Şuan 5.5aydayım daha bunları konuşmak için erken geliyor bana,realist olmak gerekirse kabuk dökümünden sonra sık bir görüntüye sahiptim bayada umutluydum az fire verdiğimi düşünüyordum.Bence ekiple ilgili birşey söylemeye gerek yok titiz yaptılar işlerini haklarını yemem o konuda.1 seneyi bekle falan bana hikaye geliyor biraz açıkçası şok dökülmem 60-70 arası bitti evet normalden biraz geç evet ama kendi ekimimin 7.ayda %75 80 sonuç vereceğini düşünüyorum şuan ince saçların kalınlaşmasını bekliyorum nasıl bir görüntü oluşucak diye.Mutlaka verilmiş olan fireyide hesaba katarsak bahsedilen 7.ay-1 sene arası zaman diliminde max oynucak olan %5-10dur oda bünyeden bünyeye fark ediyor tabi ne kadar etkiler aşikar.Umarım 6.5 7.ayda beklentilerime yakın bir sonuç alırım he alamazsamda kafamı taştan taşa vuracak halim yok bu işe girmiş insanlardan çok daha fazla özen gösterip gerekeni yaptığımı düşünüyorum birazda şans işi saç ekimi şanslıysan beklediğinden katkat fazla bile sonuç alabiliyorsun.