Gönderen Konu: 2500 greft Dr Murat Keskin  (Okunma sayısı 1316 defa)

Saffet Demir

• Yeni üye
  • *
2500 greft Dr Murat Keskin
« : 03 Şubat 2022, 02:42:08 »
Adanada 2500 greftlik ekim yaptırdım. Olan oldu artık dedim ama içimde bi yönden de pişmanlık var. Çok greft çıkmayacağını bildiğim halde riske girip ekim yaptırdım. Ekim hakkında sizlerin düşüncelerini merak ediyorum ve ekim sonrası için her türlü tavsiyeye açığım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 2500 greft Dr Murat Keskin
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2022, 03:11:09 »
Ekim öncesi resimlerinizi paylaşırmısınız ?
Global Moderator

Saffet Demir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2022, 16:52:46 »
Ekim öncesi resimlerinizi paylaşırmısınız ?

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2022, 18:13:51 »
hayırlı olsun içinize sinmesede en azından çok az greft ekmeleri isabetli olmuş genelde az sayıda ekildiği zaman çıkış olsaılığı daha yüksek oluyor.
artık sonuca göre ilerde daha isabetli bir karar verirsiniz erkenden moralinizi bozmayınız.

Saffet Demir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2022, 20:03:31 »
Çok sağ olun abicim. Bakalım sonuç ne olacak. Bu arada mesajla yanıtı karıştırmışım forumu çok kullanmamıştım :)

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2022, 22:42:48 »
Moral bozmak istemem ama çok daha iyi bir ön çizgi ile çok daha güzel bir işlem yapılabilirmiş umarım ben yanılırım hayırlı olsun

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2022, 23:05:43 »
Aman usta hemen pişman olmasaydın. Bakarsın belki çıkar. Ayrıca neden direkt olumsuzdan başladın be hacı.

Ekim merkezi mi dedi bu dediklerini yoksa evham mı?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2022, 23:26:47 »
moral bozmak istemem ama söylemek durumundayım sonuçta bu paylaşılan ekimlerden insanlar seçim yapıyor baya vasat hiç kendini geliştirmemiş sadece saç ekmek olsun diye eken bir merkez planlaması vasat kalite hiç yok ha saçlar çıkar memnun olursun bunu bilmem ama çok daha iyisini yapmak varken ölümü gösterip sıtmaya razı etmek neden diye sorgularım.. eleştirdiğim noktalar ön çizgi tasarımı kanal açılımı vs..

ekim öncesi araştırmanız gerekirdi karar vermeden saç ekimini hayırlı olsun umarım söylediklerimin aksine iyi sonuç alırsınız
Global Moderator

Saffet Demir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2022, 02:03:20 »
Moral bozmak istemem ama çok daha iyi bir ön çizgi ile çok daha güzel bir işlem yapılabilirmiş umarım ben yanılırım hayırlı olsun

Ön çizgiyi ben bu şekilde ayarlattım hocam 3 4 senedir oralar hep açık zaten. Önceki gotolara bakarsanız görürsünüz benimssıl sorunum kök dayısında

Saffet Demir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 04 Şubat 2022, 02:06:04 »
Aman usta hemen pişman olmasaydın. Bakarsın belki çıkar. Ayrıca neden direkt olumsuzdan başladın be hacı.

Ekim merkezi mi dedi bu dediklerini yoksa evham mı?

Yani bu saç konusunda zaten bi yüzüm gülmedi  24 yaşında saçlarım gitti ve donör alan falan zayıf olduğundan beklentim çok yoktu. Doktor bey sağ olsun ilgilendi uğraştı. Sonuçta aynı merkezde 3 4 binlik ekimler de yapılıyor. Bakalım inşallah kötü sonuç almam :)

Saffet Demir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 04 Şubat 2022, 15:40:09 »
moral bozmak istemem ama söylemek durumundayım sonuçta bu paylaşılan ekimlerden insanlar seçim yapıyor baya vasat hiç kendini geliştirmemiş sadece saç ekmek olsun diye eken bir merkez planlaması vasat kalite hiç yok ha saçlar çıkar memnun olursun bunu bilmem ama çok daha iyisini yapmak varken ölümü gösterip sıtmaya razı etmek neden diye sorgularım.. eleştirdiğim noktalar ön çizgi tasarımı kanal açılımı vs..

ekim öncesi araştırmanız gerekirdi karar vermeden saç ekimini hayırlı olsun umarım söylediklerimin aksine iyi sonuç alırsınız

Çizgiyi ben bu şekilde belirlettim zaten yıllardır oralar açık hocam. Araştırma yaptım qncak mesleğim ve konumum itibariyle seçim şansım çok yoktu. Doktor bey ilgiliydi ancak bu kadar az kök çıkmasını hen de beklemiyordum. En azından bi 3300 falan çıkar sanıyordum. İnşallah iyi çıkarlar ne diyelim bekleyip göreceğiz

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2022, 23:56:06 »
neymiş mesleğiniz be konumunuzun etkisi ekim merkezi seçmeye? istihbarattansınız sanırım

Saffet Demir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 05 Şubat 2022, 20:20:35 »
neymiş mesleğiniz be konumunuzun etkisi ekim merkezi seçmeye? istihbarattansınız sanırım

Hocam askeri personelim öylr kafama göre çıkıp bi yere gidemiyorum. Çalıltığım yere yakın bi yerde olması gerekiyodu

Saffet Demir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 02 Mart 2022, 21:18:24 »
1 ay sonra donör alan bu halde.  Dökülmeler 1 haftadır devam ediyor. 

Saffet Demir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 02 Mart 2022, 21:22:25 »
Bu arada takviye olarak ne tavsiye edersiniz? Yağ, minoxidil veya başka tavsiyelerinize açığım.

Facebook Twitter Instagram