Merhaba arkadaşlar. 22 Ağustosta Antalya'da Dr. Hakan Doğanay'a saç ekimi yaptırdım. İlk günden itibaren saç ekimi sonrası sürecini güncel halde yayınlamaya çalışacağım. Şu anda 11.gündeyim. Amacım sizlere belki faydası olur diye paylaşacağım. Çünkü ben de ekim yaptırmadan önce saç ektirenlerin fotolarını görmek istiyordum
Öncelikle biraz araştırma yaptıktan sonra Hakan Bey'de karar kıldım. 15 Ağustosta ön görüşme yaptık. Donör kısmımın gayet iyi olduğunu ve de ekim için de 2000-2500 greft yeterli olduğunu söyledi. Asla eskisi gibi olmayacağını ama en doğalını yapacağını da belirtti. Çok açık sözlü, iyi niyetli ve dürüst yaklaştığını söyleyebilirim. 22 Ağustosta sabah 2000 greft alım yapıldı. Yarım saat yemek molasından sonra ekimi Hakan Bey yaptı. İşlemi bitirdikten sonra yarın için 500 greft daha yapalım dedi. Biraz seyrek gibi dedi.. Yapmışken en iyisini yapmaya çalışalım dedi. Bir gün sonra da 500 greft ekim yapıldı. Ön görüşmede olsun,alım ve ekim sırasında olsun ve de sonrasında Hakan Beyden ve ekibinden çok memnunum. İnşallah saçlarımız da en iyi şekilde çıkar