Herkese selam
Bu forumla tanışmadan önce arenamedde ekim yaptırmayı planlamıştım instagram üzerindeki fotoğraflara aldanarak
Lakin araştırma yaparken bu forumla tanıştım ve ekim yaptırmadan önce bana çok yardımı oldu diyebilirim bu platformu yaratan insanlara teşekkür ederim.Forumdaki bütün ekimleri baştan sona inceledim.Ekimi en çok hoşuma giden kişiler Hintell,akf ve sloocer oldu.Lakin koray bey'e maddi durumum yetmediği için bu forum üzerinden alternatifleri araştırmaya başladım ve birçok yer tatmin etmedi ve forum üzerinden sloocer'a ulaşıp görüşüp en sonunda İstanbula giderek kendisi ile tanıştım saçlarını canlı gördüm sağolsun kırmadı geldi ve uğraşlarım sonucunda kime yaptırdığını öğrendim ve aynı kişiye ekim yaptırmaya karar verdim.
Ekip kendi konusunda bahsettiği gibi ekipte doktor yok,2 asistanıyla birlikte bu işi gerçekleştiriyor.Bu ekibi seçmemin en büyük nedeni ekibin tecrübeli olduğunu araştırmalarım sonucunda dogrulamam.Bu işi 8 yıldır ekip olarak yapıyorlarmış.Temiz steril bir ortamda gerçekleşti operasyon.Operasyonum yaklaşık 7.5 saat sürdü ve 3300 greft ekildi.0.8 punch ile alımlar gerçekleştirildi.İlk önce kökler alındı,15dk yemek molası verildi ve arkasından hemen kanallar açılıp beklenmeden ekim direk yapıldı.Herkesin belirttiği gibi anestezi kısmı en zor olan kısım malesef biraz can yakıyor
Lakin kalan kısımlar sorunsuz bir şekilde bitirildi.
Ekim çok rahat geçti,ekim sonrasında ağrı sızı kanama yüzde şişlik vs hiçbir problem yaşamadım ve şuan 10.günümdeyim.Şok dökülme evresine kadar ara ara kalan zamanlarda 1er ay aralıklarla fotoğrafları paylaşıcam.Ekim sırasında yaptıkları her işi 2 kere kontrol etmeleri ayrıca hoşuma gitti diyebilirim.Bu konuyu açmamdaki amaç eğer benimde ekimim güzel sonuçlanırsa insanlara yardımcı olmaktır.
Greft başına 2TL ödedim.