Herkese merhaba, uzun araştırmalardan sonra forumda gördüğüm birkaç yer ile iletişime geçtim. Gelecek yıllarımda nasıl görüneceğimi belirleyecek bu operasyon öncesi Ahmet hocanın samimiyetine güvenerek the hair clinic'te karar kıldım. Öncelikle Ahmet hocaya ve hem profesyonellikleri ile hem de cana yakınlıkları ile çok keyifli zaman geçirdiğim ekip üyeleri; Sadettin Bey, Ayşegül Hanım ve Cansu Hanıma teşekkür ederim.
Dün gerçekleşen operasyonum 7-7,5 saat sürdü. Ahmet hoca ön çizgiyi bizzat kendisi çizdi, şakak bölgesinin ileride gerileyebileceğini düşünerek greftlerin bir kısmını orada kullanmaya birlikte karar verdik. Sonra Ayşegül hanım damar yolunu açtı, eli çok hafifti gerçekten hissetmedim diyebilirim. Sadettin bey saç derisini uyuşturdu. Her aşamayı anlatarak yaptığı için sayesinde sakin kaldım ve hiçbir acı çekmedim. Deri altına yapılan iğnelerde yanma olabileceğini de belirtti ama ben bir şey hissetmedim. Sonra Cansu hanım kökleri genişletirken bir yandan da Ayşegül hanım kökleri topladı. Gerçekten konsantrasyon ve sabır gerektiren bir iş, her birinin mükemmel iş çıkardıklarını söyleyebilirim.
Daha sonra yemek arası verdik ve Ahmet hoca kanalların her birini kendisi açtı. Sohbeti çok keyifli ve işinden çok iyi biri. Yaptığı farklı uygulamayı ekip arkadaşlarına anlatırken ki uslübunun bir akademisyen olarak çoğu öğretmenden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Devamında ekim aşamasına geçildi. Verilen ara sonrasında uyuşturucunu etkisi azaldığı ya da benim toleransımın yüksek oluşundan bir süre acı hissettim ama normal olduğunu düşünüp söylemedim. Halbuki tekrar uyuşturulabiliyormuş, söylediğimde 3sn içinde beni o hafif sızıdan kurtardılar:)
Tüm ekip bitmek bilmeyen sorularıma, bir yandan işlerini yaparken bir yandan da güleryüzlü ve samimi bir şekilde cevap verdiler. Ben bu sorulara binlerce kez maruz kalmış olsam aynı kibarlığı gösteremezdim
işlerini severek yaptıkları çok belli, benim gibi 5 dakika yerinde duramayan birini hoş sohbetleri ile 7,5 saat sedye üstünde tutabildiler.
Bugün ilk yıkama için gittim fotoğrafları becerebilirsem aşağıda yüklüyor olacağım. Tecrübeleriniz ile yorumlayabilirseniz sevinirim.
--------------------------------------------------
Hello everyone, I contacted a few places that I saw on the forum. Before this operation, which will determine how I will look in my future years, I decided on the hair clinic because of Ahmet Hoca's sincerity . First of all, I would like to thank Ahmet and the team members (Mr. Sadettin, Ms. Ayşegül and Ms. Cansu), with whom I had a great time thanks to their professionalism and friendliness.
The operation took 7-7,5 hours. Ahmet drew the front line himself, and we decided to use some of the grafts for the temporal sides, which might regress in the future. Then Ayşegül opened the vascular access, I can say that I didn't really feel it. Sadettin Bey anesthetized my scalp. He explained each step, and I remained calm and did not suffer any pain thanks to him. He also stated that I might have a feeling of burn during the injections, but I did not feel anything. Then, while Ms. Cansu was expanding the roots, Ms. Ayşegül gathered roots one by one. It's a job that really requires concentration and patience, I can say that each of them did an excellent job.
Then we took a lunch break. Ahmet opened each of the channels himself. He is very pleasant to talk to and very good at his job. As an academician, I can say that his style is better than most teachers while he is explaining a different practice to his teammates. Afterwards, the planting phase started. After the break, I felt a little pain for a while because the effect of the drug faded away or my tolerance was high, but I thought it was normal and did not let them know. However, when I said it, they said that they could do injections again (which I didnt know) and they saved me from that slight pain in 3 seconds
The whole team answered my endless questions in a friendly and sincere manner while doing their job.