Proscar, biotin ve revita kullanalı yaklaşık 1 ay oldu şuan için proscar adına öyle ahım, şahım bir yan etkisini görmedim. Başlarda hafif bir kasık ağrısı yapıyor oda 1 haftada geçiyor zaten birde bende ilacı kullanmadan önce sonra zamanlarda hafif unutkanlık vardı bunu şuanda zaman zaman yaşıyorum ama dediğim gibi ilaçtan dolayı mı, yoksa yoğun tempoda çalıştığımdan dolayımı gerçekten bilemiyorum. O da çok sıkıntı yapacak kadar değil, en azından saçımın dökülmesi daha çok canımı sıkıyor diyebilirim. Diğer yan etkilerini kesinlikle şuan için yaşamadım.
Şimdi bu takviyeleri almaya başladığımda ilk 2 hafta saç diplerim fazlasıyla yanmaya başladı, benim saçlarımın dökülmelerinin agresif olduğu dönemlerde yaşadığım his aynı bu şekildeydi. Ama tereddüt etmeden ilaçları kullanmaya devam ettim şuan gerçekten etkilerini görmeye başladım. Elimle çektiğimde artık saçlar kopma bile yapmıyor ve oldukça hacimlendi saçlar. Biotin takviyesinin özellikle saçlara çok faydasının olduğunu düşünüyorum. Hintell'in önerisi ile kullandığım revita şampuandan çok memnunum, yurt dışından alacaktım ya da getirtecektim ama malum Amerika vize olaylarından dolayı Türkiye'deki distribütöründen 925 ml satın aldım hatta ilgimi çekti revita cor diye saç bakım kreminden de aldım ancak onu tecrübe etme fırsatım henüz olmadı.
Şuan saçımın son halini cam kenarında ve flaşlı çekimle gönderiyorum. Kullandığım bu ürünlerin maliyetli olduğunu biliyorum, hani maddi açından sıkıntıları olan arkadaşlar var ise ve bu ürünleri kullanmaya tereddüt ediyorlarsa benim saç dökülmemi şuan için kestiğini rahatlıkla söylebilirim. Gerçekten inanılmaz bir agresif dökülme döneminde kullandım şuan saçlarım baya hacim kazandı. Kimbilir belki incelen saç tellerim bile kalınlaşabilir.