar var. Ben şimdi saçlar için biliyorsunuz takviyelerde kullanıyorum. Düzgün bir ön çizgi ile birlikte, seyrelen orta bölüme sıklaştırmanın güzel olacağını düşünüyorum. Düşünüyorum da bundan 3 sene önce 4500 - 5000 greftler düşünüyordum. 3 sene çok değerli insanlardan edindiğim tecrübeler sayesinde bir nokta da bu ekimin gerekli olduğunu düşünüyorum. Yani hayatımda bu sorunu kısmen de olsa ötelemek istiyorum. Normal de o kadar üşengeç bir insanım ki bu kararı almak bile benim için oldukça zor. Ama ufukta ekim var gibi bunu söyleyebilirim.

onizuka eikichi Yakında bir süpriz yapar ekim konusu açar gibi hissediyorum :)

Başkan sen diyorsan bir süpriz yapmak lazım o zaman.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #197 : 16 Haziran 2020, 11:40:52 »
Unutmamak adına konuya güncelleme yapıyorum. Bugün itibariyle Kerozan tablete başladım. 1 aylık kullanım yapacağım. Finasterid ile birlikte kullandığım için başarı oranını anlamak neredeyse imkansız gibi. Tadını da hiç beğenmedim bu arada :D.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #198 : 25 Haziran 2020, 11:13:28 »
Konuyu takip eden arkadaşlar için Kerozan'ı da kullanmayı 3. günde bıraktım arkadaşlar. Çok fazla sivilcelenme oldu bu dönemde bende sadece Proscar kullanmaya devam ediyorum. Diğer vitamin takviyelerini de kullanmayı bıraktım çünkü kafamın arka kısmında ve yüzümde ciddi sivilcelenme olmaya başladı. Bir problem olmasa Ağustos'dan sonra eski kullandığım takviyelerin rutinine dönerim diye düşünüyorum. Zaten şuan saçlarımla ilgili bir sorun yok, dökülme hiç yok diyebilirim.

yilmazemirhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #199 : 03 Temmuz 2020, 18:58:25 »
İnşallah ekilen saçdan memnun kalırsınız size önerim iyi bir yere ektirtin sonra en azından pişman olmazsınız

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #200 : 03 Temmuz 2020, 20:03:17 »
İnşallah ekilen saçdan memnun kalırsınız size önerim iyi bir yere ektirtin sonra en azından pişman olmazsınız

Bakalım kısmet artık :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #201 : 03 Temmuz 2020, 22:23:05 »

Bu arada açık olan yan şakakları uzun süredir paylaşmadığımı fark ettim. Doğal ön çizgiminde geri olduğu bu fotoğraflardan anlaşılıyor olmalı. Saçlarımın bu durumu 17 yıldır böyle. Bu tarz ekim yaptıranlar forum da oldukça fazla sanırım ben saçlarımı kaldırmadan fotoğraf attığım için bu bölgelerin açık olduğu pek anlaşılmıyor. Bu ay sonuna doğru Koray Hoca da ekim yaptıracağım. Bu konuya da yaptığım son fotoğraf güncellemesi de bu olsun :).

kefal

• Full Member
« Yanıtla #202 : 28 Temmuz 2020, 12:59:46 »

Merhaba arkadaşlar,

---------------------------------------------------

Ayrıca ilgilenenler için şuan kullandığım takviyeler;

Proscar Finasterid 4/1 - 1.25 mg - Günde 1 adet

L Arginine 500 mg - Günde 1 adet
Nature's Bounty Biotin 5 mg - Günde 1 adet
Nature Made Kalsiyum Magnezyum Çinko - Günde 1 adet
D3 vitamin 125 mgc 5000 iu - 2 hafta da 1 adet
B12 2500 mgc 3/1 - hafta da 1 adet

Nature's Bounty Balık Yağı - Günde 1 adet
Revita şampuan günlük yıkama
Revita Cor bakım kremi günlük kullanım

Not: Saça faydası olan ürünleri kırmızı olarak işaretledim.
Turuncu olarak işaretlediklerimse bana göre kısmen faydası olan ürünler.
Mor olarak işaretlediklerimse finasterid kullandığım için kulladığım ürünler.  :)

bende yaklaşık 10 yıldır finastrid kullanıyorum. bi ara bu kadar kalabalık listeler bende uygulasam da zamanla yoruldum birde maddi anlamda kulfet geliyor bir süreden sonra.
benim kullandığımda ki tecrubelerime fiyat performans olarak düşünürsek ürünleri ve 5 puanı tavan olarak belirlersek

Proscar Finasterid 4/1 -- 5*
L Arginine 500 mg -- 2*
Nature's Bounty Biotin 5 mg -- 3*
Balık yağı diğerleri faydalıdır ama içmemekle içmek arasında ben kendim kullanırken bir fark göremedim açıkçası.

Bunuda inceleyin güzel bir araştırma.
http://www.msfullhair.com/igf-1-cayenne-pepper-soybean-isoflavones-hair-growth/

Ama herşey de olduğu gibi kullanılan takviyeleri de + ve - lerini ileride yaratabileceği sorunları da düşünmek lazım.

Bende şuan kendi çapımda minimize ettiğim kullandığım takviyeler;
Finastrid 1/5
Soy Isoflavne
Enginar ile zerdeçal karışımı bir besin takviyesi hapı

Spor yaparken yukarıda attığım makalede de geçen soy isoflavne maddesinden dolayı soyalı protein tozu kullanıyorum hem kas hem saç hemde maddiyat anlamında kolaylık sağlıyor :D

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #203 : 28 Temmuz 2020, 15:53:06 »
bende yaklaşık 10 yıldır finastrid kullanıyorum. bi ara bu kadar kalabalık listeler bende uygulasam da zamanla yoruldum birde maddi anlamda kulfet geliyor bir süreden sonra.
benim kullandığımda ki tecrubelerime fiyat performans olarak düşünürsek ürünleri ve 5 puanı tavan olarak belirlersek

Proscar Finasterid 4/1 -- 5*
L Arginine 500 mg -- 2*
Nature's Bounty Biotin 5 mg -- 3*
Balık yağı diğerleri faydalıdır ama içmemekle içmek arasında ben kendim kullanırken bir fark göremedim açıkçası.

Bunuda inceleyin güzel bir araştırma.
http://www.msfullhair.com/igf-1-cayenne-pepper-soybean-isoflavones-hair-growth/

Ama herşey de olduğu gibi kullanılan takviyeleri de + ve - lerini ileride yaratabileceği sorunları da düşünmek lazım.

Bende şuan kendi çapımda minimize ettiğim kullandığım takviyeler;
Finastrid 1/5
Soy Isoflavne
Enginar ile zerdeçal karışımı bir besin takviyesi hapı

Spor yaparken yukarıda attığım makalede de geçen soy isoflavne maddesinden dolayı soyalı protein tozu kullanıyorum hem kas hem saç hemde maddiyat anlamında kolaylık sağlıyor :D

Hocam uzun süredir pandemiden dolayı hareketsiz kaldığım için bu takviyelerde vücudumu aşırı yoruyordu ben zaten kestim uzun zamandır. Yani kullanmaya başlamaya karar verip bıraktım. Özellikle bu yüzden tek finasterid kullanıyorum şuanda. Ama bir vitamin değerlerime, karaciğerimi kontrol ettirmek istiyorum. Bir sorun olmaması halinde daha sonra bende kendime yeni bir liste hazırlayacağım.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #204 : 29 Temmuz 2020, 11:46:54 »
Ekim konunu merakla bekliyoruz, hayırlısı olsun.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #205 : 29 Temmuz 2020, 11:50:49 »
Ekim konunu merakla bekliyoruz, hayırlısı olsun.

Hocam açtım konuyu forum da var :).

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #206 : 29 Temmuz 2020, 11:58:04 »
Hocam açtım konuyu forum da var :).
Pardon ben kaçırmışım 😊

kefal

• Full Member
« Yanıtla #207 : 29 Temmuz 2020, 20:55:07 »
Hocam uzun süredir pandemiden dolayı hareketsiz kaldığım için bu takviyelerde vücudumu aşırı yoruyordu ben zaten kestim uzun zamandır. Yani kullanmaya başlamaya karar verip bıraktım. Özellikle bu yüzden tek finasterid kullanıyorum şuanda. Ama bir vitamin değerlerime, karaciğerimi kontrol ettirmek istiyorum. Bir sorun olmaması halinde daha sonra bende kendime yeni bir liste hazırlayacağım.

Enginar ile zerdeçal karışımı olan hapı ondan içiyorum bende karaciğerde ldh üst sınırın biraz üzerinde çıkıyordu onu düşürüyor. Zerdeçalında saça faydası var tek taşla iki kuş birden :D

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #208 : 29 Temmuz 2020, 21:20:34 »
Bakalım önce bir test yaptırayım da daha sonra aksiyon alırım artık :)

herkesinsorunlarıvar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #209 : 29 Eylül 2020, 01:24:35 »
Merhabalar son 6 aydır genetik saç dökülmesi yaşadığım için bu forumu keşif ettim ve gözüme en çok görünen siz olduğunuzdan dolayı biraz araştırıp bu konuyu buldum

Dökülmem sizin 2017’de ki saçlarınıza benziyor sadece biraz daha iyi bu yüzden tedavinizi denemek istiyorum rica etsem ürünleri nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Proscar,revita ve biotin.

Teşekkürler

Facebook Twitter Instagram