Öncelikle herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım, ilk olarak başta site kurucuları olmak üzere sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten çok faydalı bir forum olmuş. 31 yaşındayım ve saçlarım bir hayli seyreldi ve ben de saç ektirmeyi düşünmeye başladım. Buradaki tecrübeli arkadaşların yorumlarına göre yaklaşık 20 gün sonra saç ektirmeye gideceğim fakat geçenlerde sitede dolaşırken saç tipi ve seyrekliği hemen hemen benimkiyle aynı olan bir arkadaşın saç ekim sonucunu gördüm. (saçlarını ayırıp fotoğraf çeken, ekiminden memnun olmayan arkadaş belki hatırlarsınız.) Arkadaşın memnuniyetsizliği açıkçası beni de tedirgin etti. Psikolojik midir nedir saçları gözüme bir güzel görünüyor, bir kötü
Sanki ekim diğer mevcut saçlara da zarar vermiş gibi. O yüzden tedirgin oldum ve sormak istedim. Bu açıklığa ekim yapılırsa mevcut saçlara zarar vererek dökülme ihtimali var mıdır? Bir de sizce mevcut saçlarımın dökülme ihtimaline karşı iki ekim olarak mı planlamalıyım? Donör bölgem bana göre sağlam görünüyor ama tecrübeli arkadaşlar bu konuda da yorum yaparsa sevinirim. 20 günlük bi sürem var. (Her şeyi ona göre ayarladım) bu süre içerisinde mevcut saçları güçlendirmek adına xpecia, vitamin takviyesi gibi ürünler kullanmanın bir etkisi olur mu yoksa ekimden sonra mı başlamalıyım? Finasterid veya minoxil tarzı ürünler kullanmayı düşünmüyorum. Aşağıda ıslak, kuru, kısa ve uzun hallerini paylaşıyorum. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.