Merhaba 29 Ocak 2022 tarihinde Ncr hastanesinde saç ekimi gerçekleştirdim. Kanalı açan ve çizgiyi oluşturan Burak Karakaş oldu. Ekimim yaklaşık 8-9 saat sürdü. Yaşım 26. Yaklaşık 5600 greft ekildi. Çok ilgili ve özenli bir ekipti, çok memnun kaldım, umarım saçlarımda güzel çıkar
Sizlerinde görmesini istiyorum şu an tam 8. Güne girdim operasyon sonrası, kabuk temizleme olacak perşembe günü ama bende kabukta oluşmadı sanki normal bir durum mu bilmiyorum. Ameliyat sonrası alın bölgemde şişlik mevcuttu. Islak mendil ile sildiğimde hepsi kurudu ve gitti. Uyku problemim var, normalde düz yatan bir insan değilim ya sağa ya sola yatarım. Ayrıca saç ekimi yapılan bölge tepe noktasıda olduğu için üzerine yatmaya korkuyorum boyun yastığı ile yatıyorum. . Bu operasyonun bence en rahatsız edici yanı, uykusuzlukmuş.Tabiki bu operasyonun, bir süreci yanlış anlaşılmasın, herkesin yaşadığına eminim, uyku problemi dışında hiç bir şikayetim yok, süreç gayet rahat ilerliyor. Ekim yapılan bölgeye zarar verir diye tedirgin olarak yatıyorum. Umarım kabuk temizleme sonrası rahat bir uyku çekerim. Bugün 8. Gün kafamdan hala ara ara sıvı akıyor kaç gün sürer bilmiyorum ama hala geliyor,bazen hafif kaşıntı oluyor. Bu arada Burak bey görür mü bilmiyorum ama kendisine burdan da teşekkür ederim çok yardımcı oldu, operasyon sırasında ekimi yapan diğer arkadaşlarla sohbet muhabbet ederek geçirdik ve çok fazla emek verdiler. Fotoğrafları paylaşıyorum günden güne editlerim yorumlarınızı bekliyorum