Gönderen Konu: Ön çizgi ekimi için (1000-1500 greft) ortalama fiyat nedir?  (Okunma sayısı 1790 defa)

Gregor59

• Hero Member
Arkadaşlar benim 4 yıldır saçlarım aynı şekilde kaldı ne ileri geri.  İlaçla ileri de gelmiyor bir şey kullanmayınca geri de gitmiyor. Ama inanılmaz rahatsızım şakaklardan. Çünkü garip ve asimetrik döküldü şekil almıyor biraz uzayınca.

Birkaç yere sordum en az 5000 greft ekiyoruz falan diyorlar, benim kafada 5000 ekilecek açıklık yok ki?

Ben ön çizgiye bile ektirmeyi istemiyorum esasen çünkü ön çizgim orasıydı zaten. Sadece şakaklara üçgen boşluklara ektirmek istiyorum. Sağ köşeye 500 sol köşeye 500 greft ektirdem görüntü açısından bana yeterli olacak.

Bu dediklerime göre ekim yapacak bir yer tavsiye eder misiniz ve sizce ortalama fiyat ne çekerler şuan 1000 greft için?

Gregor59

• Hero Member
Ynt: Ön çizgi ekimi için (1000-1500 greft) ortalama fiyat nedir?
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2022, 21:11:55 »
Bu da 4 yıl önce 2018 şubat

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2022, 21:49:02 »
 saç zaten asimetriktir.yeni çizgi goruntunu bozabilir belki yuzunle en uyumlu çizgi şu anki zaten sorunda yok yani yapılcak operasyon sonrası buyuk ihtimal bugunleri arıcan.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2022, 21:53:20 »
saç zaten asimetriktir.yeni çizgi goruntunu bozabilir belki yuzunle en uyumlu çizgi şu anki zaten sorunda yok yani yapılcak operasyon sonrası buyuk ihtimal bugunleri arıcan.

yok hocam benim 2018’e kadar çok güzel doğal bir ön çizgim vardı. Saçı sağa sola arınca şıanki gibi garip bir açıklık gözükmüyordu. O sevyeye gelsem yeterli. Hep böyle değildi yani bu seviyeye 3 ayda aniden geldi sonra kaldı. Hep kısa kestirmek zorunda kalıyorum böyle şekil veremediğm için.

Önceden nu fotodaki gibiydi ve havaya yana falan tarayınca köşeler kel kel kalmıyordu. Karartı olsa yetecek bana anlayacagın şakaklarda

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2022, 00:17:23 »
Saçların ekim gerektirmeyecek kadar iyi durumda bence. Saçları besleyen ve şekil almasını kolaylaştıracak doğal ürünler bulursan tatmin edici olacağını düşünüyorum.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2022, 10:48:31 »
Arkadaşlar ektirme falan yazmayın, muhtemelen sizin haricinizde önce ki açtığı konularda abartmıyorum bir kaç yüz kişi ektirme demiştir zaten. Ben de demiştim ama artık demiyorum.
Ektirmelisin bence kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yaşamalısın dostum , fiyat konusunda bütçen nedir ?

Şöyle bir durum var Asuman hair 25 bin e ekiyor diye biliyorum, ektiği ortalama kök 4-5 bin kök, Sana 1000 kök ekse elbette 25e ekmez ama çok da ucuza ekmez yine cunku ekim esnasında kullanılan bazı aletler hijyen açısından tek kullanımlık. Ve bunlar da pahalı oluyor, bunun haricinde küçük bir ekim gözükse de senin icin de bulunduğu kliniğe ödeme yapacak, hemşirelere belki ekim başı para veriyordur bunlar da var vs vs..
Artık kök sayısı az olsa da fiyatlar gene de pahalı yani.

Bütçen varsa Muttalip keser e git en temizi, zaten ektiği kök  2 bini geçmiyor tam senlik. Ha o da bu kafaya eker mi bilmem.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2022, 19:40:33 »
Arkadaşlar ektirme falan yazmayın, muhtemelen sizin haricinizde önce ki açtığı konularda abartmıyorum bir kaç yüz kişi ektirme demiştir zaten. Ben de demiştim ama artık demiyorum.
Ektirmelisin bence kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yaşamalısın dostum , fiyat konusunda bütçen nedir ?

Şöyle bir durum var Asuman hair 25 bin e ekiyor diye biliyorum, ektiği ortalama kök 4-5 bin kök, Sana 1000 kök ekse elbette 25e ekmez ama çok da ucuza ekmez yine cunku ekim esnasında kullanılan bazı aletler hijyen açısından tek kullanımlık. Ve bunlar da pahalı oluyor, bunun haricinde küçük bir ekim gözükse de senin icin de bulunduğu kliniğe ödeme yapacak, hemşirelere belki ekim başı para veriyordur bunlar da var vs vs..
Artık kök sayısı az olsa da fiyatlar gene de pahalı yani.

Bütçen varsa Muttalip keser e git en temizi, zaten ektiği kök  2 bini geçmiyor tam senlik. Ha o da bu kafaya eker mi bilmem.

muttalip keser ekimlerine naktım hoşuma gitti, ortalama fiyatı pahalı mı hocanın çok?

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 05 Şubat 2022, 19:41:51 »
muttalip keser ekimlerine naktım hoşuma gitti, ortalama fiyatı pahalı mı hocanın çok?

Bütçeyi o yüzden sordum cunku forumun en pahalı ekimcisi, fiyatı hatırladığım kadarıyla greft başı 3.5 Euro…

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 05 Şubat 2022, 19:48:23 »
Bütçeyi o yüzden sordum cunku forumun en pahalı ekimcisi, fiyatı hatırladığım kadarıyla greft başı 3.5 Euro…

aman hocam o nasıl bir fiyatmış öyle 😀 Ben maksimum 7-8.000 TL diye hesaplamıştım çok az bir işlem gerektiği için

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 06 Şubat 2022, 00:17:41 »
aman hocam o nasıl bir fiyatmış öyle 😀 Ben maksimum 7-8.000 TL diye hesaplamıştım çok az bir işlem gerektiği için

Maalesef öyle :)
Hosuna giden sonuçlar alan merkezlere mesaj atıp fiyat al istersen, ama bi çoğu merkez ekime ihtiyacın olmadığını söyleyecektir. Şöyle bi durum var ekilmesine ekilir de alacağın sonuç yapay da olabilir cunku saç çizgin sandığın kadar geride değil, bu görüntüden de olma ihtimalin olabilir..

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 06 Şubat 2022, 14:28:33 »
Kendi saçlarınız çok sık ekimle o sıklık yakalanmayabilir en güzel sonucu almak için kaliteli bir yerde dhi ile ektirmek lazım 7 8 bin bütçeyle de olur m bilemedim bilinmedik bir yere de sakın yapma yazık edersin hakan doganayin ekibi 12 13 bandında dolaşıyor bir konuş belki orta fiyatta anlasirsiniz
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 06 Şubat 2022, 23:25:41 »
 leo olası bir ekim gorunusu bozar.ekimlik değil değil ekim bu saçı bozar o açıdan ekimlik değil yoksa vucudun her kosesindeki bir kıl herhangibi baska bir yere nakledilebilir.alnına ektirir isterse ama sonrasını dusunmek gerek
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xliarm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2022, 12:03:21 »
Hocam sizi anlıyorum ben de aynı durumları yaşıyorum 4 yıl önceki saçıma göre ben de saçımda farklılık hissediyorum ve rahatsızım hatta açıklık alanım size göre daha fazla ama muhtemelen ekim merkezleri size de bana da pek olumlu yaklaşmayacaktır. Sizin için kendi fikrimi söyleyeyim şakaklarda açıkçası hala ekstra bir gerileme yok gibi duruyor ama önceki attığınız fotoğraf ile arasında saçınızın kalite farkı var, sadece minyatürleşen saçlarınız artmış ve biraz incelme var gibi duruyor ki yaşınıza göre yine iyi bir saça sahipsiniz. Bu noktada benim de araştırmaya çalıştığım medikal tedavi veya saçı güçlendiren, kalınlaştıran bir destek almak daha mantıklı duruyor. Tam teşekküllü bir doktora görünüp tavsiye almak daha iyi fikir gibi başlangıçta. Ben 3 doktora gittim hepsi ezber sözlerle minoxidil yazdı yolladı bundan sonraki süreçte daha uzman birisine görüneceğim.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 07 Şubat 2022, 15:48:13 »
Hocam sizi anlıyorum ben de aynı durumları yaşıyorum 4 yıl önceki saçıma göre ben de saçımda farklılık hissediyorum ve rahatsızım hatta açıklık alanım size göre daha fazla ama muhtemelen ekim merkezleri size de bana da pek olumlu yaklaşmayacaktır. Sizin için kendi fikrimi söyleyeyim şakaklarda açıkçası hala ekstra bir gerileme yok gibi duruyor ama önceki attığınız fotoğraf ile arasında saçınızın kalite farkı var, sadece minyatürleşen saçlarınız artmış ve biraz incelme var gibi duruyor ki yaşınıza göre yine iyi bir saça sahipsiniz. Bu noktada benim de araştırmaya çalıştığım medikal tedavi veya saçı güçlendiren, kalınlaştıran bir destek almak daha mantıklı duruyor. Tam teşekküllü bir doktora görünüp tavsiye almak daha iyi fikir gibi başlangıçta. Ben 3 doktora gittim hepsi ezber sözlerle minoxidil yazdı yolladı bundan sonraki süreçte daha uzman birisine görüneceğim.

evet dostum açılmayla birlikte kalite de kaybolunca daha kötü etkiliyor insanı çünkü şekil veremiyorsun, eskiden elimle havada duran saç şimdi wax ile 1 saatte düşüyor, rengi matlaşmış mısır püskülü gibi oluyor eğer wax vs sürüp patlatmazsam saçları.

Böyle olunca da eski halini özlüyor insan. Geçen yıl 5 ay fin kullandım bir etki etmedi. 2 gündür yine başladım. Ne yan etki ne etki görüyorum şu finasiteridten. Sanki bomboş şekerleme yutuyorum gibi

Minoxile asl bulaşmam bana göre mantıksız bir şey o zahmeti fiyatı flan.

Zaten min ve fin dışında da bir etken yok faydası olan

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 07 Şubat 2022, 17:13:04 »
evet dostum açılmayla birlikte kalite de kaybolunca daha kötü etkiliyor insanı çünkü şekil veremiyorsun, eskiden elimle havada duran saç şimdi wax ile 1 saatte düşüyor, rengi matlaşmış mısır püskülü gibi oluyor eğer wax vs sürüp patlatmazsam saçları.

Böyle olunca da eski halini özlüyor insan. Geçen yıl 5 ay fin kullandım bir etki etmedi. 2 gündür yine başladım. Ne yan etki ne etki görüyorum şu finasiteridten. Sanki bomboş şekerleme yutuyorum gibi

Minoxile asl bulaşmam bana göre mantıksız bir şey o zahmeti fiyatı flan.

Zaten min ve fin dışında da bir etken yok faydası olan

Dostum ben finasteride kullanmadım hiç , ama benim bildiğim zaten 6. Ay sonrasında etki etmeye başlıyor finasteride.
Bu arada kimine göre finasteride nin asıl etki alanı vertex bölge, ön kısıma etkisi daha az deniyor. Kullananlar daha iyi yorum yapacaktır , ama en azından kullanım süresi konusunda 6 ay dan sonra fayda görmeye başlıyorsun diye biliyorum. Araştır istersen tekrardan.

Facebook Twitter Instagram