Gönderen Konu: Saç tellerim çok ince ve donör bölgem zayıf. Saç ekimi başarılı sonuç verir mi  (Okunma sayısı 4647 defa)

Giresun

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar saç tellerim çok ince ve zayıf.
Donör bölgede aynı şekilde ve seyrek.
Ekim merkezi donör bölgem için %70 yeterli dedi.
Sizce ekim başarılı olur mu?

taco_9

• Sr. Member
durumun ekim için biraz kritik bence ancak saç çıkartma oranı çok yüksek bir yerde belki sonuç mutlu edebilir ama alalade bir yerde ektirirsen kafanda tel tel saçlarla kalma olasılığında yüksek olur.

Giresun

• Jr. Member
  • **
Teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alacağım. Şuan için Hair of the World e ektirmeyi düşünüyorum.
  • Ekim Tarihi: 07.07.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Xpecia Günde2, Prozinc Plus Şampuan ve Losyon, Ketoral Şampuan,

Grandealtay

• Full Member
Saç tellerinin kalınlaşması için medikal bir tedavi uyguladınız mı? Saçları bir kaç ay ilaçlarla güçlendirip ekim yaptırırsanız iyi sonuçlar çıkabilir
  • Ekim Tarihi: 15.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar Finasteride günde 1/4, Nature's Bounty Biotin 5000

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Daha önce antiandrojen kullandınız mı? Veya kullanmaya devam ediyor musunuz? Finasterid veya Dutasterid gibi.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Giresun

• Jr. Member
  • **
Saç tellerinin kalınlaşması için medikal bir tedavi uyguladınız mı? Saçları bir kaç ay ilaçlarla güçlendirip ekim yaptırırsanız iyi sonuçlar çıkabilir

Ne gibi ilaçlar kullanabiliriz acaba
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Xpecia Günde2, Prozinc Plus Şampuan ve Losyon, Ketoral Şampuan,

Giresun

• Jr. Member
  • **
Daha önce antiandrojen kullandınız mı? Veya kullanmaya devam ediyor musunuz? Finasterid veya Dutasterid gibi.
Herhangi bir ilaç kullanmadım.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Öncelikle genetik erkek saç dökülmesi için saçların kalitesini artıran ve korumayı amaçlayan 2 ürün var. Finasterid ve Dutasterid.

Fakat bunların yan etkisi mevcut. Az kişide görülse bile bazı insanlar almayı tercih etmiyor ne olur ne olmaz diye.

Benim yaşım genç olmasına rağmen alıyorum çünkü saç olgusu psikolojimi darmadağın ediyor.

Siz de alırsanız muhtemelen donör saç kaliteniz artar ve başarı oranı yükselir. Ama bence bir ekim merkezine mevcut fotoğrafları atıp bizzat yapan kişiye danışın.

Sakal destekli de olabilir.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Giresun

• Jr. Member
  • **
Dostum çok saçma ama vücudumda genel olarak kıl yok. Yani saçım sakalım dışında vücudumda kıl kökü sıfır diyebilirim. Sakaldan da pek bişey çıkmaz. Yani alıp alabilecekleri tek yer fotoğraftakiler. İlaç kullanarak daha iyi sonuç elde edilir mi bilmiyorum. Araştıracağım bu konuyu
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
açık alan çok fazla saç deriniz çok gergin ve donör de dökülme var kısaca yetersiz saç ekimine uygun değilsiniz
Global Moderator

Giresun

• Jr. Member
  • **
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member

Grandealtay

• Full Member
Ne gibi ilaçlar kullanabiliriz acaba

Bu konuda forumun medikal tedaviler bölümünü araştırabilirsiniz
  • Ekim Tarihi: 15.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar Finasteride günde 1/4, Nature's Bounty Biotin 5000

Giresun

• Jr. Member
  • **
açık alan çok fazla saç deriniz çok gergin ve donör de dökülme var kısaca yetersiz saç ekimine uygun değilsiniz

Hocam tekrar merhaba.
Bir kaç asuman hair ile görüştüm tek seansta tamamı kapanmaz ama 2 seansta güzel sonuç çıkar dedi.
Medpoint ile görüştüm onlarda aynı şekilde ilk seansta ön hattı dolduruz sonrasında tepe bölgesi için duruma göre 2.seans yapabiliriz diyorlar. Başka bir merkezde %70 sonuç alırız dedi. Yani kimse olmaz demiyor ama kafam çok karışık
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

Giresun

• Jr. Member
  • **
Protezi önermem ama hiç düşündünüz mü?
Protez kullanmak bana göre değil hocam ya. Kafada kalıp gibi duruyor benim pek hoşuma gitmiyor. Yani o şekilde mutlu olacağımı düşünmüyorum
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram