Gönderen Konu: AHMET TOSUN -THE HAIR CLINIC 02.02.2022- 5000 greft- yaş 35  (Okunma sayısı 11676 defa)

theInstructor

• Yeni üye
  • *
Ynt: AHMET TOSUN -THE HAIR CLINIC 02.02.2022- 5000 greft- yaş 35
« Yanıtla #31 : 06 Nisan 2022, 16:03:19 »
Kabuk sonrası görüntü güzel maşallah şok dökülmede baya götürmüş sonlanmış
Artık 1 ay sonra da kararmalar tüylenmeler hafif hafif başlar hayırlısı olsun umarım çok güzel olur

çok teşekkürler hintell hocam. bir önceki fotoğraflar ön kamerayla çekildiği için net değildi. bugün yenilerini çektim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 06 Nisan 2022, 17:20:51 »
Evet daha net simdilik normal süreç ama kendi saçlarını güçlendirmek için medikal tesavi alman gerek
Global Moderator

theInstructor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 06 Nisan 2022, 23:48:32 »
Evet daha net simdilik normal süreç ama kendi saçlarını güçlendirmek için medikal tesavi alman gerek

hocam nasıl bir tedavi? proscar gibi mi? saç ekiminden 6 ay önce cildiyeye gitmiştim, saçıma büyüteçle bakıp "evet, saç telleriniz zayıflamış ama yaşınız gereği daha da dökülme olmaz" dedi, fakat sonrasında dökülme devam etti.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 06 Nisan 2022, 23:56:34 »
dostum hangi şampuanı kullanıyorsun? kafa derin pek sağlıklı görünmüyor kullandığın şampuan zarar veriyor olabilir.
sürecin başından beri koyduğun resimlerde problemlli görünmüyor saç derisi ama son attıklarında pek iyi görünmüyor.

theInstructor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 07 Nisan 2022, 09:10:46 »
hocam dalin kullanıyorum. sivilceler normal diye düşünmüştüm ama kızarıklık mı normal değil?

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 07 Nisan 2022, 10:31:04 »
Merhaba, ben de 49. gündeyim sivilcelerden dolayı buna benzer görüntüler oluşmaya başladı. Merkez kontrol etti sivilcelenme nedeniyle bu tür krımızılıklar olabilir dedi. Siz sanırım kanatmışsınız sivilceleri , mümkün olduğu kadar içi dolmayan sivilce varsa dokunmayın. Bir de biotin bazı bünyelerde çok sivilce yapıyor. Ben 2500 lük kullandım baya sivilce yaptı ara vermek zorunda kaldım. Eğer kullanıyorsanız dozaja göre bi ayarlama yapabilirsiniz.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

theInstructor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 07 Nisan 2022, 10:53:08 »
Merhaba, ben de 49. gündeyim sivilcelerden dolayı buna benzer görüntüler oluşmaya başladı. Merkez kontrol etti sivilcelenme nedeniyle bu tür krımızılıklar olabilir dedi. Siz sanırım kanatmışsınız sivilceleri , mümkün olduğu kadar içi dolmayan sivilce varsa dokunmayın. Bir de biotin bazı bünyelerde çok sivilce yapıyor. Ben 2500 lük kullandım baya sivilce yaptı ara vermek zorunda kaldım. Eğer kullanıyorsanız dozaja göre bi ayarlama yapabilirsiniz.

Bende de sivilcelenme başladı, çok dolmadıkça patlamıyorum. Arada kaşınma oluyor. Bir de cildim çok hassas, kendi sakalım boynuma değsin kızarıyorum. O yüzden kızarıklık uzun sürebilir dedi Ahmet hoca.

Kızarıklık ve sivilce dışında bir problem görünüyorsa, cildiyeye gideyim arkadaşlar?

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 07 Nisan 2022, 20:14:38 »
ekim bölgesine fucidine krem başla bence.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

theInstructor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 08 Nisan 2022, 18:34:02 »
ekim bölgesine fucidine krem başla bence.

hocam madecassol sürmeye başladım, umarım saç çıkışını etkileyecek bir durum değildir

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 09 Nisan 2022, 12:36:56 »
hocam madecassol sürmeye başladım, umarım saç çıkışını etkileyecek bir durum değildir

Hocam benim de sizin  gibi hatta bazen daha artıyor azalıyor. Merkezle sık sık iletişim kuruyorum inceliyorlar. Cilt dokum fazla yağlı olduğu için sivilcelenme daha fazla görülüyormuş. Sizin de öyle muhtemelen , doku yağlı olduğu için özellikle saç çıkma evresinde normal ciltlere göre sivilce artıyor. Özellikle kalın telli ve çoklu greftlerin çıkışlarında sivilce yaşıyorum. Araştırdığım kadarıyla sadece uzun süre ve çok yoğun iltihap durumu köklere zarar verebiliyormuş. Bunun dışında süreç normal içi dolmadan pek patlatmazsanız iyi olur , çünkü içi dolmadan sivilceye baskı uyguladığınızda zaten iltihaplı doku daha fazla travmaya uğruyor ve iyileşmesi gecikiyor ya da daha çok büyüyor.

Kısacası aynı dertten muzdarip biri olarak endişelenmenize gerek yok , bazen ben de bi zarar olur mu diye düşünüyorum ama genel olarak aldığım cevap sürecin normal olduğu şeklinde.

Bu arada sürdüğünüz kremi merkeze danışarak mı aldınız? Çünkü anladığım kadarı ile madecassol daha çok sivilce sonrası oluşan yara ya da izlerin daha hızlı kapanması için kullanılıyor.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 09 Nisan 2022, 13:06:36 »
hocam nasıl bir tedavi? proscar gibi mi? saç ekiminden 6 ay önce cildiyeye gitmiştim, saçıma büyüteçle bakıp "evet, saç telleriniz zayıflamış ama yaşınız gereği daha da dökülme olmaz" dedi, fakat sonrasında dökülme devam etti.

Dökülme yaşla durmaz saç dökülmesi çöür boyu sürer donöre kadar
Doktor beyin bu konuda pek bilgis yokmuş
Global Moderator

theInstructor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 09 Nisan 2022, 18:13:28 »
Hocam benim de sizin  gibi hatta bazen daha artıyor azalıyor. Merkezle sık sık iletişim kuruyorum inceliyorlar. Cilt dokum fazla yağlı olduğu için sivilcelenme daha fazla görülüyormuş. Sizin de öyle muhtemelen , doku yağlı olduğu için özellikle saç çıkma evresinde normal ciltlere göre sivilce artıyor. Özellikle kalın telli ve çoklu greftlerin çıkışlarında sivilce yaşıyorum. Araştırdığım kadarıyla sadece uzun süre ve çok yoğun iltihap durumu köklere zarar verebiliyormuş. Bunun dışında süreç normal içi dolmadan pek patlatmazsanız iyi olur , çünkü içi dolmadan sivilceye baskı uyguladığınızda zaten iltihaplı doku daha fazla travmaya uğruyor ve iyileşmesi gecikiyor ya da daha çok büyüyor.

Kısacası aynı dertten muzdarip biri olarak endişelenmenize gerek yok , bazen ben de bi zarar olur mu diye düşünüyorum ama genel olarak aldığım cevap sürecin normal olduğu şeklinde.

Bu arada sürdüğünüz kremi merkeze danışarak mı aldınız? Çünkü anladığım kadarı ile madecassol daha çok sivilce sonrası oluşan yara ya da izlerin daha hızlı kapanması için kullanılıyor.

hocam benim yağlanmadan ziyade cildim hassas o yüzden kızarıklıklar daha çok oluyor. tabi çıkışlardan dolayı sivilcelenme de var.

klinikle sürekli iletişim halindeyim, fotoğraf atıyorum. Onlar madecassol kullanmamı söylediler. kısmetse haftaya gidip görüneceğim ayrıca. bakalım umarım her şey yolunda gider sizin için de.

theInstructor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 09 Nisan 2022, 18:14:59 »
Dökülme yaşla durmaz saç dökülmesi çöür boyu sürer donöre kadar
Doktor beyin bu konuda pek bilgis yokmuş

hintell hocam, sizin bir tavsiyeniz var mı? mevcut saçları korumada ve ekim bölgesindeki kızarıklığa madecassol kreme ek olarak

theInstructor

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 21 Nisan 2022, 20:09:40 »
Bugün Ahmet hocaya kontrole gittim, sürecin normal ilerlediğini söyledi. Hassas bir cildim olduğu için kızarıklıkların biraz daha geç kaybolacağını söyledi. Sağolsun operasyondan çıkmış olmasına rağmen benimle uzun uzun ilgilendi.

Sonra yeni köklerin beslenmesi için PRP işlemi yapıldı. Hem kan alınırken hem de enjeksiyon yapılırken hiç hissetmedim diyebilirim. İlk günkü gibi ilgili ve dostane bir ortam olması çok güzeldi. Emekleri için Ahmet hoca ve ekibine teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram