Gönderen Konu: Saç tellerim çok ince ve donör bölgem zayıf. Saç ekimi başarılı sonuç verir mi  (Okunma sayısı 4644 defa)

slade23

• Hero Member
Protez kullanmak bana göre değil hocam ya. Kafada kalıp gibi duruyor benim pek hoşuma gitmiyor. Yani o şekilde mutlu olacağımı düşünmüyorum

kardeşim mevcut haliyle ektirmeni tavsiye etmem hangi merkez olursa olsun. donörün bile çok ince ve güçsüz duruyor.
masaj, dermapen, hint yağı, magnezyum yağı ile kafa derini biraz yumuşat kireçlenme, iltihaplanma dağılsın.
dutasteride&finasteride ile de dht baskısını bastır tabi kendin araştır karar ver bunlara medikal tedavi bölümünde güzel paylaşımlar var.

MFÇ

• Yeni üye
  • *
  • serkan aygın saç ekimi
açık alan çok fazla saç deriniz çok gergin ve donör de dökülme var kısaca yetersiz saç ekimine uygun değilsiniz
hocam saç derisinin gergin olması ne gibi bi sorun çıkartıyor benim de çok fazla gergin özellikle arka kısımlar çok merak ettim cevaplarsanız sevinirim
  • Ekim Tarihi: 23.10.2020
  • Ekim Merkezi ismi Doku Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 26

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim saç ekiminden beklentin ekstremum değilse 6-7 ay medikallerle donörü kalınlaştırıp 1. Ekim 4000 greft (artık ne kadar çıkarsa) hiç tepeye bulaşmadan ön-orta bölge ekim yapılabilir diye düşünüyorum ön çehrenin değişmesi bile seni biraz daha iyi hissettirebilir benim böyle ekim yapan arkadaşım var adam komple açık saçlar incecik sadece önlere ektirdi ama o bile iyi geldi adama,kalırsa da donörün  durumuna tepe 2. Ekim tepe olabilir ama bu çok zor ihtimal tabi..ya da güçlü bi tedavi için 6 ay deneme yapılabilir minox&dutasın kimde napacağı hiç belli olmuyor
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram