Gönderen Konu: Saç Ekimi ve Mevcut Saçlar Hakkında Yardım  (Okunma sayısı 872 defa)

RaulGonzales

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi ve Mevcut Saçlar Hakkında Yardım
« : 07 Şubat 2022, 01:27:32 »
Öncelikle herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım, ilk olarak başta site kurucuları olmak üzere sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten çok faydalı bir forum olmuş. 31 yaşındayım ve saçlarım bir hayli seyreldi ve ben de saç ektirmeyi düşünmeye başladım. Buradaki tecrübeli arkadaşların yorumlarına göre yaklaşık 20 gün sonra saç ektirmeye gideceğim fakat geçenlerde sitede dolaşırken saç tipi ve seyrekliği hemen hemen benimkiyle aynı olan bir arkadaşın saç ekim sonucunu gördüm. (saçlarını ayırıp fotoğraf çeken, ekiminden memnun olmayan arkadaş belki hatırlarsınız.) Arkadaşın memnuniyetsizliği açıkçası beni de tedirgin etti. Psikolojik midir nedir saçları gözüme bir güzel görünüyor, bir kötü  ;D Sanki ekim diğer mevcut saçlara da zarar vermiş gibi. O yüzden tedirgin oldum ve sormak istedim. Bu açıklığa ekim yapılırsa mevcut saçlara zarar vererek dökülme ihtimali var mıdır? Bir de sizce mevcut saçlarımın dökülme ihtimaline karşı iki ekim olarak mı planlamalıyım? Donör bölgem bana göre sağlam görünüyor ama tecrübeli arkadaşlar bu konuda da yorum yaparsa sevinirim. 20 günlük bi sürem var. (Her şeyi ona göre ayarladım) bu süre içerisinde mevcut saçları güçlendirmek adına xpecia, vitamin takviyesi gibi ürünler kullanmanın bir etkisi olur mu yoksa ekimden sonra mı başlamalıyım? Finasterid veya minoxil tarzı ürünler kullanmayı düşünmüyorum. Aşağıda ıslak, kuru, kısa ve uzun hallerini paylaşıyorum. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.

RaulGonzales

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi ve Mevcut Saçlar Hakkında Yardım
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2022, 01:28:12 »
Bunlar da donör bölgesi

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2022, 02:56:54 »
Donör güzel görünüyor. Bence ikiye böl ekimi. İlk yıl ön bölgeni aslan yelesi gibi yaptır. Daha sonra vertexi halledersin. Ekimden önce saçları da güçlendirmen iyi olur. 20 günde ne kadar gelişir bilemem ama dostum.

Bence kaliteli bir ekimciye git kardeşim. Yani şöyle başarı oranları yüksek olan, fiyatı ortalama olan. Diğer türlü kötü.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

RaulGonzales

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2022, 13:28:20 »
Vakit ayırıp yorum yaptığın için teşekkür ederim kardeşim. Burada gördüğüm yorumlar ve öncesi-sonrası sürecek bakarak  fiyat performans açısından bütçeme uygun olan Medeks’te karar kıldım. Gökhan Beyle görüştüm kendisi tek seansta kapatılabileceğini yalnız ikinci bir ekimin gerekebileceğini söyledi. Benim tedirgin olduğum nokta ise mevcut saçların ekimden etkilenip dökülmesi durumu. Önceden böyle bi sıkıntım yoktu ta ki ilk mesajımda bahsettiğim arkadaşın durumunu görene kadar. Ayrıca Hintel ve diğer tecrübeli arkadaşların yorumları da benim için çok önemli. Onlar da yorum yaparsa sevinirim

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2022, 01:01:35 »
piyasada o kadar çok kasap varki herhangi birinin eline düşsen olan saçınıda kaybedersin ,bu şekilde saçları olupta ekime yeltenmek cesaret ister ,senin ekimi şans eseri tutturacak yerler hariç tr de en fazla 10 merkez bu saçların hakkından gelir o yüzden ya çok iyi araştır öyle karar ver yada hiç bulaşma tedavi yollarına bak bence.

RaulGonzales

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2022, 01:28:58 »
Yorumun için teşekkür ederim HyperKel. Burada araştırdığım ve sonuçlarını takip ettiğim kadarıyla en iyi 4 merkez olduğunu düşündüğüm Asmed, Asuman Hair, Serkan Aygın ve Medeks ile görüştüm. Diğerleri bütçemi biraz aşıyordu ben de hem fiyat performans hem de güzel sonuçlar veren Medeks’te karar kıldım. Peki sana göre Medeks bu en iyi 10 merkezden biri mi?

ladyMccormick

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Şubat 2022, 17:02:11 »
Öncelikle herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım, ilk olarak başta site kurucuları olmak üzere sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten çok faydalı bir forum olmuş. 31 yaşındayım ve saçlarım bir hayli seyreldi ve ben de saç ektirmeyi düşünmeye başladım. Buradaki tecrübeli arkadaşların yorumlarına göre yaklaşık 20 gün sonra saç ektirmeye gideceğim fakat geçenlerde sitede dolaşırken saç tipi ve seyrekliği hemen hemen benimkiyle aynı olan bir arkadaşın saç ekim sonucunu gördüm. (saçlarını ayırıp fotoğraf çeken, ekiminden memnun olmayan arkadaş belki hatırlarsınız.) Arkadaşın memnuniyetsizliği açıkçası beni de tedirgin etti. Psikolojik midir nedir saçları gözüme bir güzel görünüyor, bir kötü  ;D Sanki ekim diğer mevcut saçlara da zarar vermiş gibi. O yüzden tedirgin oldum ve sormak istedim. Bu açıklığa ekim yapılırsa mevcut saçlara zarar vererek dökülme ihtimali var mıdır? Bir de sizce mevcut saçlarımın dökülme ihtimaline karşı iki ekim olarak mı planlamalıyım? Donör bölgem bana göre sağlam görünüyor ama tecrübeli arkadaşlar bu konuda da yorum yaparsa sevinirim. 20 günlük bi sürem var. (Her şeyi ona göre ayarladım) bu süre içerisinde mevcut saçları güçlendirmek adına xpecia, vitamin takviyesi gibi ürünler kullanmanın bir etkisi olur mu yoksa ekimden sonra mı başlamalıyım? Finasterid veya minoxil tarzı ürünler kullanmayı düşünmüyorum. Aşağıda ıslak, kuru, kısa ve uzun hallerini paylaşıyorum. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Donör kısmı gayet sağlam. Benim tepemde seyrelme başladı. Bir bayan olarak psikolojim bozuluyor. Doktora gösterdim ve saçkran dedi.

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 08 Şubat 2022, 22:09:17 »
Medeks oldukça tecrübeli eski be kaliteli bir merkez bende endekste ektirdim iyi ki de ektirmişim doğru karar vermişsin kardeşim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Şubat 2022, 05:42:06 »
mevcut saçlarınızı ekimle birlikte destekleyin yoksa dökülme devam eder donör de çok kaliteli

saçlarını koruyup güçlendirirsen saç ekimi ile harika sonuç alırsın iyi bir saç ekimi ile
Global Moderator

DEMİRBİLEK

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2022, 18:10:50 »
Medeks doğru tercih..

DEMİRBİLEK

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2022, 18:11:12 »
+

RaulGonzales

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2022, 05:15:00 »
Donör kısmı gayet sağlam. Benim tepemde seyrelme başladı. Bir bayan olarak psikolojim bozuluyor. Doktora gösterdim ve saçkran dedi.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsınız

RaulGonzales

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Şubat 2022, 05:16:02 »
Medeks oldukça tecrübeli eski be kaliteli bir merkez bende endekste ektirdim iyi ki de ektirmişim doğru karar vermişsin kardeşim
Teşekkür ederim yorumunuz için. Forum sayesinde kaliteli merkezleri görüyorum, buraya bakmadan önce aklımda başka yerler vardı iyi ki burayı keşfetmişim diyorum

RaulGonzales

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Şubat 2022, 05:21:46 »
mevcut saçlarınızı ekimle birlikte destekleyin yoksa dökülme devam eder donör de çok kaliteli

saçlarını koruyup güçlendirirsen saç ekimi ile harika sonuç alırsın iyi bir saç ekimi ile
Hintell hocam yorumun için teşekkür ederim. İş yoğunluğu nedeniyle yazmaya fırsatım olmadı. Ekimle birlikte medikal takviye kullanarak mevcut saçları güçlendirmeye çalışacağım. Medeks tek ekimle kapatabiliriz dedi sizin yorumunuz nedir? Tek ekimde kapattırmalı mıyım, yoksa iki ekim olarak mı planlamalıyım? Ya da şöyle sorayım tek ekimde kapattırırsam ikinci ekim için donör bölge yeterli olur mu?

Facebook Twitter Instagram