Öncelikle yıllardan beri ertelediğim düşündüğüm ekimi 27 ocak Asuman Hair'de gerçekleştirmiş bulunuyorum. Forum sayesinde çok güzel bilgiler edindim. Başta kurucu Hintell olmak üzere burada emeği olan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Ekim gününe ve aşamalarına gelecek olursak sırasıyla ;
Saçlarım normalde ince yapılı , Bugüne kadar herhangi ciddi bir takviye kullanmamıştım. Dökülmem devam ettiği için xpecia başladım. Muhtemelen yakında proscarda başlayacağım. Saçlar çıkana kadar kullanmayı düşünüyorum.
Ekim Öncesi :Ben uzaktan geldiğim için ekimden 1 gün önce Green Park Pendik otelde konakladım. Rezervasyonu internet üzerinden daha uyguna yaptım. Eğer sizde düşünürseniz internet üzerinden yapabilirsiniz. Oteli direk aradığımda fiyatlar daha pahalıydı. Otel temiz ve güzeldi. Taksiyle otelden 6-7 dk içinde hastaneye ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca sabah kahvaltı yapabilirsiniz. Kahvaltı alanında başka saç ektirenlerde vardı
Ekim öncesinde yanınızda gömlek getirmeniz rahat etmeniz için iyi olacaktır.
Ekim Günü :Sabah 08:00 civarında Özel Yüzyıl hastanesine gittim. Sümeyye Hanım karşılıyor sizi. Daha sonra Asuman Hanım ön çizgimi detaylı şekilde çizdi , tekrar revize etti vs derken en son karar kıldık. Gerçekten bu aşamada çok dikkatlice ve detaylı şekilde karar veriyor. Kendisi çok pozitif birisi bu yönden içiniz rahat olsun. Bilgilendirmeleri ve konuya hakim olması çok güzel. Ekim sırasında forumdanda konuştuk.
Ön çizgi çizildikten sonra saç kesimi , kan alımı , ve diğer işlemler halledildi.
Öğlen 13:00 'a kadar saati tam hatırlamıyorum. Sakinleştirici içtim
Kök alımı yapıldı. Köklerin ikili ve üçlü çıktığını iyi durumda olduğunu söylediler. Ekim sırasında acı sadece anestezi kısmında biraz duydum ama ekim anında sohbet muhabbet uyku derken çok kolay şekilde geçti.
Operasyon sırasında kanalları Asuman Hanım açıyor. En son ekim sonundada mutlaka kendi giriyor. Düzeltmeler , son kontroller hepsine bakıyor. Ekim başındada kendi vardı.
Önleri sık şekilde planladıklarını , geriye doğru seyrelen bir ekim yaptıklarını söyledi. Tepeyi şu anda ekime katmadık. İlerisi için planlayabiliriz diye konuştuk. Çünkü saçlarımın ince olması , sınırlı kök olması bir çok negatif etken bulunuyor.
Akşam saat 21'e doğru operasyonum bitti , otele döndüm ve ertesi gün yıkamayı tekrar orada yaptırdım.
Mutlaka yanınızda giderken birisi olsun sizi akşam alsın kafanızı araca vurabilirsiniz ben dikkatliydim arkadaşlarım yardım etti vurmadım ama bu çok sık yaşanıyormuş. O kadar emek veriyoruz yazık olmasın.
Takviyeler ve İlaçlarBepantol losyon
Prednol
Antibiyotik şu anda adını hatırlamadım fitigo gibi bişiydi
Kan Sulandırıcı
Batikon
Xpecia s1 a1
Prozinc plus sprey 20. gün sonrası
Şampuan
Konuyu okuduğunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah güzel bir serüven olur ve süreç güzel geçer.
FotoğraflarÖnden çekilmiş fotoğraf yok şu anda merkezden alınca ekleyeceğim.