Gönderen Konu: 27 Ocak 2022 - Asuman Hair - 4500 Greft - 31 Yaş  (Okunma sayısı 7590 defa)

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
27 Ocak 2022 - Asuman Hair - 4500 Greft - 31 Yaş
« : 31 Ocak 2022, 18:53:32 »
Öncelikle yıllardan beri ertelediğim düşündüğüm ekimi 27 ocak Asuman Hair'de gerçekleştirmiş bulunuyorum. Forum sayesinde çok güzel bilgiler edindim. Başta kurucu Hintell olmak üzere burada emeği olan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Ekim gününe ve aşamalarına gelecek olursak sırasıyla ;

Saçlarım normalde ince yapılı , Bugüne kadar herhangi ciddi bir takviye kullanmamıştım. Dökülmem devam ettiği için xpecia başladım. Muhtemelen yakında proscarda başlayacağım. Saçlar çıkana kadar kullanmayı düşünüyorum.

Ekim Öncesi :

Ben uzaktan geldiğim için ekimden 1 gün önce Green Park Pendik otelde konakladım. Rezervasyonu internet üzerinden daha uyguna yaptım. Eğer sizde düşünürseniz internet üzerinden yapabilirsiniz. Oteli direk aradığımda fiyatlar daha pahalıydı. Otel temiz ve güzeldi. Taksiyle otelden 6-7 dk içinde hastaneye ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca sabah kahvaltı yapabilirsiniz. Kahvaltı alanında başka saç ektirenlerde vardı :) Ekim öncesinde yanınızda gömlek getirmeniz rahat etmeniz için iyi olacaktır.

Ekim Günü :

Sabah 08:00 civarında Özel Yüzyıl hastanesine gittim. Sümeyye Hanım karşılıyor sizi. Daha sonra Asuman Hanım ön çizgimi detaylı şekilde çizdi , tekrar revize etti vs derken en son karar kıldık. Gerçekten bu aşamada çok dikkatlice ve detaylı şekilde karar veriyor. Kendisi çok pozitif birisi bu yönden içiniz rahat olsun. Bilgilendirmeleri ve konuya hakim olması çok güzel. Ekim sırasında forumdanda konuştuk.

Ön çizgi çizildikten sonra saç kesimi , kan alımı , ve diğer işlemler halledildi.

Öğlen 13:00 'a kadar saati tam hatırlamıyorum. Sakinleştirici içtim :)

Kök alımı yapıldı. Köklerin ikili ve üçlü çıktığını iyi durumda olduğunu söylediler. Ekim sırasında acı sadece anestezi kısmında biraz duydum ama ekim anında sohbet muhabbet uyku derken çok kolay şekilde geçti.

Operasyon sırasında kanalları Asuman Hanım açıyor. En son ekim sonundada mutlaka kendi giriyor. Düzeltmeler , son kontroller hepsine bakıyor. Ekim başındada kendi vardı.

Önleri sık şekilde planladıklarını , geriye doğru seyrelen bir ekim yaptıklarını söyledi. Tepeyi şu anda ekime katmadık. İlerisi için planlayabiliriz diye konuştuk. Çünkü saçlarımın ince olması , sınırlı kök olması bir çok negatif etken bulunuyor.

Akşam saat 21'e doğru operasyonum bitti , otele döndüm ve ertesi gün yıkamayı tekrar orada yaptırdım. Mutlaka yanınızda giderken birisi olsun sizi akşam alsın kafanızı araca vurabilirsiniz ben dikkatliydim arkadaşlarım yardım etti vurmadım ama bu çok sık yaşanıyormuş. O kadar emek veriyoruz yazık olmasın.

Takviyeler ve İlaçlar

Bepantol losyon
Prednol
Antibiyotik şu anda adını hatırlamadım fitigo gibi bişiydi
Kan Sulandırıcı
Batikon
Xpecia s1 a1
Prozinc plus sprey 20. gün sonrası
Şampuan

Konuyu okuduğunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah güzel bir serüven olur ve süreç güzel geçer.

Fotoğraflar

Önden çekilmiş fotoğraf yok şu anda merkezden alınca ekleyeceğim.

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 27 Ocak 2022 - Asuman Hair - 4500 Greft - 31 Yaş
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2022, 19:07:41 »
Ekim Sonrası 4. gün evde yıkama sonrası fotoğraflarım , fotoğraflar biraz yamuk gibi çekilmiş yarın sonrası çekimleri düzeltirim aralıklı periyotlarla paylaşım yapacağım

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2022, 19:12:47 »
Hayırlı olsun kardeşim. Donör alanın benimkine benziyor sadece kalınlığı farklı. Inşallah gür saçlara kavuşursun. Bence güzel ön çizgi.

Medikal tedaviye devam etmeni öneririm.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2022, 19:15:57 »
Mevcut saçların yok denecek kadar az, tüy formunda fakat açıklık dar bir alanda olduğu için şanslısınız. Başın orta alanının, sağ ve sol tarafta saçlar vertex de ki gibi koyu ve güzel, donör bölgendeki saçlar da kaliteli gözüküyor, harika bir sonuç alacaksınız inşallah.  Zaten çok güzel bir ekim merkezi seçmişsiniz gerisi, bol sabırlı bir bekleyiş :) Ön çizgide harika ve güzel bir sıklıkta. İnşallah herşey gönlünce olur.

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2022, 19:50:17 »
Hayırlı olsun kardeşim. Donör alanın benimkine benziyor sadece kalınlığı farklı. Inşallah gür saçlara kavuşursun. Bence güzel ön çizgi.

Medikal tedaviye devam etmeni öneririm.

Dostum teşekkür ederim konunu şimdi gördüm senin sonuç iyi olur zaten şimdiden çok iyi başlamış. Medikal tedaviye devam edeceğim şimdilik xpecia ama proscarda ekleyeceğim yüksek ihtimal.

Mevcut saçların yok denecek kadar az, tüy formunda fakat açıklık dar bir alanda olduğu için şanslısınız. Başın orta alanının, sağ ve sol tarafta saçlar vertex de ki gibi koyu ve güzel, donör bölgendeki saçlar da kaliteli gözüküyor, harika bir sonuç alacaksınız inşallah.  Zaten çok güzel bir ekim merkezi seçmişsiniz gerisi, bol sabırlı bir bekleyiş :) Ön çizgide harika ve güzel bir sıklıkta. İnşallah herşey gönlünce olur.

Aynen valla mevcutlar tüy formundaydı artık güneş altında parlıyordu aralar rahatsız etmeye başlamıştı iyice beni , iyi ki yaptırdım diyorum zaten psikolojik olarak mutsuzdum döküldüğü için şapka takıyordum yazın. İnşallah güzel yorumların gibi sonuç alırız dostum

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2022, 19:57:43 »
Dostum teşekkür ederim konunu şimdi gördüm senin sonuç iyi olur zaten şimdiden çok iyi başlamış. Medikal tedaviye devam edeceğim şimdilik xpecia ama proscarda ekleyeceğim yüksek ihtimal.

Aynen valla mevcutlar tüy formundaydı artık güneş altında parlıyordu aralar rahatsız etmeye başlamıştı iyice beni , iyi ki yaptırdım diyorum zaten psikolojik olarak mutsuzdum döküldüğü için şapka takıyordum yazın. İnşallah güzel yorumların gibi sonuç alırız dostum
Yazın ben de cap kullanıyordum. O kadar bunalmistim ki sorma. Allah hayırlı saçlar nasip etsin. Bu yaza inşallah ikimiz de saçlı gireriz, şapkayı da tarz olarak takarız 😄
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 31 Ocak 2022, 20:12:53 »
hayırlı olsun şu an için her şey yolunda gibi görünüyor.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 31 Ocak 2022, 20:26:43 »
Ekimin hayırlı olsun. İnşallah istediğin gibi sonuçlanır.
Senden ricam  paylaşımlarda donör alanını da eklersen güzel olur.

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Ocak 2022, 20:40:57 »
Yazın ben de cap kullanıyordum. O kadar bunalmistim ki sorma. Allah hayırlı saçlar nasip etsin. Bu yaza inşallah ikimiz de saçlı gireriz, şapkayı da tarz olarak takarız 😄

Aynen inşallahh psikolojiyi yaşayan biliyo işte  :D :D :D

Ekimin hayırlı olsun. İnşallah istediğin gibi sonuçlanır.
Senden ricam  paylaşımlarda donör alanını da eklersen güzel olur.

Yorum için teşekkür ederim , tabi eklerim düzenli olarak çekerek donör alanımıda eklerim.

hayırlı olsun şu an için her şey yolunda gibi görünüyor.

Trevor boyle devam eder umarım ılk 10 gunun onemlı oldugunu soledıler

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Şubat 2022, 14:21:40 »
6. günüm donör alanım büyük ölçüde topladı ve düzeldi. Şu anda günde 1 yıkama yapıyorum batikonu dün itibariyle ekim merkezi bırakmamı söyledi.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 02 Şubat 2022, 16:22:26 »
Donör temiz gözüküyor dostum. Alınan greft sayısı az değil aslında.

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Şubat 2022, 16:37:12 »
Donör temiz gözüküyor dostum. Alınan greft sayısı az değil aslında.

aynen dostum iyi bir sayı alındı ama iyileşme hızlı oldu ve temiz almışlar dıye dusunuyorum

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Şubat 2022, 22:04:28 »
Asuman hanımın ellerine sağlık Ekim planlamasını beğendim arkadaşların da dediği gibi donor çabuk toparlamis takipteyiz

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Şubat 2022, 23:41:34 »
Asuman hanımın ellerine sağlık Ekim planlamasını beğendim arkadaşların da dediği gibi donor çabuk toparlamis takipteyiz

sagolun ekım sonucuda boyle guzel olur ınsallah kabuk dokumune az kaldı

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #14 : 02 Şubat 2022, 23:47:17 »
Hayırlı olsun kendini kanıtlamış merkezlerden birini seçmişsiniz umarım sonuç güzel olacaktır
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Facebook Twitter Instagram