Saç Ekimi Sonuçları
iyi de yaş kaç?
Dostum sen delimisin??? Benim acikligimda 1500 Max kapatır ama benim psikolojim bozuldu donor izi düşünmekten ve saçında hic bı sıkıntı yok forumda bir bar sanatçı arkadaş vardı oda sana benzer saçı iyiydi ön çizgi istiyordu millet yapma dedi ektirdi ne oldu sence adamın var olan saçları zarar gördü ön çizgi kötü oldu psikolojisi bozuldu intihar falan diyordu aman sakın ekim falan düşünme bunu düşüneceğine gir yabancı berber sayfalarına öyle güzel saç stilleri varki beğendiğini kullan artık bende senin gibi psikololi sıkıntısı çektim artık olgunlastim forum sayesinde
Bir de forumda bu kadar aktif olup fiyatları nasıl bilemezsin ya
Arkadaşlar benim 4 yıldır saçlarım aynı şekilde kaldı ne ileri geri. İlaçla ileri de gelmiyor bir şey kullanmayınca geri de gitmiyor. Ama inanılmaz rahatsızım şakaklardan. Çünkü garip ve asimetrik döküldü şekil almıyor biraz uzayınca. Birkaç yere sordum en az 5000 greft ekiyoruz falan diyorlar, benim kafada 5000 ekilecek açıklık yok ki?Ben ön çizgiye bile ektirmeyi istemiyorum esasen çünkü ön çizgim orasıydı zaten. Sadece şakaklara üçgen boşluklara ektirmek istiyorum. Sağ köşeye 500 sol köşeye 500 greft ektirdem görüntü açısından bana yeterli olacak. Bu dediklerime göre ekim yapacak bir yer tavsiye eder misiniz ve sizce ortalama fiyat ne çekerler şuan 1000 greft için?