Merhaba değerli forum üyeleri. Yaşım 39 Yaklaşık 5 yıl süren araştırma, takip, bugün yarın derken nihayet 31/01/2022 tarihinde saç Ekim’i işlemini yaptırdım.
Ekim sabah 09:00 da başladı 20:00 da bitti. sabit şekilde durmak dışında çok zor bir yanı yok. Anestezi den sonra herhangi bir acı hissetmedim. Yaklaşık 4600 greft ekildi, genellikle ikili ve üçlü olduğu söylendi. Forumun çok faydası oldu Ekim merkezi kararında buradan hintel e teşekkür ediyorum.
Saç çizgimi Asuman hanım çizdi ,Alım işlemini Enes ve ozan bey yaptı. Kanal açma işlemini Asuman hanım yaptı. Ekim işleminde Enes ve ozan bey ve sonlara doğra Elif hanım katıldı. Asuman hanım da sağolsun Ekim işleminin büyük çoğunluğuna katıldı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum gerçekten çok sabır ve emek gerektiren bir iş .ekimden 45 gün önce kadar sabah akşam xpecia ve 1/4 proscar kullanmaya başladım ve devam edeceğim kullanmaya. Düzenli olarak Fotoğraflarımı sizlerle paylaşacağım, sizlerin yorumları benim için gerçekten önemli , herkesin gönlüne göre olur inşallah.