Gönderen Konu: Ön Hat Çizgisi Hakkında  (Okunma sayısı 600 defa)

mt93

• Yeni üye
  • *
Ön Hat Çizgisi Hakkında
« : 05 Şubat 2022, 04:35:10 »
Merhabalar herkese,

Öncelikle böyle bir forum oluşturup, saç ekimi düşünenleri bir araya getirenlere çok teşekkürler.

Bende M tipi saç dökülmesi var.
Dış görünümümün önem arz ettiği bi işim var bu sebeple yapay görüntü olmaması çok önemli benim için.

Bi yer bana, "ön hat çizgisinin doğallığını saçın yapısı(sanırım rengi/kalınlığı vs.) belirler " demişti.

Sizin fikirleriniz nelerdir?
Ön hat çizgisini en doğal yapan bi yer var mıdır?
Yoksa kesinlikle saç yapısıyla mı ilgili?
Varsa İstanbul'daki klinik önerilerinizi almak isterim.

Anchar

• Sr. Member
Ynt: Ön Hat Çizgisi Hakkında
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2022, 14:40:59 »
ön hat çizgisinde doğal sonuç almayı sağlayan iki tane çok önemli faktör var bana göre;
1 bir defa donörden alınan saçlar çok güçlü olmayacak bunun için daha çok kulak üstünden alıyorlar fakat ordan alınan saçlarda bazı kişilerde kalın telli olabiliyor buradan alınan saçların biraz ince telli olması lazım
2 bana göre en önemlisi ön tarafta kişinin azda olsa tüy derecesindede olsa saçı varsa sonuç her türlü doğal olmaya eğilimli oluyor fakat bahsettiğim alanda hiç saç yoksa ve o bölge dımdızlak çıplak bir alansa o ekim sonucu ne kadarda uğraşılsada ve doğru yapılsada genede dikkatli gözler tarafından ekim olduğu anlaşılır.yani özetle çok azda olsa önde biraz saç lazım doğal bir sonuç için.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2022, 16:41:58 »
anchor yuzdeye vurursak kim takiyor dogal cizgiyi yani soyle cim adam disinda toplumda kac kisi bizim kadar sac ekimine hakim yada sac ekimini anlayacak.o yuzden dogal olmasada insan icinde 50 kisiden biri sac ekiminin dogalligini fark edebilir bizim gibi forumda zamab gecirenler disinda kimsenin fazla taktigi yok tabiki  çim adam ekimlerin disinda.o yuzden guzel yon verilmis sac cizgisi kotu gozukmez.yani tekli greftlerle yapilan cizgi yeterlidir kasmaya gerek yok
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2022, 17:31:03 »
anchor yuzdeye vurursak kim takiyor dogal cizgiyi yani soyle cim adam disinda toplumda kac kisi bizim kadar sac ekimine hakim yada sac ekimini anlayacak.o yuzden dogal olmasada insan icinde 50 kisiden biri sac ekiminin dogalligini fark edebilir bizim gibi forumda zamab gecirenler disinda kimsenin fazla taktigi yok tabiki  çim adam ekimlerin disinda.o yuzden guzel yon verilmis sac cizgisi kotu gozukmez.yani tekli greftlerle yapilan cizgi yeterlidir kasmaya gerek yok

o yüzdenmi saç ektirenlerin çoğuna abi sen saçmı ektirdin diye soruyorlar  ;D
göz anlar kardeşim doğal olmayanı sen çok basite indirgemişsin bu konuyu.
adamlar deney yapmışlar arkası dönük olmalarına rağmen kişilerin yaşlarını bile büyük oranda doğru tespit etmiş insanlar göz ve beyin bu kadar hassasken algıları sen neyden bahsediyorsun  ;D

mt93

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2022, 17:46:14 »
ben de emin olamadım acaba benim göz baka baka anlar mı oldu yoksa herhangi biri de anlıyor mu  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2022, 19:19:10 »
konulara bakarsan ekim konularını araştırırsan ön çizgisi hangisi güzel hangisi kötü anlarsın böyle sorular soruyorsan
demek ki saç ekimi hakkında bilgin yok araştırıp öğreneceksin sonra ekim yaptıracaksın

başkalarının aklıyla karar vermeyeceksin

istediğin her türlü bilgi bu forumda var kolaya kaçmak yok araştıracaksın kardeşim öğreneceksin sonra ekim yaptıracaksın

saç ekimini öğrenmeden saç ekimi yaptırmaya kimsenin hakkı ve şansı yok bu piyasada kendini seven aklı başında olan insan bu şekilde davranır yoksa adamı kapar kurtlar
Global Moderator

mt93

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2022, 21:52:57 »
yanlış anlaşıldım sanırım. ben üye olmadan önce de burayı takip eden biriydim.

Öncesinde de instagramda merkezlerin paylaştığı fotoğraflardan bakıyordum.

Ama kesinlikle "X kişisinde ön hat çizgisi belli olmayan ekimler var vs." diyemedim.
Bu forumda da sadece konular arasında geçen mesajlarda gördüm.
sadece bu konunun konuşulduğu güncel bi konu göremediğimden açıp fikir paylaşımı yapmak istedim.

Aklı başında olmasaydım buraya üye olmaz, çevremde ekim yaptıranların gittikleri yere atlayıverirdim diye düşünüyorum. :)

Facebook Twitter Instagram