Saç Ekimi Sonuçları
Finas dışında diğerlerine vereceğin paraya yazık olur karşılığını tam alamazsın xpecia da sac için gerekli olan bütün vitamin ve mineraller var ztn
Finasterid kullanmadan önce de iyi düşünmek lazım bence. Bu arada ekimin ve modellemen güzel olmuş. İnşallah tutar ve harika bir görüntüye kavuşursun. Şimdi işin zor kısmı sabredip bekleme dönemin başlıyor. hayırlısı olsun.
Kendi saçların var ekilen saçlarda çıkarsa çok soğun sırma gibi sonucun olur ama kendi saçlarını korumak için finas düşün ve ekilenleri güçlendirmek için merkeze danışıp
Hocam parayı çok dert etmiyorum bir seferlik bişey sonuçta. Fin ve xpecia beraber kullanılır mı gereksiz mi olur
Kabuk sonrası görüntü saç ekilen alana göre sık duruyor güzel temiz bundan sonra şok dökülme başlar hayırlısı olsun umarım şu an için her şey yolunda görünüyor
Hocam yıkama sonrası Finasterid, Xpecia ve biotin kullanmak istediğimi belirttim ama biz o ilaçlarla çalışmıyoruz kendi setimiz var 1500₺ dediler. Bana cazip gelmedi kendim dışardan ayarlıcam ve öğrencem artık kombinasyon ve kullanma şeklini.
Selamlar, 14. Gün update. Bugün itibari ile Finasterid, xpecia ve donör bölgesi için minoxil e başlıyorum.